5:0
(2:0) kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

14.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Frymburk přijel do Nové Vsi v osmi lidech, utkání se nedohrálo


Branky


15

Hostující celek má stále problém se sestavou z důvodu nedostatku hráčů a ani zápas v Nové Vsi nebyl výjimkou. Frymburk přijel pouze s osmi lidmi, z nichž se dva z nich ve druhém poločase zranili, a tak rozhodčí utkání ukončil za stavu 5:0 z důvodu nedostatku hráčů hostujícího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili až po půl hodině hry

Nová Ves měla v úvodu utkání problém srovnat se s počtem hráčů Frymburku, který poctivě bránil. Domácí za prvních dvacet minut neohrozili branku soupeře, naopak mohli udeřit hosté, avšak Malina ve své příležitosti zvolil kličku místo střely a z šance nebylo nic. Otevřít skóre mohl také Pavlík, který šel sám na Poulu, ale bránu netrefil. Tentýž hráč měl asi největší šanci zápasu ve 25. minutě, kdy šel společně s Pompem sám na Poulu. Druhý jmenovaný přihrál před prázdnou bránu Pavlíkovi, který však přihrávku nečekal a vyslal jen slabou střelu na domácího brankáře, který si s ní poradil. Podle slov hostujícího kapitána Maliny to však byl zákrok ligové úrovně.

 

Ve 29. minutě už se skóre měnilo, to když hostující Neumann chyboval při přihrávce dozadu a Dan Smejkal už si s míčem věděl rady a překonal Tichovského - 1:0. Pět minut nato zvýšil na 2:0 Vlastimil Borovka a toto skóre vydrželo až do poločasové přestávky.

 

Hattrick Borovky a dva zranění hráči Frymburku

Frymburští vstoupili do druhé půle velmi zle a už v 50. minutě prohrávali o další dvě branky. Nejprve třetí gól do sítě Tichovského vstřelil Lukáš Veverka, který využil špatného odkopu hostujícího brankáře a lobem zvýšil na 3:0 a na 4:0 upravil v 50. minutě svou druhou brankou v utkání Vlastimil Borovka, který byl na konci pohledné akce domácích. Podobná situace jako u čtvrtého gólu nastala také v 58. minutě a na jejím konci byl opět Vlastimil Borovka, který tak završil hattrick - 5:0

 

Pátá branka Nové Vsi byla tou poslední v utkání, protože se nejprve o několik momentů později zranil hostující kapitán Malina a chvíli po něm i Pompe. V prvním případě šlo o špatné došlápnutí na již pochroumaný kotník, v tom druhém podle zápisu o utkání taktéž o kotník, ale Pompe nastoupil do utkání už s problémy se stehenním svalem. Rozhodčí z důvodu nedostatku hráčů Frymburku byl tedy nucen utkání předčasně ukončit za stavu 5:0 pro domácí Novou Ves.



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč: K zápasu není moc co dodat. Zaprvé bych chtěl poděkovat všem osmi hráčům z Frymburku, kteří dorazili a přijeli si zahrát, i když se utkání nakonec nedohrálo. Zadruhé jsem rád, že jsme splnili dá se říci povinnost a získali tři body. Hra nebyla ideální, avšak vše bylo způsobeno počtem hráčů hostujícího týmu. Snad je to pro nás takový zlom a budeme pokračovat v získávání bodů i příští týden ve Světlíku.

FC Šumava Frymburk B
František Malina, kapitán: K zápasu jsme přijeli v osmi, z toho někteří z nás nebyli zdravotně úplně v pořádku. Hrát s takovým handicapem je opravdu těžké. Více se k tomu zápasu říci asi nedá. I tak bych chtěl poděkovat klukům, se kterými jsme nakonec bohužel odehráli jen 70. minut.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh B
E. Poula [-] - M. Baier [-] , N. Frühbauer [-] , R. Klein [-] , P. Cába [-] - D. Smejkal [-] , L. Veverka [-] , A. Varon Iza [-] - J. Bauer [-] , J. Salzer [-] , V. Borovka [-]

FC Šumava Frymburk B
P. Tichovský [-] - V. Liebl [-] , M. Pompe [-] , D. Antl [-] , M. Neumann [-] , F. Malina [-] , V. Tomka [-] , T. Pavlík [-]

ŽK: T. Švarc .
Hráči zápasu: V. Borovka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamovič Jiří - VEJVODA Jiří (N), POSTL Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Do Nové Vsi Frymburk určitě nepřijede v plné síle, takže na domácí bude asi čekat jednoduchý zápas.

Tip: výhra domácích