3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Frymburk si doma poradil s Kamenným Újezdem


Branky


18. R. Mertl , 41. S. Budík , 89. R. Mertl - 63. V. Kotalík
30

Domácí tým si po porážce na hřiště Sedlece napravil chuť. Na své půdě zdolal Kamenný Újezd. Domácí celek táhl za vítězstvím Roman Mertl, který zaznamenal dvě branky domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil domácím

Úvod patři ldomácím. Hned 7.minutě Roman Mertl vyzkoušel pozornost golmana Mráze, který jeho střelu chytil. O chvíli později odražený balon před vápnem hostízískal frymburský Jan Rillich, který pěknou střelou znovu prověřil brankáře Kamenného Újezdu. Mráz jeho střelecký pokus vyrazil na roh. V 17. minutě se už domácí celek dočkal. Po kombinaci domácích poslal Roman Mertl od pravé lajny centr do vápna, míč ale "zaplul" ke vzdálenější tyči a k překvapení všech na hřišti i na tribuně poslal domácí do vedení 1:0. Ve 30. minutě přišel brejk hostí po kterém hostující útočník postupoval sám na brankáře, ale frymburský brankář Marek Vítek podržel svůj mančaft a skvělým zákrokem udržel vedení frymburských. O chvíli později domácí Petscher zkoušel překvapit střelou po zemi, ale brankář Kameňáku s přehledem chytil. Krátce před odchodem do kabin přišla akce domácích, závár ve vápně hostí a Stanislav Budík zvýšil střelou z úhlu vedení domácích na 2:0. Tímto výsledkem i poločas skončil.

Viktor Kotalík snížil, ale vítězství domácích na konci pečetil Roman Mertl

Ihned po příchodu z kabin dobře hrající Roman Mertl nevyužil dobrou příležitost a nezvýšil vedení frymburských. V 60.minutě přišel pěkně kopnutý roh Kamenného Újezdu, hlavička a M. Račák vyhlavičkovává míč z brankové čáry do bezpečí. O čtyry minuty později další šance hostí. Viktor Kotalík se dostal až před brankáře Vítka a s přehledem poslal míč do sítě 2:1. Domácí celek se pokusil rychle zareagovat. Po trestném kopu na zadní tyč, vracel míč před branku Šisler, kde Petsher trefil pouze břevno hostující branky. Další šanci měl Petscher deset minut před koncem, ale samotnému před brankářem se mu nepodařilo dát branku. Rozhodnutí tak přišlo až dvě minuty před koncem, Budík navedl míč do vápna, kde ho nezištně připravil pro spoluhráče Romana Mertla a ten svým druhým gólem v zápase uzavřel účet utkání na 3:1. Domácí celek si připsal další důležitou výhru. Skvěle mu fungoval střed zálohy, kde vynikal především defenzivní středopolař Milan Račák, který odvedl spoustu černé práce a přesně rozděloval míče spoluhráčům. V příštím kole čeká Frymburk jeden z těžkých soupeřů a tím je Boršov nad Vltavou. Kamenný Újezd přivítá doma Zlatou Korunu.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Milan Račák (hráč): z naší strany zápas dvou poločasů. Myslím si, že jsme v prvním poločase byli lepším týmem, hráli jsme celkem pěkný fotbal (i když to musí posoudit hlavně lidi z tribuny) a zaslouženě jsme vedli. Ve druhém poločase se nám ale nedařilo držet míč na útočné polovině, Kamenný Újezd se postupně dostával více do hry a zaslouženě zdramatizoval zápas. Myslím si ale, že jsme si výhru zasloužili a oprávněně zůstaly tři body doma.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Sládek (hráč): Přijeli jsme do Frymburka tak akorát ve 12 lidech, do brány musel tentokrát hráč z pole. Začalo se aktivně z obou stran, hosté měli mírnou převahu, ale zvládli jsme odolávat, až do šance, kterou soupeř měl. Hráč centroval do vápna a bohužel nezkušenost našeho brankáře se nám vymstila, míč mu propadl mezi prsty a skončil v brance. Toto se muže stát každému a nic jsme nevzdávali. Posléze měl Frnka tutovou šanci, kdy šel z poloviny hřiště sám na brankáře hostí, bohužel neúspěšně. Svobodný o chvíli později taktéž příležitosti na gól v malém vápně. Chybělo štěstí nebo větší důraz ? Už ani nevím, toto nás trápí stále a pořád.., bohužel. Poté se soupeř opět probral a zásoboval nás obranu centry do vápna, z toho také vznikla šance na druhy gól hostí, když při našem nedůrazu ve vápně jsme dostali druhý gól. Druhá polovina utkání byla to samé, šance na obou stranách, ale nic nevedlo ke gólu. Posledních 20 minut jsme hosty zamkly na jejich polovině a snažili se dát gola, povedlo se nám to, kdy Kotalík utekl a střelou po zemi podél brankáře skóroval 2:1. Byli jsme na koni a chtěli jsme uhrát remízu, měli jsme na to, ale bohužel náš nedůraz v koncovce nás stál i ten jeden bod. Poté v 89.minutě po špatně zahraném našem rohu, se hra přesunula k nám na polovinu hřiště a hosté z toho vytěžili ještě jeden gól, a bylo hotovo. Hostům přeji hodně úspěchů v soutěži!



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - B. Vágner [-] (70. K. Malák [-] ) , J. Micák [-] , M. Račák [-] , J. Ribár [-] , T. Pavlík [-] , J. Rillich [-] , S. Budík [-] , P. Petscher [-] , J. Šisler [-] , R. Mertl [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd
V. Mráz [-] (46. J. Píšek [-] ) - D. Průdek [-] , V. Kotalík [-] , M. Svobodný [-] , R. Soukup [-] , M. Sládek [-] , D. Frnka [-] , F. Filip [-] , J. Komberec [-] , A. Černý [-] , J. Nejedlý [-]

ŽK: 20. S. Budík , 57. J. Micák , 75. J. Šisler - 34. J. Nejedlý , 68. D. Průdek , 88. F. Filip .
Hráči zápasu: R. Mertl , M. Račák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - VEJČÍK Vít, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 10. 2018 22:04
Hráč Frymburka se nejmenuje Petsher, ale je to Petscher.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Adam Kvasnička
Tip experta: remíza

Bude to vyrovnaný duel, tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích