0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 12:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk vyhrál popáté v řadě, tentokrát na hřišti nováčka z Boršova nad Vltavou


Branky


27. R. Mertl , 52. M. Flöring , 83. M. Koza
0

 

Boršov doma body nerozdává. Jenže šumavský tým z Frymburku se potýká s výbornou formou. To potvrzuje i Martin Koza, který svými kanadskými body táhne tým na přední pozice.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasový výsledek příznivější pro hosty

 

Těsně po obědovém menu přivítal Boršov na svém nádherném trávníku těžkého soupeře a to rozjetý Frymburk. Ten v poslední době spoléhá hlavně na Martina Kozu, který především připravuje góly. Jinak tomu nebylo ani ve 27. minutě. Koza svou střelou našel na malém vápně stojícího Romana Mertla, který změnil směr střely. Domácí gólman Vosejpka byl bezmocný a musel tak vylovit míč ze své sítě – 0:1. Šanci na vyrovnání měl Řežáb, ale toho vychytal bratr střelce jediné poločasové branky - Filip Mertl. Do šaten odcházeli spokojenější hosté.

 

Koza potvrdil výbornou formu

 

Ve druhém dějství začal Frymburk hrát opatrněji. Zatáhl se do obrany a vyčkával na brejky. Šance domácího týmu většinou končily mimo Mertlovu bránu. V 52. minutě přišel přímý volný kop pro Frymburk. K tomu se postavil tahoun Flöring a nádhernou střelou vymetl pavučiny z horního růžku Vosejpkovi branky – 0:2. Snaha Boršova o zvrácení výsledku vždy ztroskotala na hostujícím brankáři a tak udeřil Frymburk potřetí. V 83. minutě se po krásné akci dostal do samostatného úniku Martin Koza, chladnokrevně zakončil a mohl se tak radovat z konečného stavu 0:3. V příštím kole zavítá Boršov na hřiště ledenického Slavoje, Frymburk doma hostí Suchdol nad Lužnicí.

 



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou
Jan Gruber (kapitán): Utkání se hrálo za dobrého počasí a na výborně připraveném trávníku. Hrál se z obou stran útočný fotbal. Boršovu patřil úvod utkání, kdy neproměnil dvě velké příležitosti ke skórování. Po dvaceti minutách hry měl více ze hry Frymburk a svojí převahu vyjádřil prvním gólem utkání. Brzo po změně stran se hosté dostali do vedení 2:0 výborně zahraným trestným kopem a poté se zatáhli. Boršov obléhal branku hostů, bohužel neúspěšně a své šance nedokázal přetavit v gól. Trestem za to byl třetí gól z protiútoku, kterým Frymburk nadobro rozhodl o osudu utkání. Nezbývá tak pogratulovat soupeři k vítězství a vzít si ponaučení pro nás, o daleko větším důrazu před soupeřovou brankou.

FC Šumava Frymburk
Lukáš Matúš (hráč): Zápas jsme podle mě vyhráli zaslouženě. V prvním poločase jsme byli lepším týmem, ve druhém jsme se zatáhli, poctivě bránili a čekali na brejky. Domácí za zápas trefili snad jenom jednou naší bránu, takže na vítězství nemohli pomýšlet. Výborný zápas odehrál předstoperu Michal Koza, který snad neprohrál jediný souboj, jedinou hlavu a v bráně byl opět vynikající Filip Mertl. Teď nás doma čeká Suchdol, což je pro mě stále jeden z aspirantů na postup. Nám se do sestavy vrátí Honza Šisler, který byl na výletě ve Vietnamu. Akorát bude muset začít na lavičce a jít se rozehrát do benfiky, neboť poté, co odjel, jsme všechno vyhráli a vítězná sestava se nemění...



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
R. Vosejpka [-] - J. Češka [-] , R. Řežáb [-] , V. Čuřík [-] , L. Fessl [-] , J. Gruber [-] , J. Šefčík [-] (46. L. Soukup [-] ) , J. Lísal [-] , L. Komrska [-] (71. R. Kofroň [-] ) , J. Havlíček [-] , F. Filištein [-]

FC Šumava Frymburk
F. Mertl [-] - J. Ribár [-] - R. Mertl [-] , F. Malina [-] (85. J. Pecha [-] ) , L. Matúš [-] (76. V. Tomka [-] ) , M. Flöring [-] - S. Budík [-] (60. P. Tichovský [-] ) , J. Rillich [-] , M. Koza [-] - D. Račák [-] , M. Koza [-]

ŽK: 29. V. Čuřík , 43. J. Havlíček , 62. J. Lísal , 78. R. Kofroň , 90. J. Gruber - 25. M. Koza , 43. J. Ribár , 80. M. Flöring .
Hráči zápasu: M. Koza , F. Mertl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Picka Pavel - ROUS Zdeněk, PILEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.