4:3
(1:2)
19. J. Kordík
30. A. Krák
65. P. Filip (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 13:30

3.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas plný obratů rozhodl Račák


Branky


1. F. Fatura , 50. F. Fatura , 59. F. Fatura , 90. M. Račák - 19. J. Kordík , 30. A. Krák , 65. P. Filip (p.)
21

Domácí měli po nevydařené premiéře v nové sezoně co napravovat. Nedělní soupeř z Českého Krumlova pro ně však nebyl jednoduchý. Zápas plný obratů nakonec ale domácí přeci jen zvládli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavoj otočil skóre

Frymburku vyšel start do utkání opravdu výtečně. Už v první minutě se totiž nádherně z voleje trefil do šibenice František Fatura a domácí vedli 1:0. V devatenácté minutě bylo skóre utkání srovnané, když po levé straně utekl všem přítomným Jindřich Kordík a svůj sprint přes půlku hřiště chladnokrevně zakončil – 1:1. Přesně po půl hodině hry se podařilo Slavoji skóre otočit ve svůj prospěch. Nadýchaný pas Radka Lukeše na hranici vápna zpracoval Antonín Krák a podél gólmana Neumanna vstřelil druhý gól Českého Krumlova – 1:2. To bylo z prvního poločasu, co se týče gólových zápisů vše a do kabin tak odcházeli veselejší hosté.

Fatura zkompletoval hattrick, Račák rozhodl

I druhý poločas přinesl rychlou branku. Po jeho pěti minutách se totiž po druhé v utkání zapsal na listinu střelců František Fatura, který propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:2. Tentýž hráč zkompletoval hattrick o devět minut později, kdy dostal parádní přihrávku zpět od Vágnera a nekompromisně pod břevno vrátil vedení Frymburku – 3:2. To už hosté hráli v deseti, protože byl vyloučen za "prudké vražení do protihráče v přerušené hře" Zbyněk Doubek. O chvíli později rozhodčí Adamovič odpískal pokutový kop za faul ve vápně na Lukeše. Míč si postavil Patrik Filip a střelou pod břevno vyrovnal na 3:3. V závěrečných minutách už to vypadalo, že se body budou dělit a o ten bonusový si zakopají oba soupeři penalty. Vše ale bylo jinak, protože v nastaveném čase utekl krumlovské obraně Milan Račák a strhl vítězství na stranu Frymburku B – 4:3.



Ohlasy k zápasu



FK Slavoj Český Krumlov B
Antonín Krák, hráč: Otáčeli jsme zápas po krásném gólu hostí, avšak ukázali jsme bojovnost a do poločasu stihli zápas otočit. Začátek druhého poločasu jsem opět zaspali avšak jsme dokázali vyrovnat. Zápas dost ovlivnilo vyloučení Doubka, kdy při této situaci mělo odcházet více hráčů do kabiny. Navíc podobná situace se odehrála o několik minut dál a tam už se jen žlutilo. Rozhodčí si nevytvořil autoritu na hřišti a zápas sklouznul až k ostrým zákrokům a vulgarit hráčů k rozhodčímu. Celý tým však bojoval celý zápas a na konci nám chybělo jen to fotbalové štěstíčko.



Sestavy


FC Šumava Frymburk B
M. Neumann [-] , S. Budík [-] , J. Salzer [-] , F. Fatura [-] , M. Pompe [-] , M. Račák [-] , F. Píšek [-] , D. Antl [-] , P. Petscher [-] , B. Vágner [-] , Z. Bláha [-]

FK Slavoj Český Krumlov B
F. Bílý [-] - T. Bohatý [-] , J. Toman [-] , M. Pils [-] - Z. Doubek [-] - A. Krák [-] - P. Filip [-] , J. Turek [-] , Z. Toman [-] , J. Čermák [-] , R. Lukeš [-]

ŽK: 53. B. Vágner , 53. J. Salzer , 57. F. Fatura , 75. K. Malák - 51. M. Elfmark , 53. R. Lukeš , 84. A. Krák . ČK: 53. Z. Doubek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Adamovič Jiří - MICÁK Josef (N), SUCHÁNEK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Zde bude jediná remíza kola 1:1, na penalty zůstanou body ve Frymburku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza