1:2
(0:2)
6. L. Šolc
27. M. Flöring (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Roudného dohrávala v devíti lidech a odvezla si z Frymburku výhru


Branky


70. B. Vágner - 6. L. Šolc , 27. M. Flöring (vl.)
24

 

Zajímavý zápas přichystalo čtyřiadvacáté kolo 1. B třídy, skupiny A. Do šumavského Frymburku dorazila rezerva divizního Roudného. Oba týmy se drží na špici tabulky, takže se očekával pohledný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká červená karta pro Růžičku

 

A začalo se hned svižně. Už v 6. minutě přišla chybná rozehrávka domácí obrany, míče se zmocnil Šolc a přesnou střelou otevřel skóre – 0:1. V 15. minutě přišel první nedovolený počin hráčů Roudného. Divizní pendl Růžička za hranou meze vyčinil pomeznímu rozhodčímu nesouhlas, uviděl od hlavního arbitra Krejníka červenou kartu, a musel předčasně pod sprchy. Ve 27. minutě si smolně tečoval míč do vlastní branky Michal Flöring a stav byl 0:2. Hosté si dvougólový náskok do konce poločasu zkušeně pohlídali.

 

Kontaktní gól a červená i pro Vogla

 

Do druhého poločasu nastoupili Malšané ze zabezpečené obrany, se kterou si domácí hráči nevěděli rady. Když už se naskytla šance pro střelce Martina Kozu, který šel do úniku na brankáře Korandu, přišlo, bohužel pro něj a celý Frymburk, zranění a musel vystřídat. O chvilku později už se šumavští hráči přece jen dočkali. Vágner nekompromisně zakončil akci a snížil na 1:2. Následoval tlak domácích, kteří se hnali za vyrovnáním, ale nebylo jim přáno. Cestu za bodovým ziskem jim ulehčil i Jakub Vogl, který po druhé žluté kartě musel také předčasně pod sprchy. Ke konci zápasu se pokoušel o střelu nůžkami Jan Šisler, jeho akrobatický pokus ale mířil těsně vedle. Roudné tak vyválčilo v devíti lidech tři body. V příštím zápase zajíždí Frymburk do Olešnice, Roudné hostí na své půdě Ledenice.

 



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Filip Mertl (brankář): Zápas s Roudným se nám opět doma vůbec nepovedl, ale spíše jen ve finální fázi. Utkání ovlivnilo brzké vyloučení Růži, za kvalitní vyslání pana pomezního Jandy kamsi. Hostům to spíše pomohlo, protože již vedli po naší chybě v rozehrávce, kdy se trefil Libor Šolc, a když jsme si poté dali i vlastní gól, tak jim vyhovovalo hrát ze zajištěné obrany. My jsme si s tím bohužel nevěděli rady, když už jsme konečně ve druhé půli mohli snížit, tak se při nájezdu na brankáře zranil Martin Koza (doufám, že se mu jen nechtělo už v tom vedru a bude brzy v pořádku). Pro diváky ale jinak určitě zajímavý zápas. Hosté nakonec dohrávali v 9, kdy se nechal ještě vyloučit Kuba Vogl, taky myslím bohužel zbytečně, hlavně pro Roudný teda, protože nám to evidentně nevyhovovalo.




Sestavy


FC Šumava Frymburk
F. Mertl [-] - J. Šisler [-] , R. Mertl [-] , D. Račák [-] - M. Flöring [-] - M. Koza [-] (62. L. Matúš [-] ) , S. Budík [-] - M. Koza [-] , F. Fatura [-] , J. Rillich [-] (67. B. Vágner [-] ) , M. Račák [-]

TJ Malše Roudné B
L. Koranda [-] - L. Šolc [-] , A. Goretki [-] (60. D. Zíka [-] ) , D. Růžička [-] , L. Wohlgemuth [-] (66. R. Svoboda [-] ) , B. Vogl [-] , F. Matoušek [-] (60. D. Hrouda [-] ) , J. Vogl [-] , P. Berounský [-] , M. Lerch [-] , P. Kössl [-]

ŽK: 41. J. Vogl , 86. B. Vogl , 89. P. Kössl . ČK: 15. D. Růžička , 84. J. Vogl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KREJNÍK Petr - KABELE Tomáš, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Ondřej Husa

Expert: Petr Gallistl
Tip experta: remíza

Tipuji remízu a hodně gólů. Roudenští nyní mají jiné starosti se záchranou A týmu v divizi, takže by se mohl ve Frymburku hrát bezstarostný fotbal.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

29. 5. 2018 18:43
Berte vše z humorem

Tip: výhra domácích

V Rumunsku se nevyhrává

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza