4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2018 18:00

19.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Páteční dohrávka 19. kola pro Vyšší Brod, Račák se trefil přímo od rohového praporku!


Branky


21

Odložené utkání Frymburku B ve Vyšším Brodě bylo na programu v pátek 1.6.2018. Oba celky vyběhly za horkého pozdního odpoledne na trávník a nabídly divákům ne příliš pohlednou podívanou, který vyšel jednoznačně lépe domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dvakrát trefili

Domácí Vyšší Brod jako už tradičně na jaře měl problémy se sestavou. Několik hráčů chybělo z důvodu zranění či pracovního vytížení, a tak nemohli proti frymburskému béčku nastoupit. V horkém podvečeru se nehrálo v příliš vysokém tempu, avšak v úvodní čtvrthodině byla patrná převaha na straně domácích, kteří si vytvořili několik slibných šancí. Neměli však seřízená mířidla, a tak pálili většinou mimo tři tyče. Následně mohl Frymburk potrestat domácí gólovou impotenci ze standardních situací, ale ani ty v síti neskončily.

 

První branky se domácí diváci dočkali až ve čtyřiadvacáté minutě, kdy po akci Jirkala, který zatáhl míč po levé straně, skóroval po ideální přihrávce osamocený Tomáš Dibďák a bylo to 1:0. V sedmatřicáté minutě pak asistent u první branky Aleš Jirkal sám skóroval, když upravoval na poločasových 2:0.

Račák skóroval přímo z rohového kopu

Do druhé půle nastoupili domácí velmi zkušeně a nepřipustili žádné drama. Naopak ještě dvakrát skórovali. V 57. minutě dorazil volný míč po rohovém kopu za brankovou čáru stoper Filip Klíma a v 69. minutě pak Tomáš Račák uzavřel skóre na 4:0. A branka to byla opravdu parádní a nevšední, neboť se Račákovi podařilo zakroutit míč do branky přímo od rohového praporku! Domácí si tedy v poklidu dokráčeli pro tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka, hrající trenér: Nebyl to sice žádný šlágr, ale vyhráli jsme zaslouženě. Vytvořili jsme si víc šancí a byli nebezpečnější.




Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
D. Rapčan [-] - J. Kohout [-] , D. Poláček [-] , F. Klíma [-] , F. Filip [-] , J. Rohlík [-] , T. Dibďák [-] , T. Račák [-] , A. Jirkal [-] , R. Bäuml [-] , M. Vančura [-]

FC Šumava Frymburk B
J. Neubauer [-] - V. Tomka [-] , J. Šisler [-] , J. Pecha [-] , S. Budík [-] , M. Koza [-] , O. Nešvara [-] , M. Neumann [-] , F. Fatura [-] , M. Pompe [-] , P. Tichovský [-]

Hráči zápasu: T. Račák , A. Jirkal .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Adamovič Jiří - RAPČAN Lukáš (N), RAČÁK Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů