Kateřina Lehejčková

Reportáž

FOTO: Strmilov vyhrál na půdě Třebětic a upevnil si náskok na čele tabulky


Fotbalisté Strmilova ve 14. kole Okresního přeboru zvítězili na trávníku Třebětic 3:0 a upevnili si pozici v čele tabulky, kde mají aktuálně luxusní jedenáctibodový náskok před druhým Jarošovem. Hosty k druhému jarnímu vítězství dovedl už ve druhé minutě vedoucí brankou Jan Kubíček. Po půl hodině hry bylo rozhodnuto o vítězi, když se ještě trefil David Hanzal a chvíli po něm Ondřej Nečeda. 


Reportáž

FOTO: Strmilov posílil svou pozici na čele tabulky vítězstvím s Jarošovem


Fotbalisté Strmilova v sobotním utkání 13. kola Okresního přeboru porazili Jarošov 3:0. Domácí šli do vedení v 9. minutě, kdy si vstřelil vlastní branku Stejskal. Do šaten se tak šlo za tohoto stavu. Po přestávce pak domácí udeřili ještě dvakrát, když se prosadil v 51. minutě Ondřej Nečeda a pojistku přidal po hodině hry Jan Kubíček. 


Reportáž

FOTO: Strmilov veze všechny body ze Starého Hobzí a stal se podzimním půlmistrem


Fotbalisté Strmilova v rámci 11. kola Okresního přeboru vyhráli ve Starém Hobzí 3:1. Hostující tým poslal do vedení ve 31. minutě František Procházka. Domácí však dokázali nepříznivý výsledek vyrovnat Ondřejem Ličkou v 67. minutě. V 71. minutě pak vrátil vedení hostům Ondřej Nečeda a v 79. minutě pojistil výhru Zdeněk Popelka. Strmilov je po podzimní části pořád v čele a díky zaváhání Dačic má náskok už osmi bodů. Staré Hobzí je s osmi body poslední. 


Reportáž

FOTO: Osmigólovou přestřelku v Číměři opanoval Strmilov


Fotbalisté Číměře přivítali na svém hřišti zatím neporažený Strmilov. Domácí poslal do vedení Tomáš Láf s Lubomírem Králíčkem a Ondřejem Nováčkem. Za hosty snižoval dvěma góly Ondřej Nečeda. Po návratu z kabin dovršil hattrick strmilovský Nečeda. Na konečné skóre 3:5 upravil Tomáš Dohnal a František Procházka.


Reportáž

FOTO: Strmilov doma neoslnil, ale po čtvrtém vítězství je první, poradil si také s Lodhéřovem


Fotbalisté Strmilova ve čtvrtém kole Okresního přeboru zvítězili nad Lodhéřovem 2:1, zůstali jediným týmem se čtyřmi výhrami v soutěži a posunuli se do čela tabulky. Skóre rychle otevřel domácí Martin Novák, v 78. minutě vyrovnal Roman Byrtus. Až v 90. minutě vrátil domácím vedení Jiří Hanzal. Lodhéřov prohrál podruhé v této sezoně, z úvodních čtyř kol OP naplno bodoval v jediném.


Reportáž

FOTO: Strmilov se trochu bál, ale po třetím vítězství je první. Poradil si také s rezervou Třebětic


Fotbalisté Strmilova ve třetím kole Okresního přeboru zvítězili nad Třebeticemi 2:1, zůstali jediným týmem se třetmi výhrami v soutěži a posunuli se do čela tabulky. Skóre rychle otevřel domácí Martin Novák, ani ne o minutu později vyrovnal Michal Kubeš. V 65. minutě ale vrátil domácím vedení František Procházka.


Reportáž

FOTO: Strmilov v souboji se Starou Hlínou bere tři body, dvěma góly se o to postaral Nečeda


Ve Strmilově byl v utkání úvodního kola nového ročníku Okresního přeboru k vidění duel týmů z předních pater tabuky loňské sezóny – Strmilov si to rozdal se Starou Hlínou. Domácí šli do vedení po necelé hodině hry, když skóre otevřel Ondřej Nečeda. Krátce na to udeřil Nečeda podruhé. V 77. minutě snížil hostující Benda. Tři body ale zůstaly ve Strmilově, pojistku přidal v 83. minutě Milan Bártů.


Reportáž

FOTO: Strmilov zdolal Starou Hlínu a v tabulce se posunul na druhé místo


Fotbalisté Strmilova zvítězili ve 14. kole Okresního přeboru na hřišti Staré Hlíny 1:0. O vítězství na hřišti soupeře se po hodině hry postaral Daniel Sedlák. Strmilovští bodovali popáté v řadě a v tabulce se posunuli na konečné druhé místo, Stará Hlína po prohře skončila na třetím místě.


Reportáž

FOTO: Derby pro Strmilov, Novosedlům nastřílel sedm branek


Fotbalisté Strmilova zvítězili i při svém dalším domácím vystoupení. Tentokrát přehráli v rámci okresního derby vysokým rozdílem 7:1 Novosedly. Domácí Jiskru poslal bleskově do vedení Hanzal. Krátce po půlhodině hry vsítil kontaktní branku Michal. Po změně stran však přišel domácí brankostroj, který se zastavil na šťastném čísle sedm. Dvěma góly se blýskli domácí Novák a Murzac.


Reportáž

FOTO: Šlágr kola rozhodl ve prospěch Strmilova Martin Novák


Souboj z popředí tabulky mezi rezervou Dačic a Strmilovem dlouho vypadal na remízu, nakonec však slaví Strmilov. Favorizovaní domácí se sice dostali do vedení krátce před koncem prvního poločasu zásluhou Hrice, devět minut na to však Strmilov srovnal gólem Hudce. V 62. minutě dokonal obrat hostujícího týmu Martin Novák. Po výhře 2:1 se Strmilov přiblížil narozdíl jednoho bodu v tabulce právě Dačicím.


Reportáž

FOTO: Strmilov porazil Lodhéřov rozdílem třídy


Fotbalisté Strmilova zvítězili v 19. kole Okresního přeboru s Lodhéřovem 3:0 a po venkovní remíze opět naplno bodovali. Domácí poslal do vedení ve 25. minutě Novák, druhý gól přidal ještě v první půli Hanzal a třetí branku po přestávce opět David Hanzal. Strmilovští mají na jaře skvělou formu a v tabulce jim patří pátá příčka. Lodhéřov padl podruhé za sebou a je desátý.


Reportáž

FOTO: Strmilov a Stráž se rozešli remízou 3:3


Jak už je na jaře naší tradicí, k utkání strážští opět nedorazili kompletní. A tentokrát to byli značné ztráty, což nebyla dobrá výchozí pozice k zápasu na hřišti Strmilova, kde se nikomu nehraje lehce. Hřiště vinou ranní sněhové nadílky podmáčené, namotivovaní domácí hráči a v jejich zádech někdy až fanatičtí fanoušci.


Reportáž

FOTO: Strmilov porazil Číměř a bodoval popáté za sebou


Fotbalisté Strmilova zvítězili v patnáctém kole Okresního přeboru nad Číměří 4:1 a vrátili se na čtvrté místo tabulky právě před rezervu Nové Bystřice. Strmilovští otevřeli skóre už ve 13. minutě, kdy se trefil Procházka. Další góly přidal opět Procházka a Petr. Ve druhém poločase snižoval za hosty Hornek, čtvrtou branku domácích přidal Hudec.


Reportáž

FOTOGALERIE: Derby pro Strmilov, Popelín zlomil už v prvním poločase


Sobotní program 13. kola Okresního přeboru pokračoval zápasem mezi Popelínem a Strmilovem. Lépe do zápasu vstoupili hosté, skóre otevřel v 9. minutě Nořinský. Další komplikace přišla pro domácí ve 23. minutě, když se trefil Hanzal. V 67. minutě definitivně rozhodl o exportu tří bodů Kučera. Strmilov skončil po podzimu na páté pozici, Popelín bude na jaře bojovat o záchranu.


Reportáž

FOTO: Novosedly utrpěly vysokou porážku, od Strmilova dostal čtyři góly


Fotbalisté Novosedel prohráli v 11. kole Okresního přeboru se Strmilovem 0:4. Hosté se poprvé prosadili patnáct minut před koncem první půle zásluhou Sedláka. O čtyři minuty později se trefil Hudec. Třetí gól přidal těsně před přestávkou Novák. Konečný výsledek stanovil v závěru strmilovský Petr. Strmilov je v tabulce na pátém místě, Novosedly jsou o čtyři body za ním. 


Reportáž

FOTO: Béčko Dačic válí, ovládlo souboj na půdě Strmilova


Rezerva Dačic si zatím coby nováček počíná v Okresním přeboru skvěle. Dačičtí mladíci zvládli souboj na půdě Strmilova, kde po půlhodině hry drželi dvoubrankový náskok po gólech Hrice a Točíka. Domácí sice snížili ještě před přestávkou poté, co se trefil Procházka, po změně stran ovšem Martin Šlápota gólem na 3:1 dal hostům klid na kopačky. Těsně před konce pojistil výhru 4:1 Šimánek. 


Reportáž

FOTO: Strmilov sestřelil Lodhéřov na jeho hřišti rozdílem třídy


Fotbalisté Strmilova zvítězili v 6. kole Okresního přeboru 3:0 na hřišti trápícího Lodhéřova. Skóre utkání otevřel až po půlhodině hry Hudec, pojistku přidal několik minut před koncem řádné hrací doby dvěma góly David Hanzal. Strmilov bodoval naplno už potřetí v řadě a je čtvrtý. To domácí získali z posledních šesti kol jediné tři body a po páté porážce za sebou jsou v tabulce nadále předposlední


Reportáž

FOTO: Stráž navázala na venkovní výhru a doma vyzrála na Strmilov


Fotbalisté Stráže porazili ve čtvrtém kole Okresního přeboru Strmilov 2:0 a zvítězili podruhé za sebou. Domácí se prosadili na konci první půle díky Zvárovi, ve druhém poločase navýšil vedení domácích Bubal. Strmilovu se na venkovních hřištích nedaří a potvrdil to i v tomto utkání.


Reportáž

FOTO: Čekání skončilo. Strmilov nadělil Kunžaku šestku a poprvé v sezoně vyhrál


Fotbalisté Strmilova slaví premiérové vítězství v probíhajícím ročníku Okresního přeboru. Domácí Jiskra ve třetím kole soutěže nedala šanci Kunžaku. V první půli si vytvořili dvoubrankový náskok, který po změně stran ještě navýšili. Strmilov nakonec zvítězil 6:1 a posunul se na osmé místo tabulky. Kunžak po dvou vysokých vítězstvích prohrál. 


Reportáž

FOTO: Domácí vítězná premiéra, Číměř otočila dramatickou přestřelku se Strmilovem


Číměř - Úspěšnou domácí premiéru zaznamenali fotbalisté Nové Bystřice. V nedělním odpolední zdolali Strmilov na svém hřišti 3:2. Celek z Číměře sice v napínavém utkání dvakrát prohrával, pokaždé však dokázal vyrovnat a poté skóre otočil ve svůj prospěch. O rozhodující trefu se postaral Pavel Hornek.