3:3
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

17.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Strmilov a Stráž se rozešli remízou 3:3


Branky


18. F. Procházka (p.) , 34. Z. Popelka , 41. Z. Popelka - 5. V. Kaštánek , 10. J. Sivok , 52. M. Zvára (p.)
23

Jak už je na jaře naší tradicí, k utkání strážští opět nedorazili kompletní. A tentokrát to byli značné ztráty, což nebyla dobrá výchozí pozice k zápasu na hřišti Strmilova, kde se nikomu nehraje lehce. Hřiště vinou ranní sněhové nadílky podmáčené, namotivovaní domácí hráči a v jejich zádech někdy až fanatičtí fanoušci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Přesto se hostům začátek povedl na výbornou. V 5. minutě rychlý dlouhý výkope vyzval ke skórování Vojtu Kaštánka. Ten se proběhl okolo domácího beka, jak kdyby tam nebyl a levačkou uklidil – 0:1. Za dalších pět minut to bylo 0:2. Martin Neumann vyslal Vojtu Kaštánka po lajně a ten předložil před kasu Honzovi Sivokovi, který se nemýlil. Bohužel je toto rychlé vedení ukolébalo a po hloupých chybách domácí nejprve vyrovnali z penalty Františkem Procházkou. Ve 34. minutě vyrovnal Zdeněk Popelka a pak chvíli před odchodem do šaten vstřelil branku na 3:2.

 

Lídr tabulky zachraňoval ve druhé půli alespoň remízu

V poločasové přestávce si strážští pár věcí vyříkali a druhá půle už byla z jejich strany o dost fotbalovější. V 52. minutě byl ve vápně faulovaný Břéťa Chovítek a hosté měli výhodu pokutového kopu. Na tu byl určený právě Břéťa, ale jako každý pověrčivý fotbalista na ní nešel a nechtělo se ani nikomu jinému. Míč si nakonec na penaltový puntík postavil Vojta Kaštánek. Sice ho golman vychytal, jak na první dobrou, tak i jeho dorážku, nicméně důrazný Matin Zvára nakonec míč do sítě protlačil. Ve druhé půli domácí, krom jejich tradičních nákopů, skoro nepřelezli půlku. Což ovšem neznamená, že párkrát pěkně nezatopili. Umí to hrát a nebrání se to lehce.

Autor: Vladimír Vrána



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Strmilov
Kateřina Lehejčková: Zápas začali lépe hosté. Po deseti minutách hry se dostali do vedení 0:2 po chybách a nedorozumění ve strmilovské obraně. Strmilov to tak samozřejmě nechtěl nechat, takže zlepšili svou hru a bojovnost. Bylo třeba i přitvrdit a to se také povedlo. Zlepšení hry se vyplatilo hned v 18. minutě, když hosté ve vlastním vápně zfaulovali Nečedu. Procházka penaltu proměnil, i když si na ní hostující gólman sáhl. Pro další oživení hry se do pole dostal ve 33. minutě Popelka, který si hned o minutu později po autu ve vápně vybojoval míč, který posílal zpětnou nahrávkou před bránu, odkud se to od někoho odrazilo do sítě. Jelikož se neví od koho, tak gól byl zaslouženě připsán Popelkovi. Ve 41. minutě došlo k dokonání obratu. Nečeda poslal luxusní centr přímo na hlavu Popelkovi a ten se z bezprostřední blízkosti nemýlil. Z kraje druhého poločasu došlo bohužel i k faulu ve vápně na domácí straně. I přes to, že Kubíček penaltu vyrazil i první dorážku, nedostalo se mu včasné pomoci od domácích a tak Zvára už na potřetí balón zavěsil. Do konce zápasu se na obou stranách dostali hráči do obrovských šancí, ale díky pozorným brankářům a obráncům už nikdo skórovat nedokázal. Byla to zasloužená remíza, kterou Strmilovu rozhodně v tom to zápase zařídil již zmiňovaný střelec Popelka.

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vladimír Vrána (trenér): Samotné utkání toho nabídlo dostatek. Nasazení, dost branek, bouřlivou atmosféru. Nicméně na můj vkus i zbytečně moc negace a to i po jeho konci. V sobotu nás čeká další důležité utkání, tentokrát na domácí půdě proti Dačicím „B“. Pevně věřím, že už bude k dispozici valná většina kádru a potvrdíme před našimi diváky roli favorita.



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
J. Kubíček [-] - M. Novák [-] , J. Hudec [-] , J. Hanzal [-] , J. Dvořák [-] , D. Hanzal [-] , Z. Popelka [-] , D. Sedlák [-] , F. Procházka [-] , T. Dohnal [-] , M. Lehejček [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Rychlý [-] - M. Podsclan [-] , M. Bubal [-] , J. Eger [-] , M. Zvára [-] , M. Neumann [-] - J. Sivok [-] , B. Chovítek [-] , M. Šálený [-] - V. Kaštánek [-] , J. Kalvas [-]

ŽK: 25. J. Hudec , 88. D. Hanzal - 35. M. Zvára , 77. B. Chovítek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - JANÍČEK Marek, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jan Valenta

Expert: Marek Šimánek
Tip experta: remíza

Zde si myslím, že by mohla Stráž klopýtnout. když si vzpomenu co mají za hřiště ve Strmilově, bude to vyrovnaný a bojovný fotbal.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů