Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 13:00

2.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domácí vítězná premiéra, Číměř otočila dramatickou přestřelku se Strmilovem


Branky


21

Číměř - Úspěšnou domácí premiéru zaznamenali fotbalisté Nové Bystřice. V nedělním odpolední zdolali Strmilov na svém hřišti 3:2. Celek z Číměře sice v napínavém utkání dvakrát prohrával, pokaždé však dokázal vyrovnat a poté skóre otočil ve svůj prospěch. O rozhodující trefu se postaral Pavel Hornek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodně

Strmilov přijel do Číměře v oslabené sestavě. Chyběli tři klíčový hráči. A to dva středopolaři David Hanzal s Františkem Procházkou a jeden z nejlepších střelců loňské sezóny Jan Hudec. Bohužel se to promítlo na celkové hře a nakonec i na výsledku. Ač tomu obrázek hry nenapovídal, jako první skórovali strmilovští. V 18. minutě Nečeda nahrával do druhé vlny Tomáši Dohnalovi, který se přesnou střelou trefil mezi tři tyče. Vyrovnání však přišlo ještě před koncem prvního poločasu. Domácí předvedli rychlý protiútok s přesnou kombinací, kdy strmilovská obrana vůbec nestíhala, zakončoval Lubomír Králíček - 1:1.

Z kraje druhého poločasu začali hosté o něco aktivněji a to se vyplatilo. Hned ve 48. minutě se trefil Daniel Sedlák po centru Tomáše Dohnala. Potom začali ale otěže zápasu opět přebírat domácí. V 80. minutě Adam Janata zakončoval po samostatné akci, kdy se z půlící čáry dostal až před bránu. Vítězný gól vstřelili domácí hned dvě minuty na to. Po centru měli strmilovští špatně přebrané hráče a Pavel Hornek tak hlavičkoval úplně sám, tím upravil skóre na konečných 3:2. I přes to, že za jeho záda zapadly tři branky, pochvalu zaslouží gólmana hostí Jakub Kubíček, protože jinak by to mohlo být mnohem více.

Autor: K. Lehejčková



Sestavy


Číměř
R. Pfauser [-] - A. Janata [-] , J. Drábik [-] , J. Kaiseršot [-] , P. Hornek [-] , J. Hojný [-] , K. Mihulka [-] , T. Láf [-] , L. Králíček [-] , J. Strejček [-] , M. Veith [-]

TJ Jiskra Strmilov
J. Kubíček [-] - F. Procházka [-] , M. Novák [-] , J. Dvořák [-] , M. Lehejček [-] , V. Kupec [-] , T. Dohnal [-] , J. Hudec [-] , D. Sedlák [-] , D. Hanzal [-] , O. Nečeda [-]

Hráči zápasu: J. Kaiseršot , L. Králíček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BICEK Roman - CHLAŇ Jaromír, HANZAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra hostů

Strmilov by měl patřit k týmům ,které budou hrát o postup. I když to budou mít v Číměři velice těžké, tak by měli vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů