2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 14:00

4.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stráž navázala na venkovní výhru a doma vyzrála na Strmilov


Branky


45. M. Zvára , 55. M. Bubal
26

Fotbalisté Stráže porazili ve čtvrtém kole Okresního přeboru Strmilov 2:0 a zvítězili podruhé za sebou. Domácí se prosadili na konci první půle díky Zvárovi, ve druhém poločase navýšil vedení domácích Bubal. Strmilovu se na venkovních hřištích nedaří a potvrdil to i v tomto utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Zvára

Strmilov přijel na hřiště Stráže v nedělní brzké odpoledne určitě s úmyslem bodovat, čemuž nasvědčoval i počet hráčů na soupisce pro toto utkání. Po počátečním oťukávání obou týmů na středu hřiště se herní kvalita pomalu, ale jistě začala přesunovat na stranu strážských fotbalistů. První poločas se v součtu tedy vedl převážně v režii domácích, kteří si pěknou kombinační hrou vytvářeli šance ke skórování. Bohužel se je nedařilo proměňovat, nebo finální fáze vůbec nebyla dotažena do úspěšného konce. Hosté hrozili ojedinělými brejky, které obrana ve spolupráci s gólmanem bezpečně likvidovala. Až poslední akce Stráže skončila gólem. Ve 45. minutě zahrával standardní situaci cca deset metrů od půlicí čáry Martin Zvára, jehož vysoký centr zapadl rovnou do branky a nejvíce tím naštval pavouky, kteří budou muset v horním rohu branky opravit svou pavučinu. Hned poté se šlo za stavu 1:0 do kabin. 

Domácí berou všechny body

Druhý poločas strážští opět začali svou hrou a soupeře nepouštěli do větších šancí. A proto Stráž v 55. minutě udeřila podruhé po krásné akci Daniela Přílepka s Martinem Bubalem. Druhý jmenovaný zvyšoval na 2:0 pro domácí. Ovšem s přibývajícím časem nátlaková, a tudíž na fyzičku náročná hra Stráže začínala být znát a pomalu hráčům těžkly nohy. Čehož částečně začínali využívat strmilovští, kteří byli chvílemi více na míči a strážští je museli zastavovat občas i nedovoleným způsobem. Z toho pramenilo několik standardních situací, které ovšem Strmilov nedokázal přetavit ve vyrovnávající branku. Také díky skvěle chytajícímu Pavlu Rychlému, který vytáhl famózním zákrokem přímý volný kop, který byl téměř jasným gólem. Do konce zápasu se již do střelecké listiny nikdo nezapsal, a tak utkání skončilo výsledkem 2:0 pro domácí. 

Autor: Martin Zvára



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Martin Zvára (hráč): Zápas se Strmilovem ukázal, že i při větší absenci hráčů základní sestavy umíme bodovat a také hrát kombinační fotbal na který se dá koukat. Určitě nás těší i čisté konto, ke kterému velkou měrou přispěl svým výkonem Čonty (Pavel Rychlý), který sbíral dlouhé pasy za obranu a svými výběhy ulevoval našim obráncům. Celkově se celému týmu dařilo, ovšem za zmínku taktéž stojí výkon pravého beka Martina Bubala, kterému tento zápas opravdu sedl. Dozadu bezchybný a dopředu nebezpečný, což také korunoval vstřelenou brankou. Příští kolo jedeme do Dačic, kde nás čeká místní rezerva. Očekáváme těžké utkání s mladými běhavými hráči, doplněnými zkušenou kvalitou. Velké hřiště bude určitě hrát v jejich prospěch. My tam ale určitě nejedeme s úmyslem ztratit. Ba naopak. Chceme tři body.




Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Rychlý [-] - M. Bubal [-] , J. Jančura [-] , J. Eger [-] , M. Zvára [-] - J. Sivok [-] , J. Kozel [-] , B. Chovítek [-] , V. Dvořák [-] - D. Přílepek [-] , J. Kalvas [-]

TJ Jiskra Strmilov
J. Kubíček [-] - J. Hanzal [-] , F. Procházka [-] , M. Novák [-] , J. Dvořák [-] , M. Lehejček [-] , Z. Popelka [-] , T. Dohnal [-] , J. Hudec [-] , D. Sedlák [-] , D. Hanzal [-]

ŽK: 31. B. Chovítek , 68. J. Sivok , 83. J. Kalvas , 86. J. Kozel - 17. M. Lehejček , 44. D. Hanzal , 61. J. Hanzal , 90. Z. Popelka .
Hráči zápasu: P. Rychlý , M. Bubal .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - KOLLMANN Jaroslav, HERZOG Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Další pro mě favorit na postup je Stráž, mám tam dokonce i dva dobré kamarády, tak bych jim přál, aby zítra uspěli a pořádně to večer zapily

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích