Jindřich Štec

Reportáž

Rokycany nad Radbuzou prohrály a přezimují na třetí příčce

16.11.2019 21:22 Plzeňský | 1.A třída 19

V posledním kole podzimní části sezóny přivítala Bělá nad Radbuzou na svém hřišti rezervu Rokycan. Kapitán domácích, Dominik Frank, před zápasem do Expert tipu sdělil, že věří v jejich výhru. Po brance Černého a nejtěsnějším vítězství, 1:0, se jim to také povedlo a jako nováček soutěže přezimují na jedenácté příčce s pěknými dvaceti body. Rokycany zůstávají na příčce třetí.

 

*** reportáž z utkání připravujeme ***


Reportáž

Utkání nad Radbuzou rozhodovaly penalty

03.11.2019 16:24 Plzeňský | 1.A třída 20

Ve 13. kole 1.A třídy se utkali nováčci soutěže. Do Bělé nad Radbuzou zavítal celek z pod vrchem s názvem Svatobor. Vyrovnané bojovné utkání, ve kterém byla mimo jiné k zemi sražena i asistentka rozhodčího, musely po výsledku 1:1 rozhodnout až pokutové kopy. Druhý bod zůstal domácím.


Reportáž

Gólovou přetahovanou v Bělé vyhráli domácí

21.10.2019 13:07 Plzeňský | 1.A třída 19

Na domácí utkání vedené rozhodčím Václavem Presslem dorazila stovka diváků a viděla pěkný fotbal. Nakonec s domácími hráči slavili výhru a žákavští i přes dobrý výkon, odjeli domů bez bodů.


Reportáž

Bělá v poločase vedla o tři branky, hosté ze Sušice už jen v závěru upravili skóre

07.10.2019 20:35 Plzeňský | 1.A třída 19

Už v brzkých ranních hodinách museli sušičtí hráči vstát, aby se včas dopravili na dopolední zápas v Bělé nad Radbuzou. Komu tento čas vyhovoval lépe?


Reportáž

Bělá dala bůra hostům ze Žihle

16.09.2019 12:28 Plzeňský | 1.A třída 17

Domácí hráči chtěli svým fanouškům ukázat, že nepostoupili do vyšší soutěže náhodou...


Reportáž

FOTO: Bělá v posledním kole neponechala nic náhodě a postupuje do 1.A třídy!


Fotbalisté Bělé nastupovali do posledního zápasu sezóny v nejlepší výchozí pozici ze všech kandidátů na postup. A na hřišti Chodové Plané neponechali nic náhodě. Utkání rozhodli třemi zásahy už v prvním poločase a po výhře 5:0 mohli začít slavit postup do 1.A třídy!


Reportáž

FOTO: Vedoucí Bělá zlomila odpor posledního týmu tabulky až po přestávce


Vedoucí tým tabulky z Bělé přehrál v předposledním kole soutěže poslední Stráž 3:0. Již jistě sestupující hosté ale o postup bojujícímu soupeři nic neodevzdali. Po prvním poločase dokonce platil bezgólový stav a domácí duel rozhodli až po přestávce.


Reportáž

FOTO: Bělá rozhodla o výhře nad Kozolupy už v prvním poločase


Fotbalisté Bělé doma proti Kozolupům splnili roli favorita, když o záchranu bojujícího soupeře zdolali 3:0. Vše podstatné se událo už v první půli, po změně stran se zápas už spíše jen dohrával.


Reportáž

FOTO: Planá si odvezla z Bělé nepopulárního bůra!


Hned pěti góly vyprovodila třetí Bělá z trávníku předposlední Planou. Domácím pomohl rychlý gól Dominika Franka a stejný hráč se v prvním poločase trefil ještě jednou. Planá pak kousala, ovšem dvacet minut před koncem přišel třetí domácí zásah a zbytek duelu se už jednoznačně nesl v režii žlutočerných.


Reportáž

FOTO: Bělá přehrála nováčka z Úněšova


Fotbalisté Bělé si napravili reputaci po nepovedeném výjezdu do Chodského Újezdu a na domácím hřišti zdolali Úněšov 3:1. Velkou zásluhu na výhře Startu měl především Jaroslav Malý, který byl nejlepším hráčem na trávníku, což potvrdil i dvěma zásahy.


Reportáž

FOTO: Chodský Újezd sestřelil druhou Bělou!


Nováček z Chodského Újezdu připravil druhé Bělé první porážku po základní hrací době v sezóně – a navíc se jednalo téměř o debakl. Domácí totiž silného soupeře přehráli jasně 4:0.


Reportáž

FOTO: Bělá doplatila na zahozené šance, Postřekov tak zdolala až na penalty


Fotbalisté Bělé museli proti Postřekovu dotahovat dvougólové manko. Vyrovnat dokázali, ale z následného festivalu šancí už rozhodující gól nevytěžili. O vítězi zápasu tak rozhodl až penaltový rozstřel, jehož hrdinou se stal jednapadesátiletý domácí gólman Nikolaev.


Reportáž

FOTO: Bělá poprvé ztratila, na hřišti nováčka zvítězila až na penalty


První bod v sezóně ztratili fotbalisté Bělé, kteří v 5. kole soutěže pouze remizovali na hřišti nováčka z Krchlebů 1:1. Druhý bod si pak hosté zajistili v penaltovém rozstřelu.


Reportáž

FOTO: Bělá přehrála Planou a před posledním kolem udržela naději na postup


Fotbalisté Bělé přehráli na domácí půdě Planou 5:2 a před závěrečným kolem soutěže tak stále mohou živit naději, že si zahrají baráž o postup do A třídy. Hlavní postavou utkání byl Pavel Jarina, který zatížil konto hostujícího brankáře hned čtyřmi zásahy. V článku si můžete prohlédnout také fotografie od Jindřicha Štece.


Reportáž

FOTO: Bělá získala v Kolovči jen bod a výrazně si zkomplikovala vyhlídky na postup


Fotbalisté Kolovče obrali o body Bělou. Po remíze 2:2 totiž dokázali zvítězit na penalty a výrazně tak zamávali s postupovými nadějemi soupeře. Hosté v tabulce klesli na třetí místo a na druhou příčku, která zaručuje alespoň baráž, ztrácejí dvě kola před koncem dva body. 


Reportáž

FOTO: Stráž padla s Bělou až na penalty


Fotbalisté Stráže hodně potrápili o nejvyšší příčky bojující Bělou. Domácí dokonce sahali po třech bodech, ovšem po remíze 1:1 duel dospěl až do penalt, v nichž se přeci jen více dařilo hostujícímu týmu.


Reportáž

FOTO: Bělá rozhodla souboj o třetí místo s Dlouhým Újezdem až v závěrečné čtvrthodině!


Los 21. kola proti sobě svedl třetí Bělou a čtvrtý Dlouhý Újezd. Oba týmy od sebe dělily čtyři body a to znamenalo, že pokud chtěla hostující Sparta ještě pomýšlet na nejvyšší příčky, potřebovala vyhrát. To se však hostům nepodařilo. Pohledný zápas se šancemi na obou stranách sice dlouho paradoxně gól nepřinášel, ale v závěru se domácí přeci jen dvakrát prosadili.


Reportáž

FOTO: Třetí Bělá nasázela búra druhému Meclovu!


Fotbalisté Bělé před týdnem překvapivě podlehli Kdyni, ale proti druhému Meclovu na vlastním hřišti nezaváhali. Hosté sice skórovali jako první, ale v dalším průběhu zápasu tahali za kratší konec provazu a Bělá postupně navýšila skóre až na 5:1. Meclov už stačil jen korigovat na rozdíl dvou zásahů.


Reportáž

FOTO: Bělá doma překvapivě nestačila na Kdyni


Překvapení 18. kola A skupiny 1.B třídy se odehrálo v Bělé, kde domácí třetí tým tabulky podlehl 0:2 o záchranu hrající Kdyni. Start jakžtakž působil jako favorit utkání do 28. minuty, kdy se prosadil hostující Šmejkal. Domácí, kteří se museli obejít bez zraněného tvůrce hry Malého, pak už hráli hodně křečovitě a ve zbytku zápasu si v podstatě nevytvořili šanci.