3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 10:15

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vedoucí Bělá zlomila odpor posledního týmu tabulky až po přestávce


Branky


15

Vedoucí tým tabulky z Bělé přehrál v předposledním kole soutěže poslední Stráž 3:0. Již jistě sestupující hosté ale o postup bojujícímu soupeři nic neodevzdali. Po prvním poločase dokonce platil bezgólový stav a domácí duel rozhodli až po přestávce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá nedokázala překonat obranu Stráže

Vedoucí Bělá přivítala v předposledním kole soutěže beznadějně poslední Stráž a do zápasu tak šla v roli velkého favorita. Domácí také od začátku dobývali obranu soupeře, což ale nebylo nic snadného. V úvodu utkání posílal míč do pokutového území Frank, ale před číhajícím Bořilem balón na poslední chvíli odklidil obránce. Poté byl hostům odpískán faul někde na hranici šestnáctky. Podle domácích k němu došlo už uvnitř pokutového území, ovšem sudí nařídil jen přímý kop, ze kterého Bělá nic velkého nevytěžila. Poté ještě postupoval z pravé strany dopředu Iščenko, který měl před bránou dva nabíhající spoluhráče, ovšem přihrávku poslal mimo jejich dosah. A to bylo ze strany domácích také vše, co by v první půli stálo za zmínku. Stráž dobře bránila a občas se snažila zahrozit z protiútoků. Ani tady se ale nic neujalo a tak se šlo do kabin za bezgólového stavu.

Domácí roli favorita nakonec splnili

Druhý poločas otevřela obrovská příležitost hostí. Po přihrávce za obranu postupoval hráč Stráže už sám na brankáře Jarinu, kterého přehodil, ale za již překonaného gólmana zaskočil na zadní tyči obránce. V 56. minutě se naopak konečně radovali domácí. Po rohu Malého se míč odrazil od zad Ebenhöha na bránu, v nepřehledné situaci u tyče si balón kopl do vlastní sítě jeden z bránících hráčů a bylo to 1:0. Gól je v zápise přiznán Lukášovi Sobolíkovi. Celek od Radbuzy se poté uklidnil a zpřesnil a zrychlil hru dopředu. Dvacet minut před koncem domácí předvedli pohlednou akci, kdy Šinál vybojoval míč na vlastním velkém vápně a předal ho Frankovi. Akce pak pokračovala po ose Luboš Černý – opět Frank – Miroslav Bořil a posledně jmenovaný balón zblízka uklízel do brány – 2:0. V závěru zápasu pak ještě fotbalisté Bělé potvrdili vítězství, když centr střídajícího Luboše Černého sklepl Frank na Mikuláše Pustovojta, který také zasáhl do utkání až v jeho průběhu a ten střelou z hranice šestnáctky zvýšil na konečných 3:0.

 

Bělá tak udržela vedení před Dlouhým Újezdem, ale v její prospěch stále hrají pouze vzájemné zápasy. V závěrečném kole Start navíc zajíždí na hřiště čtvrté Chodové Plané, kde ho určitě nečeká nic jednoduchého.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Jak my říkáme, anglická královna v pondělí otevře noviny a tam se dočte, že Bělá v neděli porazila Stráž. A jak ji porazila, už není důležitý… Nebylo to nic jednoduchého. Je to soupeř, který nám nevyhovuje. Čeká na nás od půlky a my si s tím těžko dokážeme poradit. Celý poločas jsme hledali, jak se tam dostat a alespoň ohrozit jejich bránu. Na začátku jsme měli dvě šance, navíc nám rozhodčí vytáhl jasnou penaltu za šestnáctku. Hosté hráli jen na brejky, měli tam Jedličku a Vlastu Svobodu, nebo na standardky. První půle byla celkově utrápená, opravdu jsme nehráli dobře. O přestávce jsme si řekli v kabině, že to musíme zrychlit, že si nemůžeme hrát vzadu na pět doteků. Že se tam jinak nedostaneme. Hned v první minutě měl ale obrovskou šanci soupeř. Kdybychom prohrávali 0:1, tak nevím, jestli bychom se ještě dokázali zvednout. Pak nám pomohl soupeř vlastním gólem po standardní situaci. To byla pomoc z jejich strany, která nás nakopla a konečně jsme začali hrát více svoji hru. Druhý gól jsme dali přesně po akci, která vypadala tak, jak jsme si představovali, že chceme hrát. Pár doteků a dostat se do zakončení. Od té doby jsme to už měli definitivně pod kontrolou a potvrdili to ještě jedním gólem. Po závěrečném hvizdu jsme si oddechli, dá se říci, že jsme utrpěli vítězství… Sám jsem zvědav na poslední zápas v Chodové Plané. Je to soupeř, který bude hrát fotbal. Nebudou na nás jen čekat na půlce, což nám vyhovuje. Něco podobného jako minule Úněšov. Ale nedokážu nic tipnout, ani odhadnout.




Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Šinál [-] , V. Braun [-] , M. Černý [-] , D. Frank [-] , R. Ebenhöh [-] (64. L. Černý [-] ) , V. Iščenko [-] (85. J. Bočan [-] ) , L. Sobolík [-] (57. D. Häusler [-] ) , J. Malý [-] (74. M. Pustovojt [-] ) , M. Bořil [-] , M. Tomášek [-]

TJ SOKOL Stráž
D. Rubant [-] - J. Andrle [-] (46. V. Borys [-] ) , M. Novotný [-] , V. Hlaváč [-] (46. B. Borys [-] ) , M. Hocmann [-] , O. Pták [-] , M. Jedlička [-] , D. Pták [-] , K. Pták [-] , V. Svoboda [-] , L. Hofmeister [-]

Hráči zápasu: L. Černý .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: Hálek Pavol - BÍNA Roman, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra domácích rozdílem třídy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích