T. Jarina 3. (vl.)
T. Mastný 60.
3:2p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bělá získala v Kolovči jen bod a výrazně si zkomplikovala vyhlídky na postup


Branky


15

Fotbalisté Kolovče obrali o body Bělou. Po remíze 2:2 totiž dokázali zvítězit na penalty a výrazně tak zamávali s postupovými nadějemi soupeře. Hosté v tabulce klesli na třetí místo a na druhou příčku, která zaručuje alespoň baráž, ztrácejí dvě kola před koncem dva body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se radovali už ve 3. minutě, Bělá otočila skóre

Hosté vstoupili do utkání dobrou příležitostí, kterou ale neproměnili a hned z protiútoku udeřila Koloveč. Střela domácího hráče sice skončila na břevně, ale míč se odrazil do hlavy padajícího brankáře Jariny a od ní do brány. Bělé se však podařilo brzy vyrovnat. V 7. minutě zatáhl balón po pravé straně do šestnáctky Jakub Černý. Jeho střelu brankář Královec vyrazil jen k Václavovi Landrgottovi a ten dorážel do prázdné – 1:1. Poté se hrál zajímavý fotbal, více šancí si přeci jen vytvářel hostující tým. Ve 37. minutě pak prošla přihrávka za obranu až na Václava Landrgotta, který byl u míče dřív než vybíhající Královec, obešel ho a uklidil balón do odkryté svatyně Slavoje. Do šaten se tak odcházelo za stavu 2:1 pro Bělou.

Hosté šance neproměňovali, Mastný po hodině hry vyrovnal

Hosté byli aktivnější i po změně stran. Hned dvě velké příležitosti neproměnil Jakub Černý. Ten nejprve přestřelil po standardce Malého a poté ho stejný hráč vyzval ke skórovaní přesným centrem na zadní tyč. Černý ale nedokázal trefit téměř prázdnou bránu. Trest za zahozené šance hostí tak přišel po hodině hry. Krajní obránce Tomáš Mastný si naběhl za obranu soupeře a ranou ke vzdálenější tyči vyrovnal. Hra se poté uklidnila a na kopačky hostů, kteří potřebovali vyhrát, se začal vkrádat zmar. Oživení přišlo až deset minut před koncem, kdy přišel na trávník zdravotně indisponovaný Miroslav Bořil. Ten hned utekl obráncům Slavoje a předložil míč do šance Jarinovi. Ten už mohl střílet, ale ještě hledal před prázdnou bránou Malého, který na balón nedosáhl. Poté se ještě hosté dožadovali za zákrok právě na Bořila penalty, ovšem rozhodčí jejich volání nevyslyšel. Utkání tak skončilo remízou 2:2 a muselo se jít na penaltový rozstřel.

Druhý bod si zajistila Koloveč

V penaltách už měli přesnější mušku a větší štěstí domácí. Ti proměnili hned pět svých pokusů, hráči Bělé dali o gól méně. Hosté tak ztrácejí dvě kola před koncem dva body na druhý Meclov a už musejí spoléhat na zaváhání soupeře.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Postupová tajenka je asi vyřešená, nechali jsme tam dva body. Šance jsme měli, jednu hned v úvodu, ale z protiútoku jsme dostali gól, když se míč odrazil od břevna do hlavy brankáře a do brány. I přesto jsme hráli dál, vyrovnali, měli víc šancí než domácí a do poločasu dali na 2:1. V kabině jsme si řekli, že skóre je super, ale že musíme zůstat na zemi a hrát naši hru. Také jsme si vytvořili neskutečné množství šancí, ale v jejich proměňování jsme vyhořeli. Takže to dopadlo, jak to dopadlo. Povyrovnání soupeře se dostavila křeč a už jsme se nedokázali zvednout. Na posledních deset minut tam ještě přišel Bořil, který nenastoupil v základu, protože byl zraněný. Ten ještě připravil šanci spoluhráčům a mohla na něj být i penalta, ale rozhodčí zákrok na něho neodpískal. To se ale stane, platí jen to, co rozhodčí pískne.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
J. Královec [-] - P. Dufek [-] , M. Záhrobský [-] , D. Žák [-] , C. Danescu [-] , P. Pap [-] , M. Sušický [-] , M. Duchoň [-] , T. Šlajs [-] (64. M. Pluhař [-] ) , T. Mastný [-] , F. Šlajs [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - V. Landrgott [-] (62. P. Cingroš [-] ) , J. Černý [-] , M. Tomášek [-] , P. Jarina [-] , J. Malý [-] , J. Černý [-] , D. Frank [-] , V. Iščenko [-] , L. Černý [-] , M. Černý [-] (80. M. Bořil [-] )

ŽK: 48. M. Sušický , 63. T. Šlajs , 81. P. Dufek - 57. V. Iščenko , 81. M. Tomášek , 84. P. Jarina , 89. J. Malý .
Hráči zápasu: T. Mastný - V. Landrgott .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KLIK Jiří - HÁLEK Pavol, RADA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů