M. Blacký 58. (p.)
2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 10:15

13.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání nad Radbuzou rozhodovaly penalty


Branky


58. M. Blacký (p.) - 83. J. Brabec
20

Ve 13. kole 1.A třídy se utkali nováčci soutěže. Do Bělé nad Radbuzou zavítal celek z pod vrchem s názvem Svatobor. Vyrovnané bojovné utkání, ve kterém byla mimo jiné k zemi sražena i asistentka rozhodčího, musely po výsledku 1:1 rozhodnout až pokutové kopy. Druhý bod zůstal domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas od začátku ve vysokém tempu

Hosté z Hrádku u Sušice měli před zápasem výbornou bilanci - 3 výhry v řadě, ale i domácí se mohli něčím pochlubit. Doma poslední 3 zápasy vyhráli a tuto statistiku chtěli potvrdit i s Hrádkem. Utkání nezačalo nijak opatrně. Oba týmy se do sebe zakously a šance byly na obou stranách. Za hosty čaroval brankář Václav Ryba, který nejednu šanci pokryl a když na míč nedosáhl, nemířil po střelách Dominika FrankaLukáše Sobolíka, ani mezi tři tyče. Za hosty se do šancí dostával jejich střelec Radek Kočí, doplňovaný kapitánem Jiřím Brabcem. Ale ani tito neupravili stav zápasu, a tak alespoń s pomyslným vedením domácích 1:0 na žluté karty, odcházely oba týmy do šaten za bezbrankového stavu.

Diváci se branek dočkali

Aktivní byl z obou stran i druhý poločas. A k nevoli hostů a signalizaci asistentky rozhodčí, se Bělá v 58. minutě dostala do obrovské šance ve formě pokutového kopu. To když byl ve vápně faulovaný domácí Pavel Horák. K míči se postavil Martin Blacký, který svůj pokus bezpečně proměnil a dostal tak domácí do vedení. Pojetí hry se od obou týmů však nezměnilo. Oba týmy se tlačily dopředu, do zakončení. Domácí nechtěli nechat nic náhodě a hosté chtěli samozřejmě minimálně srovnat. To se jim nakonec podařilo, když se v 83. minutě k dlouhému autu do vápna k míči dostal hostující kapitán Jiří Brabec, který hlavou nasměroval míč k zadní tyči domácí branky. Do závěrečného hvizdu už se skóre nezměnilo a na řadu tak přišly penalty.

Penalty 3:2

"Penalty se dají jenom špatně kopnout". To si musí s notnou dávkou štěstěny říkat domácí brankář, za kterým se z prvních třech penalt třikrát rozezněla branková konstrukce. Balony se ale od tyčí do sítě neodrazily, a tak za hosty musel úřadovat jejich brankář Václav "Kapr" Ryba, který je držel nad vodou. Nicméně jeho dva chycené pokusy byly proti třem proměněným střelám domácích málo a druhý bod zůstal nad Radbuzou.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil, trenér domácích: Od začátku to byl pěkný zápas, tzv. nahoru-dolu. Musím vyzdvihnout brankáře hostů, který jim zejména v prvním poločase hodněkrát pomohl. Ve druhé půli se soupeři dostali více do hry a my neubránili dlouhý aut, ze kterého skórovali. Naštěstí máme dobře postavenou branku na penalty.

TJ Svatobor Hrádek
Jiří Brabec st., trenér hostů: Asi jeden z nejlepších zápasů, který jsme venku odehráli. Bělá byla první poločas vyrovnaným soupeřem, ve druhé už jsme jí jasně přehrávali. Škoda penalty a v závěru jsme zaslouženě vstřelili branku. Bohužel byla následně smůla při penaltách.



Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - J. Malý [-] , M. Tomášek [-] , V. Iščenko [-] , L. Sobolík [-] , D. Frank [-] , M. Šinál [-] , P. Horák [-] (67. L. Černý [-] ) , M. Černý [-] , R. Ebenhöh [-] (46. M. Bořil [-] ) , M. Blacký [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - P. Nový [-] , J. Pojar [-] , Š. Gajdečka [-] (86. J. Skála [-] ) - J. Brabec [-] , A. Štěpán [-] , T. Matějka [-] , L. Kutil [-] , J. Skuhra [-] - J. Kutil [-] (82. L. Šoural [-] ) , R. Kočí [-] -

ŽK: 26. R. Ebenhöh , 70. V. Iščenko - 63. Š. Gajdečka .
Hráči zápasu: M. Blacký - V. Ryba , J. Brabec .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠIMEK Jakub - ŠÁLKOVÁ Helena, VALENTA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Václav Ryba
Tip experta: remíza

Uvidíme, jak si poradíme s dopoledním začátkem, ale věřím minimálně v bod, i když to bude velice těžké.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 22:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 21:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:09

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 16:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 14:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 14:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:20

Tip: výhra domácích