Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 10:15

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bělá přehrála Planou a před posledním kolem udržela naději na postup


Branky


13

Fotbalisté Bělé přehráli na domácí půdě Planou 5:2 a před závěrečným kolem soutěže tak stále mohou živit naději, že si zahrají baráž o postup do A třídy. Hlavní postavou utkání byl Pavel Jarina, který zatížil konto hostujícího brankáře hned čtyřmi zásahy. V článku si můžete prohlédnout také fotografie od Jindřicha Štece.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá byla produktivnější, hostující Sláma proměnil jen jednu ze svých šancí

Šance Bělé na účast v baráži o postup klesly po porážce na penalty v Kolovči do oblasti teorie, takže v posledním domácím utkání sezóny se hráči Startu především chtěli důstojně rozloučit s domácím publikem a výhrou si definitivně zajistit umístění na bedně. A domácí začali zápas velmi dobře. Už v 10. minutě vystihl Pavel Jarina rozehrávku brankáře Švarcbeka na obránce a zakončil mezi nohy strážce svatyně Plané. Ve 26. minutě pak domácí předvedli hezkou akci po levé straně, kdy si centrovaný míč našel na bližší tyči opět Pavel Jarina a Bělá vedla 2:0. Hosté se ale nehodlali vzdát a začali výrazně hrozit především prostřednictvím Patrika Slámy, který po levé straně hned třikrát pláchl defenzivě soupeře. V prvním případě zakončoval do vzdálenější tyče a ve druhém jeho pokus o přehození brankáře zastavila spojnice. Kontaktní zásah tak přišel až ze třetí šance, kdy už Sláma konečně dokázal Jarinu přehodit. Domácí si v té chvíli nemohli být jistí vůbec ničím, ale ve 43. minutě pro ně přišlo vysvobození v podobě třetího gólu. Po levé straně zatáhl balón dopředu Jakub Černý a jeho nabídku uklidil na zadní tyči do sítě Václav Landrgott – 3:1.

Pavel Jarina pokračoval ve své show

Ani po změně stran se však Planá nevzdávala. Hrál se pohledný fotbal a hra se přelévala nahoru – dolů. V 65. minutě se hosté dočkali snížení na 3:2. Balón za obranu opět dostal Patrik Sláma a v tomto případě si věděl rady. Plánští pak mohli živit naději na bodový zisk až do dramatické poslední desetiminutovky, která, hlavně střelecky, patřila Bělé. Deset minut před koncem se postavil k exekuci přímého kopu Pavel Jarina a nádhernou střelou z kroku do šibenice dovršil hattrick – 4:2. Hosté pak ještě mohli závěr zdramatizovat, když se po výkopu Švarcbeka řídil na bránu kdo jiný než Sláma, ale brankář Tomáš Jarina ho tentokrát skvěle vychytal. V 87. minutě pak svůj skvělý výkon podtrhl Pavel Jarina, ke kterému se v pokutovém území dostal balón a domácí záložník střelou na vzdálenější tyč upravil na 5:2. V závěru ještě mohli hosté korigovat. Po faulu na Tadeáše Malého byl nařízen pokutový kop, ovšem Sláma gólmana Jarinu nepřekonal a hattricku se tak nedočkal. Fotbalisté Bělé se tedy rozloučili se svými fanoušky výhrou 5:2, a pokud poslední kolo nepřinese nepředpokládanou divočinu, tak skončí v tabulce na třetím místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Oproti minulým zápasům jsme udělali změnu v sestavě, že jsme prohodili Malého s Jarinou. Toho jsme vysunuli více dopředu před Malého a to, co jsme po něm chtěli, zahrál opravdu perfektně. Začátek zápasu nám vyšel, ale za stavu 2:0 jsme trošku usnuli na vavřínech a to se nám málem vymstilo. Hned třikrát utekl naší obraně Sláma, a kdyby dal víc, než jeden gól, tak se to mohlo ještě vyvinout úplně jinak. Nutno říci, že soupeř měl i ve druhé půli šance. Snížil na 3:2, za stavu 4:2 nás podržel při Slámově šanci brankář a v závěru chytil i pokutový kop. S diváky jsme se rozloučili tak, jak jsme chtěli. Byli spokojeni, sezóna byla úspěšná. Ještě jsme věřili, že by Stráž mohla potrápit Meclov, ale to se nestalo. Jsme rádi alespoň za třetí místo, druhý Meclov už to v posledním kole nepustí.




Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - V. Hošek [-] , V. Landrgott [-] , J. Černý [-] , P. Jarina [-] , J. Malý [-] , J. Černý [-] , D. Frank [-] , V. Iščenko [-] (85. M. Hoang Anh Quan [-] ) , L. Černý [-] , M. Bořil [-]

FK Planá
R. Švarcbek [-] - J. Kopča [-] , R. Miklas [-] , T. Malý [-] , P. Brožíček [-] , P. Sláma [-] , J. Veselý [-] , D. Sovka [-] , D. Sovka [-] , O. Suchý [-] , M. Danko [-]

ŽK: 83. M. Bořil - 4. D. Sovka , 69. T. Malý , 83. R. Miklas . ČK: 85. M. Bořil .
Hráči zápasu: P. Jarina - P. Sláma .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - ŠKARDA Jiří, REIPRICH Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích