3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 10:15

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bělá rozhodla o výhře nad Kozolupy už v prvním poločase


Branky


12

Fotbalisté Bělé doma proti Kozolupům splnili roli favorita, když o záchranu bojujícího soupeře zdolali 3:0. Vše podstatné se událo už v první půli, po změně stran se zápas už spíše jen dohrával.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá třikrát skórovala, přišla ale o Malého

Bělá nastoupila do zápasu bez nedoléčeného Pavla Jariny a také bez nemocného útočníka Bořila. V základní sestavě naopak nastoupil Ladislav Sobolík, který přišel z domažlického dorostu.

 

Domácí soupeři od začátku ukazovali, kdo je favoritem zápasu a dostali ho pod tlak. Skóre se poprvé měnilo v 19. minutě. Radim Ebenhöh zatáhl balón dopředu po pravé straně, dostal se s ním až do malého vápna a s nechtěnou pomocí obránce poslal Bělou do vedení. O chvíli později udeřil opět Ebenhöh, který se dostal na hranici šestnáctky k odraženému míči, přehodil si ho na levačku a střelou k tyči nedal Sazečkovi šanci. Poté se dostali do hry i Kozolupští a domácí dokonce zachránila tyč. Případný větší odpor soupeře ale domácí odmítli ve 33. minutě. To byl faulován Malý a z nařízeného přímého kopu sehráli Sobolík s Martinem Šinálem signál, po němž druhý jmenovaný vymetl šibenici hostující svatyně. Domácí však za tento gól zaplatili krutou cenu. Přišli totiž o klíčového záložníka Jaroslava Malého, který musel být o chvíli později vystřídán. Do poločasu se už na stavu 3:0 nic nezměnilo.

Ve druhém poločase se skóre neměnilo

Po změně stran už domácí znatelně polevili, na čemž se jistě podepsaly i vynucené změny v sestavě. Když už se hráči Bělé do nějaké šance dostali, tak se jim v koncovce již nevedlo tak, jako v úvodním dějství. Více do útoku se dostávali i Kozolupští, kteří sahali alespoň po čestném zásahu. Proti byl však brankář Jarina, který své mužstvo dvěma výbornými zákroky podržel. V 86. minutě byl ještě po druhé žluté kartě vyloučen hostující Mráz, což byl také poslední zápis do statistik zápasu. Bělá tak porazila Kozolupy 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Bylo naší povinností tento zápas vyhrát. Do pole jsme měli připravených 16 hráčů. Jakžtakž jsme tedy byli nazbrojeni s tím, že těsně před zápasem onemocněl Bořil a stále scházel Jarina. Velký problém je, že se nám v zápase zranil Jarda Malý, který byl ve 38. minutě střídán a bohužel to vypadá na dlouhou absenci. Na druhou stranu se vrátil z dorostenecké divize v Domažlicích Lukáš Sobolík, který odehrál velmi dobrý zápas. Začali jsme dobře, Radim Ebenhöh pokračoval tam, kde minulý týden skončil. Hrál aktivně a vstřelil první dva naše góly. Pak jsme ale vypnuli, jelikož jsme si už asi mysleli, že je hotovo a soupeř dokonce nastřelil tyč. Po faulu na Malého, po kterém bohužel musel Jarda odstoupit, jsme ale ze standardky sehráli povedený signál a bylo to 3:0. Pak přišel z naší strany takový mariáš, kdy jsme prostřídali čtyři hráče a ve druhé půli už to z naší strany nemělo s fotbalem moc společného. Soupeř mohl klidně i snížit na 3:2, naštěstí nás v těch situacích podržel brankář Jarina. Když vystřídáte v poločase čtyři hráče, tak hra nemůže mít hlavu ani patu. Navíc nastoupili kluci po zranění, kteří se zranili znova. Zrovna nás čekají klíčové zápasy a zatím moc nevíme, koho budeme mít k dispozici. Doufáme, že jsme se celý podzim nesnažili zbytečně.




Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - V. Hošek [-] (54. V. Iščenko [-] ) , L. Sobolík [-] , D. Frank [-] , R. Ebenhöh [-] (46. D. Häusler [-] ) , J. Malý [-] (38. M. Pustovojt [-] ) , M. Černý [-] (82. J. Bočan [-] ) , V. Braun [-] , L. Černý [-] , M. Šinál [-] , M. Tomášek [-]

TJ Sokol Kozolupy
M. Sazeček [-] - M. Mráz [-] , P. Mráz [-] , J. Huleš [-] (65. T. Procházka [-] ) - M. Maštalíř [-] , J. Hucl [-] , P. Pancurák [-] , V. Sláma [-] - V. Kovář [-] , J. Čech [-] - T. Forejt [-]

ŽK: 56. M. Tomášek - 44. M. Mráz , 84. J. Čech . ČK: 86. M. Mráz .
Hráči zápasu: M. Šinál , R. Ebenhöh .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: UZEL Jan - HÁJEK Zdeněk, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady bude jasným favoritem domácí Bělá. Ta si minule zvedla sebevědomí v duelu s Planou a opět by měla zvítězit jednoznačným výsledkem.

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích