3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2018 10:15

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bělá přehrála nováčka z Úněšova


Branky


43. J. Malý , 63. J. Malý , 74. M. Černý - 53. M. Mižár
15

Fotbalisté Bělé si napravili reputaci po nepovedeném výjezdu do Chodského Újezdu a na domácím hřišti zdolali Úněšov 3:1. Velkou zásluhu na výhře Startu měl především Jaroslav Malý, který byl nejlepším hráčem na trávníku, což potvrdil i dvěma zásahy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól první půle vstřelil Malý

Ani jeden tým do utkání nenastoupil v optimální sestavě. Bělé vypadl až do konce podzimu útočník Bořil, Úněšov zase postrádal Šebka, či distancovaného kapitána Patrika Egera. Hosté se v úvodu snažili hrát hodně na míči, naopak Bělá spíše vyčkávala. Postupně se ale domácí osmělili a měli více šancí než soupeř. Největší příležitost měl Pustovojt, který dostal přihrávku za obranu, ale sám před brankářem netrefil bránu. Ve 41. minutě  právě Pustovojt vysunul Jaroslava Malého, který míč zatáhl do šestnáctky po pravé straně a střelou ke vzdálenější tyči prostřelil brankáře Boudu. Poté ještě zahrával přímý kop Šinál, který nemířil vůbec špatně, ale za již překonaného gólmana zaskočil kapitán Mižár, jenž včas vystoupil ze zdi a vyhlavičkoval míč, jenž mířil ke vzdálenější tyči.

Úněšov rychle vyrovnal, ale domácí si nenechali body vzít

Po změně stran začal Úněšov mnohem aktivněji a soupeři prakticky nepůjčoval míč. Vyrovnat se hostům podařilo v 53. minutě, kdy vybojovali na útočné polovině balón a Marek Mižář zamířil pod břevno – 1:1. Poté přišly chvíle domácího tahouna Jaroslava Malého. Ten nejprve po přihrávce Franka trefil jen padajícího brankáře a z dorážky pak zamířil mimo. Pak ale stejný hráč zamířil přímý kop a střelou bližší tyči vrátil Bělé vedení. S chutí hrající Malý pak poslal do úniku Franka, který ztroskotal na vybíhajícím Boudovi, ale v 74. minutě si spravil chuť gólovou asistencí. Opět po Malého nahrávce Frank obešel brankáře a od brankové čáry nahrál střídajícímu Martinovi Černému a ten do prázdné brány zvyšoval na 3:1. V závěru se hráči Slavie ještě pokusili korigovat stav, ovšem domácí už jejich nápor přestáli.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Oproti zápasu v Chodském Újezdě to byl určitě zlepšený výkon. Trochu nám asi pomohlo i to, že soupeř nepřijel úplně kompletní. Kdyby měli k dispozici všechny své opory, tak ten zápas možná vypadal trochu jinak. My měli už k dispozici alespoň Brauna, naopak Bořil už nenastoupí do konce podzimu. Na své výkony se rozvzpomněl Jarda Malý a byl to hlavně jeho zápas. Celkově bych ale řekl, že jsme se z minulého zápasu poučili. Kluci si to asi srovnali v hlavě a zjistili, že se soupeři neporazí sami. Tentokrát jsme chtěli počkat, co bude soupeř hrát. Jejich nejlepší hráč byl kapitán Mižár, což je kvalita. Je to jeden ze tří – čtyř futsalistů, které mají v týmu, takže jsou kvalitní na balónu. V první půli jsme je ale nepustili skoro do žádné šance, naopak my si jich několik vytvořili a dali i gól. Do druhého poločasu jsme nastoupili špatně, deset minut vůbec nebyli na balónu a pak jsme navíc dostali gól po vlastním autu. Pak přišly zase chvíle Jardy Malého, který svůj výkon korunoval gólem ze standardní situace a poté rozjel akci, po níž střídající Martin Černý zvýšil na 3:1. V závěru měl soupeř ještě několik standardních situací, ze kterých ale nic nevytěžil.

TJ Slavia Úněšov
Jakub Křehlík (trenér): Do Bělé jsme jeli bez pěti hráčů ze základní sestavy. Šanci tak dostali kluci z béčka a musím je pochválit za to, že bojovali a utkání zvládli skvěle. Rozhodně nezklamali. Před utkáním jsem upozorňoval na kvality Jardy Malého, ale bohužel měl zrovna svůj den a byl u všech tří branek. Škoda, že na týmy z čela tabulky nemůžeme být kompletní, byly by to krásné zápasy. Takhle je tam Kuba Mižár sám a na všechno rozhodně nestačí. Navíc se nám ještě zranili další tři hráči a do pole tak opět musel nastoupit i náhradní brankář Vacín.



Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - J. Bočan [-] (75. J. Černý [-] ) , D. Frank [-] , R. Ebenhöh [-] , M. Pustovojt [-] (61. M. Černý [-] ) , J. Malý [-] , V. Iščenko [-] , V. Braun [-] , L. Černý [-] (80. R. Černý [-] ) , M. Šinál [-] , M. Tomášek [-]

TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] - M. Hlous [-] (39. J. Vacín [-] ) , M. Lakó [-] , Z. Hlous [-] - E. Eger [-] , J. Mižár [-] - D. Randa [-] , M. Mižár [-] (55. E. Paulfranz [-] ) , M. Mižár [-] , P. Nechutný [-] (82. M. Nechutný [-] ) , F. Kovařík [-]

ŽK: 35. V. Iščenko - 14. M. Mižár , 90. M. Lakó .
Hráči zápasu: J. Malý - J. Mižár .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pressl Václav - HANZLÍKOVÁ Aneta, MAREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 15:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 15:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 09:08
Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 10:22

Tip: výhra domácích