5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 10:15

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Planá si odvezla z Bělé nepopulárního bůra!


Branky


3. D. Frank , 29. D. Frank , 72. J. Malý , 85. M. Šinál , 89. M. Černý
14

Hned pěti góly vyprovodila třetí Bělá z trávníku předposlední Planou. Domácím pomohl rychlý gól Dominika Franka a stejný hráč se v prvním poločase trefil ještě jednou. Planá pak kousala, ovšem dvacet minut před koncem přišel třetí domácí zásah a zbytek duelu se už jednoznačně nesl v režii žlutočerných.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělou nasměroval k výhře dvěma góly Frank

Bělá na předposlední tým tabulky vlétla zostra a vedení se ujala už ve 3. minutě. Ebenhöh zatáhl míč až před soupeřovu bránu a zpětnou přihrávkou oslovil Dominika Franka, který byl na penaltě osamocen a pohodlně otevřel skóre zápasu. Tlak domácích pak trval zhruba do patnácté minuty. Poté se už začala osmělovat i Planá. Při dalekonosné střele soupeře ale Bělou podržel brankář Jarina, který míč vytěsnil mimo svou bránu.

 

Další šance hostů pak skončila nepřesnou střelou z deseti metrů. Ve 29. minutě se naopak opět radovali domácí. Po rohu Šinála a následné skrumáži se míč odrazil k Dominikovi Frankovi, který ho napálil do sítě a Bělá vedla 2:0. Stejný hráč mohl do přestávky završit dokonce hattrick, ale svůj únik zakončil jen střelou do břevna.

Plánský odpor zlomil třetí gól Bělé

Po změně stran se Planá snažila kousat a ještě zápas zdramatizovat. Hosté si tak vypracovali několik nadějných příležitostí. Domácí zase hrozili hlavně rychlonohým Bořilem. Skóre se ale měnilo až v 72. minutě. Po domácí standardní situaci si brankář Švarcbek vyběhl pro centrovaný míč. Ten ale v rukavicích neudržel a pohotový Jaroslav Malý ho poslal do odkryté brány.

 

Poté se už hrálo jasně pod domácí taktovkou. Další minuty patřily Martinovi Šinálovi, který se ze strany řítil proti Švarcbekovi, ale svůj lob poslal nad bránu. O pár minut později se už stejný hráč nemýlil. Naběhl si na dlouhý pas za obranu a mezi nohama vybíhajícího gólmana poslal míč do sítě. V závěru ještě pečetil výsledek povedeným lobem mladý Martin Černý, který se tak odměnil za svůj velmi dobrý výkon.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Výsledek hovoří jasně, ale hra ještě není úplně taková, jak bych si představoval. Nastoupili jsme bez tří hráčů, kteří se zranili v prvním zápase. Podařilo se nám dát brzy gól. Pak se opakovalo to samé, co před týdnem. Patnáct minut jsme hráli fotbal, pak jsme se zase uspokojili, s tím, že to půjde samo, ale tak tomu samozřejmě nebylo. Věděli jsme o Slámovi, který je jedním z jejich nejnebezpečnějších hráčů. I před týdnem proti Mrákovu potvrdil, že je to dobrý střelec. Snažili jsme se ho eliminovat, což se nám docela dařilo. Někdy ve 30. minutě se nám podařilo dát po rohu druhý gól. Od začátku druhého poločasu byla hra celkem vyrovnaná. Oni měli jasnou šanci, my si něco vypracovali hlavně díky Bořilovi. Nakonec nám pomohl až naprosto šťastný gól na 3:0. Od té doby už to bylo v naší režii. Na konci se trefil i mladý Martin Černý, který si gól zasloužil. Odehrál slušný zápas.




Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - J. Bočan [-] (48. D. Häusler [-] ) , D. Frank [-] , R. Ebenhöh [-] , M. Bořil [-] (75. R. Černý [-] ) , J. Malý [-] , M. Černý [-] , V. Braun [-] , L. Černý [-] , M. Šinál [-] , M. Tomášek [-]

FK Planá
R. Švarcbek [-] - D. Karmazin [-] , D. Kloužek [-] (1. R. Miklas [-] ) , T. Malý [-] , J. Sloup [-] , P. Sláma [-] , P. Brožíček [-] , J. Kopča [-] , O. Otta [-] (30. J. Bucsuházy [-] ) , D. Sovka [-] , D. Sovka [-]

ŽK: 56. M. Šinál , 64. V. Braun .
Hráči zápasu: D. Frank , R. Ebenhöh .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - KAŠPAR Zdeněk, ČUBR Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Planá je připravena okrást další tým z horních příček tabulky a věřím že si určitě poradíme i s Bělou, na kterou jsme připraveni. Tipuji výsledek 1:3.