B. Borys 60.
1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 15:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stráž padla s Bělou až na penalty


Branky


14

Fotbalisté Stráže hodně potrápili o nejvyšší příčky bojující Bělou. Domácí dokonce sahali po třech bodech, ovšem po remíze 1:1 duel dospěl až do penalt, v nichž se přeci jen více dařilo hostujícímu týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá hrozila jen na začátku

22. kolo soutěže svedlo dohromady Stráž, která ještě potřebuje k jistotě záchrany získat pár bodů a o postup bojující Bělou. Třetí tým tabulky začal aktivněji a hned v úvodu se prezentoval zajímavým průnikem rychlonohý Bořil, jehož centr ale zamířil do míst, kde scházeli jeho spoluhráči.O pár minut později zakončoval další nebezpečnou akci taženou po křídle Jarina, který však trefil jen obránce. A to bylo v prvním poločase pohříchu téměř vše. Stráž totiž dobře bránila a Bělá se proti zahuštěné defenzivě jen těžko prosazovala. Domácí se navíc snažili hrozit ze standardek, či nákopy na šikovného útočníka Vitoně, ani oni se ale do přestávky střelecky neprosadili.

Domácí skórovali jako první, Bělá srovnala čtvrthodinu před koncem

Po změně stran hosté zjednodušili hru a hned se dostávali do šancí o něco snadněji. Nejprve prošel Jakub Černý až k malému vápnu, ale vypálil vedle. Poté se proti bráně řítil z levé strany Bořil, ovšem jeho křížná střela těsně minula vzdálenější tyč. Přesně po hodině hry tak přišel trest. Domácí podnikli rychlý protiútok, po němž ještě gólman Jarina vychytal osamoceného protihráče, ale dobíhající Bohdan Borys už míč do sítě dopravil. Inkasovaný gól Bělou vybudil k ještě větší aktivitě, ovšem hostující akce buďto končily na brankáři Tokarovi  a nebo na nepřesném zakončení. Trápení Startu protrhl až v 75. minutě Jakub Černý. Ten krátce předtím ještě jednu tutovku neproměnil, ale tentokrát si už střelou zpoza šestnáctky, která zapadla k tyči, spravil chuť. V závěru se asi čekalo, že se budou hosté snažit strhnout výhru na svou stranu, ale to se málem podařilo Stráži. Po rohovém kopu totiž hlavičkoval na zadní tyči vedle již odkryté brány jeden z nabíhajících hráčů Sokola. Utkání tak po řádné hrací době skončilo nerozhodně 1:1.

Druhý bod si zajistili hosté

Rozhodovat tedy musely až penalty. V těch už si počínali lépe hostující fotbalisté, kteří se trefili hned pětkrát. To exekutoři Stráže zaznamenali o trefu méně.

 

Bělá sice ve Stráži nechala bod, ale zoufat nemusí. Čtyři kola před koncem totiž ze třetího místa ztrácí na vedoucí Staňkov už jen tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Podobný zápas jako s Kdyní. Jakmile soupeř stojí na velkém vápně, je to pro nás nedobytná tvrz. Nemáme hlavy na to, abychom něco vymysleli. Nezačali jsme ale špatně a v úvodu měli nějaké šance. Pak jsme ale zbytečně zdlouhavě drželi balón, což byl hlavní problém. Ve druhé půli jsme se trochu zlepšili, začali hrát naši hru na méně doteků a ze stran posílali míče před bránu. Šance jsme ale neproměnili a tak přišel trest. Poté následoval náš festival neproměněných šancí, nakonec se prosadil Kuba Černý takovou náhodnou střelou zpoza vápna. V závěru jsme museli být i rádi, že to skončilo 1:1, protože soupeř měl i na vítězství. Nakonec musíme ty dva body brát a oni asi budou trochu zklamaní, protože mohli i zvítězit. Závěr sezóny bude hodně zajímavý, ale nás čekají soupeři zespodu, jejichž hra nám moc nevyhovuje.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
M. Tokar [-] - M. Novotný [-] , M. Novotný [-] , D. Karban [-] , V. Svoboda [-] , K. Pták [-] (82. L. Ondřich [-] ) , D. Vitoň [-] , V. Borys [-] (88. P. Svoboda [-] ) , F. Veselý [-] , B. Borys [-] , O. Pták [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - J. Černý [-] , J. Bočan [-] (78. M. Černý [-] ) , M. Tomášek [-] , P. Jarina [-] , J. Malý [-] , J. Černý [-] , D. Frank [-] , V. Iščenko [-] , L. Černý [-] , M. Bořil [-]

ŽK: 40. F. Veselý , 77. D. Vitoň - 46. M. Bořil .
Počet diváků: 141. Rozhodčí: Petržilka Jiří - PENA Miroslav, HANZLÍKOVÁ Aneta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Kdyně 1920 | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra hostů