M. Trejbal 24. (p.)
J. Zivčák 33.
P. Pikl 49.
J. Pikl 69.
4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 14:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chodský Újezd sestřelil druhou Bělou!


Branky


24. M. Trejbal (p.) , 33. J. Zivčák , 49. P. Pikl , 69. J. Pikl
16

Nováček z Chodského Újezdu připravil druhé Bělé první porážku po základní hrací době v sezóně – a navíc se jednalo téměř o debakl. Domácí totiž silného soupeře přehráli jasně 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nasměrovali za výhrou Trejbal a veterán Zivčák

Fotbalisté Bělé řeší v posledních týdnech problémy se sestavou. Trest už sice vypršel Dominikovi Frankovi, ale mužstvu citelně schází dlouhodobě zraněný Pavel Jarina a tentokrát nemohl hrát také Miroslav Bořil.

 

Domácí nastoupili do utkání s mírným respektem a také fotbalisté Bělé se nechtěli od začátku nikam hnát, takže v úvodu diváci sledovali spíše opatrný fotbal. Jako první se osmělili domácí, kdy zato vzal rychlonohý Petr Pikl, který byl v šestnáctce faulován a nařízenou penaltu Martin Trejbal proměnil. To Chodský Újezd uklidnilo a tak se už hrálo především v jeho režii. Ve 33. minutě se navíc prosadil jednapadesátiletý Josef Zivčák starší a domácí vedli 2:0. To byl také poločasový výsledek.

Chodský Újezd ještě dvakrát skóroval

Ve 49. minutě přidali hráči Chodského Újezdu i třetí gól. Zivčák poslal do šance Petra Pikla a ten zvýšil na rozdíl tří gólů. Poté se hra přitvrdila, což musel rozhodčí řešit udělením několika žlutých karet na obou stranách. Hosté nedokázali na domácí výkon a důraz nijak účinně reagovat v 69. minutě byl navíc pronikající Ladislav Pikl před šestnáctkou zastaven jen za cenu faulu. Z přímého kopu se pak krásně trefil kapitán Josef Pikl – 4:0. Zbytek zápasu už domácí fotbalisté v klidu dohráli a mohli se tak radovat ze zaslouženého vítězství. Bělá zůstala druhá, ale lídr z Dlouhého Újezdu ji odskočil na rozdíl čtyř bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Chodský Újezd
Petr Tomek (trenér): Do zápasu jsme nastupovali s respektem, protože nás čekal velice kvalitní tým. Zpočátku byla hra z obou stran opatrná. My chtěli hrát hlavně ze zajištěné obrany a vyvarovat se zbytečných chyb na naší polovině. Po našem gólu se hra přiklonila na naši stranu a soupeře jsme nepouštěli k vážnému ohrožení naší brány. Když pak přidal nestárnoucí Pepa Zivčák druhý gól, byl zápas v našich rukou. Ve druhém poločase jsme hru ještě zpřesnili, byli důrazní a hlavně vyhrávali souboje. Rád bych pochválil celé mužstvo, ale zvlášť ještě vyzdvihnu Pepu Zivčáka a Petra Pikla, který dělal obraně hostů velké problémy.




Sestavy


TJ Chodský Újezd
J. Čepelák [-] - M. Trejbal [-] , M. Beneš [-] - V. Pryvrattskyi [-] , J. Pikl [-] (89. M. Founě [-] ) , L. Pikl ml. [-] - P. Pikl [-] (87. P. Šiler [-] ) - T. Trejbal [-] , J. Zivčák [-] (70. P. Opava [-] ) , L. Pikl st. [-] , J. Zivčák [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - D. Frank [-] , R. Ebenhöh [-] , M. Pustovojt [-] (46. J. Bočan [-] ) , J. Malý [-] , V. Iščenko [-] , J. Černý [-] (69. M. Černý [-] ) , L. Černý [-] , M. Šinál [-] , D. Häusler [-] , M. Tomášek [-]

ŽK: 56. M. Trejbal , 56. T. Trejbal , 64. P. Pikl , 82. J. Pikl - 21. M. Tomášek , 23. L. Černý , 65. J. Malý , 65. M. Šinál , 84. D. Frank .
Hráči zápasu: J. Zivčák , P. Pikl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Duspiva Václav - SLIVONĚ Radek (N), LANDRGOTT Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 09:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 00:38

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 11:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 05:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 09:59
Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 12:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 11:02
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra domácích