Dominik Kočí

Reportáž

FOTO: Nučice doma padly s Tuchorazí!


Vyrovnané utkání přinesl souboj domácích Nučic s Tuchorazí. Ačkoliv měli šance oba týmy, trefili se jen hosté a po zásluze si odvezli všechny tři body za výhru. Jak se zápas vyvíjel?


Reportáž

FOTO: Nučice venku opět vítězně! Tentokráte jejich formu odnesla Nová Ves


Nepříliš povedené počasí nabídlo zajímavé klání mezi domácí Novou Vsí a hostujícími Nučicemi. První poločas skončil vedením hostujícího mužstva, kterežto vydrželo, ba i dokonce bylo navýšeno ve druhém dějství. Jak se zápas vyvíjel?


Reportáž

FOTO: Šest branek a červená karta! Nučice doma přestřílely Kouřim


Vyrovnané utkání plné zajímavých momentů přineslo derby Nučic s Kouřímí. Dvě povedené střely z dálky stanovili poločasový výsledek na 1:1. Jelikož však hostující Dufek vyfasoval chvíli před poločasem červenou kartu, druhé dějství v oslabení nakonec skončilo prohrou Kouřimi 2:4. Jak se zápas odehrál?


Reportáž

FOTO: Rezerva Českého Brodu vyplenila Nučice. Rozhodl Černý a vlastní branka domácích


Český Brod zajížděl do Nučic s vizitkou dosud neporaženého celku soutěže. A po závěrečném hvizdu se tato série opět protáhla, jelikož hosté zvítězili o dvě branky a s celkovým skóre 25:4 drží jednobodový náskok na první příčce okresního přeboru Kolín.


Reportáž

Nučice nakonec zvládly domácí duel s Krakovany za 3 body!+FOTO


Domácí klání zvládli lépe domácí Nučice, ačkoliv se jejich vítězství nerodilo snadno. V prvním poločase se podařilo domácím otočit skóre, ačkoliv vedoucí branku vstřelil hostující Chvojka. Druhý poločas poznamenala pro domácí vlastní branka, ale ani ta nakonec nezabránila domácím od zisku všech tří bodů za vítězství. Jak se zápas vyvíjel?


Reportáž

Nučice nadělily Cerhenicím doma debakl! + FOTO


Šest branek přineslo utkání mezi domácími Cerhenicemi a hostujícími Nučicemi. Dvěma góly se zaskvěl Dominik Kočí, zatímco za hosty trefil čestný gól Gacka. Jak se zápas vyvíjel?


Reportáž

Úterní předehrávka s tříbodovým koncem pro Ratboř! + FOTO


Netradičně v úterý zavítaly již zachraněné Nučice do Ratboři, která taktéž již o nic krom cti nehraje. Zápas nabídl gólových příležitostí poskrovnu. Jak se předehrávka vyvíjela?


Reportáž

FOTO: Poslední zápas Jana Vedrala v dresu Nučic s vítěznou tečkou! + FOTO


V neděli dorazil do Nučic Velký Osek. Díky sobotní prohře Štítar měli domácí Nučice jistotu udržení se v soutěži i pro příští sezonu, a tak se hrál klidný zápas, avšak plný zajimavých momentů. Speciální byl hlavně pro domácího kapitána - Jan Vedral po dvaceti letech končí v dresu Nučic. Jak se zápas vyvíjel?


Reportáž

Fantom Kočí nakonec Nučicím kýžený bod navíc nevystřelil!


Tenhle zápas měl všechno! Záchranařský souboj Tuchorazi s Nučicemi nabídl pohlednou šestigólovou podívanou s penaltovým zakončením. Jak se zápas vyvíjel?


Reportáž

Nučice dostaly od Kouřimi lekci z produktivity a smolně prohráli! + FOTO


Zhruba sedm desítek diváků vidělo nedělní souboj domácích Nučic s Kouřimí. Zápas plný soubojů nakonec přinesl výhru hostující Kouřimi, dvě branky a navrch neproměněnou penaltu domácího týmu. Jak se zápas vyvíjel?


Reportáž

Českobrodští připsali pátou jarní výhru proti Nučicím! + FOTO


Posílená rezerva Českého Brodu přivítala výběr Nučic. Domácí disponují velmi dobrou formou. Opírají se o hráče z divizního A mužstva, což je kvalita na okres nevídaná. Vcelku vyrovnané utkání nakonec skončilo výhrou domácích borců. Jak se zápas vyvíjel?


Reportáž

Krakovany doma porazily Nučice až na penalty! + Foto


Sobotní utkání mezi Krakovany a Nučicemi přineslo mnoho zajímavých momentů, žel bohu z dějiště zápasu se nedochovala žádná konkrétní branková možnost, tudíž v reportu budeme čerpat pouze z toho, co je psané, rudíž dané. Krakovany nakonec porazili Nučice v penaltovém rozstřelu a získaly o bod více nežli soupeř. Jak se zápas odvíjel?


Reportáž

Sedm branek! Nučice - Cerhenice 7:1


Když se daří, tak se daří. Tohle rčení potvrdil v neděli výběr Nučic. Proti Cerhenicím se jim dařilo vše, na co sáhli. Výhra 7:1 budiž důkazem mého tvrzení. Jak se zápas vyvíjel?


Reportáž

Sedm branek! Červené Pečky - Nučice 5:2 + FOTO


Kdo zavítal v sobotním dopoledni na fotbal do Červených Peček, ten neprohloupil. Domácí výhra, hattrick Kuby Kulhánka a celkově sedm branek na výsledkové tabuli po 90 minutách. Jak se zápas vyvíjel?


Reportáž

Dvě černvené! Nučice - Tuchoraz 1:3 + FOTO


Do Nučic zavítala dobře naladěná Tuchoraz. Oba týmy se pyšní slušnou díváckou základnou a ani tentokráte tomu nebylo jinak. Jak se zápas s vynikající fanouškovskou kulisou vyvíjel?


Reportáž

Těsná výhra! Kouřim - Nučice 2:1


Zhruba 150 diváků sledovalo utkání jejich domácích oblíbenců proti rozjetým Nučicím. Zápas, který se odehrával za nádherného počasí, přinesl mnoho zajimavých chvil. Jak se vyvíjel?


Reportáž

Domácí kanonáda! Nučice - Český Brod 5:2


Malebné Nučice hostily rezervu České Brodu. Tentýž den se v obci konalo i posvícení, domácí zápas tudíž přilákal až sedm desítek fanoušků. Jak se zápas vyvíjel?


Reportáž

Domácí kanonáda! Liblice - Nučice 5:1


Na hřiště Liblice přijel etablovaný tým z Nučic. Utkání bez favorita nakonec dopadlo jenodznačně. Dvakrát se červenalo a padlo 6 branek. Jak se zápas vyvíjel?


Reportáž

Domácí vítězně! Nučice - Krakovany 2:0


Do dalekých Nučic přijeli hostující Krakovany. Tabulkově byl favorit spíše hostující tým, ale fotbalové kliše správně říká, že z venku se body vozí těžko. Jak se zápas vyvíjel?


Reportáž

Vyrovnané utkání zvládl výběr domácích! Nučice - Libodřice 2:1


Domácí Nučice přivítaly na svém pažitu Libodřice. Ve vyrovnaném souboji byli nakonec lepší domácí a ze zápasu si odnáší všechny tři body. Jak se zápas vyvíjel?