Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šest branek a červená karta! Nučice doma přestřílely Kouřim


Branky


11

Vyrovnané utkání plné zajímavých momentů přineslo derby Nučic s Kouřímí. Dvě povedené střely z dálky stanovili poločasový výsledek na 1:1. Jelikož však hostující Dufek vyfasoval chvíli před poločasem červenou kartu, druhé dějství v oslabení nakonec skončilo prohrou Kouřimi 2:4. Jak se zápas odehrál?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dělovky z dálky

Zápas začal ve vysokém tempu. Hned ve druhé minutě utekl domácí obraně Keltner a byl faulován, přimý volný kop však hosté nevyužili. První branky se necelé dvě stovky diváků dočkaly až ve 24. minutě, kdy z dálky napřáhl Jirků a Svoboda byl bez šance. Vedení hostujícího týmu však vydrželo jen pár desítek vteřin. Ve 25. minutě totiž srovnal, taktéž z dálky, domácí kapitán Chromý. 

 

Klíčový moment přišel ve 34. minutě, kdy byl za surovou hru vyloučen stěžejní hráč hostí Dufek. Další branky však nepadly a do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Standardky

Druhé dějství začalo převahou Nučic, které dokázaly stupňovat tlak pomocí výborně kopaných standardek. Jednu takovou využil Dominik Kočí a domácí tak poprvé v zápase vedli. Na třetí gól si museli fanoušci počkat až do 85. minuty, ve které svým druhým gólem zvýšil kapitán Nučic. Vedení o dvě branky však domácím příliš dlouho nevydrželo. Hned v 86. minutě zdramatizoval utkání svým gólem střídající Hampl a rázem to bylo o jednu branku. 

 

Definitivní klid na kopačky dodal domácím v 90. minutě mladík Nevšímal, který svojí brankou uzavřel skóre na celkových 4:2 z pohledu Nučic.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Trenér Petr Samek: „Bylo to derby, jak má být. Plno emocí, soubojů a šest gólů. My hrajeme doma pod tlakem a nedaří se nám tak, jako zatím venku. Soupeř byl na začátku lepší a my si koledovali. Také přišel první gól. Naštěstí jsme okamžitě vyrovnali, a to nás konečně probudilo. Vyloučení hostujícího hráče nás trochu rozhodilo, ale dostali jsme se do vedení a výhru zaslouženě, i přes zbytečné komplikace v podobě druhého gólu, udrželi. Pochvala všem za dodržování všech pokynů. Výhra se počítá a my byli prostě lepší.

TJ Kouřim
Předseda klubu Martin Snížek: Do odpoledního posvícenského zápasu v Nučicích jsme vstoupili aktivně, již ve druhé minutě byl ve vápně při samostatném úniku faulovaný Keltner, ale místo penalty a červené karty se kopal k údivu všech trestňák a karta zůstala v kapse rozhodčího. V první půli se hrál poměrně nezáživný fotbal, žádné velké šance a tempo hry malé. Na obou stranách padly góly po střelách z dálky. Ještě v první půli přišel jeden z klíčových momentů, kdy byl vyloučen Dufek. Domácí ve druhé půli početní převahu využili po standardkách a našem nedůrazu ve vápně, herně v mezihře to znát příliš nebylo, ale naši dorostenci to měli osamoceni na hrotu velmi těžké a zkušení domácí obránci si s nimi poradili.



Sestavy


TJ Nučice
M. Svoboda [-] - J. Novák [-] , D. Kočí [-] , L. Kulhavý [-] (77. P. Bradáč [-] ) , P. Zápotocký [-] (39. F. Tyšer [-] ) , M. Chromý [-] , J. Jelínek [-] , T. Vlasák [-] , P. Nevšímal [-] , M. Šulc [-] , K. Hurtík [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - P. Farkaš [-] (57. P. Huml [-] ) , T. Dufek [-] , J. Keltner [-] , P. Jirků [-] , D. Zahradníček [-] , R. Světnička [-] (85. M. Varyš [-] ) , T. Valenta [-] , M. Havránek [-] (85. J. Hampl [-] ) , D. Procházka [-] , M. Navrátil [-]

ŽK: 17. P. Zápotocký , 30. D. Kočí , 33. P. Nevšímal - 20. P. Jirků , 29. T. Dufek , 30. M. Havránek , 33. J. Keltner , 89. D. Procházka . ČK: 34. T. Dufek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: LÖWE Miloš - KOČÍ Miroslav (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích