3:2
(2:1)
2. L. Chvojka
69. M. Šulc (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nučice nakonec zvládly domácí duel s Krakovany za 3 body!+FOTO


Branky


21. J. Novák , 23. F. Tyšer , 51. D. Kočí - 2. L. Chvojka , 69. M. Šulc (vl.)
9

Domácí klání zvládli lépe domácí Nučice, ačkoliv se jejich vítězství nerodilo snadno. V prvním poločase se podařilo domácím otočit skóre, ačkoliv vedoucí branku vstřelil hostující Chvojka. Druhý poločas poznamenala pro domácí vlastní branka, ale ani ta nakonec nezabránila domácím od zisku všech tří bodů za vítězství. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dárky soupeři

Utkáním nás provede povedený report Krakovanského barda Ondry Černého.

 

K dalšímu zápasu jsme zavítali na naši neoblíbenou půdu do Nučic, odkud body moc nevozíme, což jsme bohužel potvrdili i tentokráte. Přitom začátek zápasu tomu vůbec nenasvědčoval, již ve druhé minutě se po krásné akci prosadil ve vápně ranou pod klacek L. Chvojka a vedli jsme jedna nula. Až do dvacáté minuty jsme pokračovali v dobré kombinační hře a utkání jsme pevně kontrolovali. V jednadvacáté minutě domácí vyrovnali Novákem, a to po chybě Douděry, který si u lajny zkoušel hrát na Manuela Neuera, bohužel neúspěšně. O dvě minuty později bylo ještě hůře, a to, když si dlouhý nákop snažil zpracovat Kozel, jenže přitom uklouzl, čehož okamžitě využil Tyšer dva jedna pro domácí. Tyto dva darované góly nás rozhodily a přestali jsme hrát naši hru a začali jsme stejně jako domácí nakopávat, což k ohrožení domácí brány nevedlo. Do poločasu jsme kvůli zranění ještě stihli přijít o L. Chvojku a naše vyhlídky do druhého poločasu nevypadaly vůbec dobře.

Další dárek

Ve druhém poločase jsme chtěli opět začít hrát po zemi a pokusit se s utkáním něco udělat, bohužel již v jednapadesáté minutě jsme domácím opět darovali gól, a to, když jsme dlouhý balón prodloužili pouze za sebe na Kočího, který si věděl rady. Domácí se následně zatáhli a čekali co vymyslíme, nám se dlouho nic vymyslet nedařilo, a tak to vypadalo, že domácí v poklidu udrží své vedení. Jiskřičku naděje vybojoval v šestadevadesáté minutě Beneš, který nebezpečně odcentroval do vápna, kde si balón do vlastní sítě srazil Šulc. Bohužel k dalšímu pořádnému ohrožení domácí brány jsme se nedostali a jelikož ani domácí nevyužili svoje brejky tak utkání skončilo tři dva pro Nučice.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Trenér Petr Samek: Domácí zápas s kvalitním soupeřem jsme si že začátku zkomplikovali. Nepohlídali jsme po naší standardní situaci rychlý brejk a hosté to vyřešili krásně. Byli jsme zaskočení a trvalo, než jsme zase ožili. Do sedla nás vrátila chyba hostujícího brankáře a vůle našeho útočníka, který šel za ztraceným balónem. Od té doby jsme byli lepší měli více šancí a zaslouženě vedli o dva góly. Zápas se už dohrával a my zahazovali své šance. Nakonec jsme to sami zkomplikovali. Po jedné z mála návštěv ve druhém poločase jsme si dali nešťastný vlastní gól. Samozřejmě jsme se dostali pod tlak, ale žádný gól už nepadl šance jsme měli hlavně my. Vítězství je zasloužené pochvala všem za otočení zápasu, nasazení a bojovnost.

TJ SK Krakovany
Obránce Ondřej Černý: Bohužel utkání se mi nehodnotí lehce, myslím si, že jsme měli vyhrát za tři body, taky to tak ze začátku vypadalo, bohužel vlastními chybami posadíme soupeře na koně a pak přestaneme hrát. Příští týden nás doma čeká posvícení, na které k nám přijedou Polepy, doufám že konečně doma zvítězíme a uděláme radost našim fanouškům.



Sestavy


TJ Nučice
M. Svoboda [-] - F. Tyšer [-] , J. Novák [-] , D. Černý [-] (83. P. Bradáč [-] ) , D. Kočí [-] , P. Zápotocký [-] , J. Jelínek [-] (73. L. Kulhavý [-] ) , T. Vlasák [-] , P. Nevšímal [-] , K. Hurtík [-] , M. Šulc [-]

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - O. Černý [-] , V. Novotný [-] (87. T. Hurt [-] ) , A. Dostál [-] , L. Chvojka [-] (46. P. Strejcius [-] ) , P. Kozel [-] , D. Chvojka [-] , P. Myška [-] , O. Beneš [-] , T. Sixta [-] - - L. Neruda [-]

ŽK: 56. P. Nevšímal , 92. D. Kočí - 83. A. Dostál , 92. P. Myška .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - KOČÍ Miroslav (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích