4:3p.
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fantom Kočí nakonec Nučicím kýžený bod navíc nevystřelil!


Branky


20. R. Nývlt , 32. P. Šafář , 43. V. Vopařil - 26. D. Kočí , 30. F. Kubalík , 63. D. Kočí (p.)
8

Tenhle zápas měl všechno! Záchranařský souboj Tuchorazi s Nučicemi nabídl pohlednou šestigólovou podívanou s penaltovým zakončením. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Taktické šachy? Kdepak...

Napínavým zápasem nás znovu provede nučický reportér a obránce Honza Vedral. 

Ve 20. minutě se Nývltovi centr z levé strany nepovedl a míč padal příliš blízko brance, bohužel to překvapilo i nučického gólmana Rybáka a míč mu zapadl k zadní tyči - 1:0

 

O šest minut později se dostal do samostatného úniku Kočí, hrající nezvykle v útoku a v zakončení se počínal skvěle a trefil přesně levý roh branky 1:1, když o čtyři minuty později skóroval Kubalík vypadalo to, že si Nučice dojdou k pohodlnému vítězství, protože domácí neměli žádné šance.

 

Bohužel Rybák neměl svůj den a v 32. minutě Šafář vstřelil gól podobně jako jeho spoluhráč, když centrovaný míč po rohu propadl do sítě - 2:2. Dvě minuty před poločasem bylo ještě hůře, když domácí předvedli jedinou pěknou akci a díky nedůrazu nučické obrany skóroval Vopařil - 3:2

 

Do kabin se tak šlo za stavu 3:2.

Kočí hrdinou

Tcuhoraz nastoupila do druhého dějství se dvěma změnami. Hozmana s Moravcem nahradil Votoček a Vosecký.   Druhý poločas jsme se více tlačili do zakončení, ale příliš se nám nedařilo v zakončení. Pomohla nám až nedisciplinovanost tuchorazských obránců, kteří neustále drželi a faulovali, jeden takový faul ve vápně byl penaltový, sám faulovaný Kočí penaltu bezpečně proměnil - 3:3.     Více branek utkání nepřineslo.      Hodí se zmínit, že ačkoliv šlo o utkání o záchranu, hráči většinou hráli v duchu fair-play, jelikož padly jen čtyři žluté za celý zápas. Fantaastická divácká kulisa čítající téměř 140 lidí si tak musela zápas nálěžitě užít!

Ani Kočí v bráně nakonec nedokázal zhatit domácí výhru

Zajímavý byl i penaltový rozstřel. Protože jsme všechny čtyři penaltové rozstřely v sezóně prohráli, poslal trenér do branky Kočího. Tomu se podařilo chytit dvě penalty na druhé straně ale hned první penaltu zahodil nučický Kubalík, stejně jako ve třetí serii Chromý. Proto rozstřel pokračoval až do sedmé série, v té Kočí přestřelil a Vosecký vystřelil Tuchorazi druhý bod.

 



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz
Brankář Martin Beran: Oproti minulému zápasu byl z naší strany vidět pozitivní posun směrem k pohybu, kombinaci a důrazu v souboji. Některé části zápasu odpovídali tomu, co chceme hrát, tzn. kombinační fotbal. Zápas nabídl hodně šancí, gólů a také velmi zajímavých herních situací. Bohužel v závěru zápasu se z kluků vytratila chuť vyhrát, tudíž zápas musel rozhodnout penaltový rozstřel. Každopádně zápas lze hodnotit pozitivně z naší strany. Po tomto utkání věříme, že si kluci začnou více věřit a hrát dobrý kombinační fotbal, který potěší naše fanoušky, kteří dělají velmi dobrou kulisu a ženou nás kupředu.

TJ Nučice
Trenér Petr Samek: Zápas dvou týmů ze spodní části tabulky byl hlavně o boji. Fotbalové věci bohužel moc k vidění nebyli. My jsme dva góly soupeři doslova darovali. Velká chvála za soudržnost týmu, který se nevzdal a vždy se dokázal do zápasu vrátit a vybojovat alespoň bod. Myslím, že jsme měli více šancí, ale bohužel na to se nehraje. Penalty jsme už po páté nezvládli i když dnes jsme byli asi nejblíž.



Sestavy


FC Tuchoraz
J. Matoušek [-] - V. Vopařil [-] , P. Šafář [-] , M. Vostrovský [-] (50. P. Doležel [-] ) , D. Borovička [-] , J. Moravec [-] (46. A. Vosecký [-] ) , J. Mučka [-] , M. Hozman [-] (46. J. Votoček [-] ) , J. Pokorný [-] , R. Nývlt [-] , A. Kliment [-]

TJ Nučice
T. Rybák [-] (90. L. Kulhavý [-] ) - D. Kočí [-] - M. Chromý [-] - J. Novák [-] - F. Kubalík [-] , T. Vlasák [-] , J. Jelínek [-] , P. Zápotocký [-] , K. Hurtík [-] , M. Šulc [-] , J. Vedral [-]

ŽK: 59. J. Mučka , 62. R. Nývlt - 45. M. Chromý , 86. J. Novák .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - ŠIMŮNEK David (N), KOČÍ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích