2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání zvládl výběr domácích! Nučice - Libodřice 2:1


Branky


16

Domácí Nučice přivítaly na svém pažitu Libodřice. Ve vyrovnaném souboji byli nakonec lepší domácí a ze zápasu si odnáší všechny tři body. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soubojový poločas

Do prvního dějství lépe vstoupil domácí tým. Po několila šancích Nučic však iniciativu převzal tým Libodřic. Poločas byl spíše plný soubojů, než brankových příležitostí. Důkazem toho dvě žluté karty, po jedné na každé straně. Ač druhou část první půle diktoval hru tým Libodřic, branka nepadla. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0

 

 

Krátký výpadek Libodřic

Do druhé půle se šlo beze změn v obou sestavách. Nučice se výrazně zlěpšily a šli za vstřelením první branky zápasu. Ovšem byli to tým Libodřic, který vstřelil vedoucí branku. Hostující Beníšek se opřel do míče z 25 metrů a nadhernou brankou vykouzlil štěstí na tvářích všech, kteří fandí nejpopulárnější hře planety. Gól hodný zaznamenání na malířksé plátno však paradoxně uškodil hostující skvadře. Vypadli z tempa a na dvacet minut přenechali kolbiště týmu Nučic. 

Následovala série standardních situací. V 66. minutě se trefil domácí Jelínek. 1:1

O čtyři minuty později se po skrumáži v pokutovém území trefil domácí Kubalík a obrat byl na světě. 2:1

Ani jednomu týmu se již branku vstřelit nepodařilo a rozhodčí vnuk tak ukončil utkání s výsledkem 2:1 pro domácí.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Trenér Petr Samek: Další domácí zápas jsme začali tlakem a měli šance na otevření gólového účtu zápasu. To se nám bohužel nepovedlo a soupeř hru vyrovnal, a byl lepší. Hra se ale většinou odehrávala mezi vápny se spoustou nepřesností a soubojů. Dá se říct i bez větších šancí. Tak poločas skončil bez branek. Do druhého poločasu jsme šli s cílem zlepšit mezihru a být víc na balónu. V době, kdy jsme měli více ze hry tak se soupeř ujal vedení krásnou střelou z 25 metrů. Chvilku nám trvalo, než jsme zase ožili a po nacvičeném rohu jsme zaslouženě vyrovnali. V dalším průběhu chtěl vyhrát každý tým, ale gól jsme po důrazu ve vápně dali my. Pak se oba týmy snažili dát další gól. Bohužel my jsme nastřelili břevno a gól jsme už nepřidali. Obrana v čele s brankářem vše s přehledem zvládla, a tak hosté taky gól nepřidali. Slavíme tedy první domácí výhru v této sezoně. Kluky chválím za bojovnost a nasazení. Určitě taky za kvalitu ve druhém poločase.

FK Libodřice
Trenér Adam Baško: Bez osmi hráčů jsme vyrazili do Nučic. V první poločase po úvodním oťukávání jsme převzali taktovku a vytvořili si i několik slibných šanci. Bohužel jsme žádnou z nich neproměnili, a do kabin se šlo za nerozhodného stavu. Úvod druhé půle byl vyrovnaný a hra se přelévala z jedné strany na druhou. My šli do vedení krásnou střelou Beníška z 25 metrů. Bohužel po gólů jsme přestali úplně hrát a vyklidili jsme pole. Soupeř měl řadu standardek a po jednou z rohů srovnal. Za několik minut po další standardce a nedůrazu v našem vápně jsme dostali druhý gól. Do konce zápasu to už od nás byla křeč a nevytvořili jsme si potřebný tlak k tomu, abychom vyrovnali. Bohužel jsme vyšli opět bodově na prázdno ve vyrovnaném zápase, kdy nás o body připravila asi dvaceti minutová pasáž druhého poločasu, kdy jsme přestali úplně hrát a vypadli z tempa. Utkání perfektně odpískal rozhodčí Vnuk.



Sestavy


TJ Nučice
T. Rybák [-] - J. Vedral [-] , M. Šulc [-] , L. Kulhavý [-] , D. Kočí [-] - T. Vlasák [-] , M. Chromý [-] , P. Zápotocký [-] , J. Jelínek [-] - J. Novák [-] , F. Kubalík [-] -

FK Libodřice
P. Skočdopole [-] - P. Škopek [-] , J. Košík [-] , L. Pohanka [-] , M. Hovorka [-] , M. Beníšek [-] , R. Hurt [-] (86. L. Lanc [-] ) , V. Patočka [-] , T. Němec [-] , P. Batelka [-] , F. Krejčí [-] (90. A. Baško [-] )

Počet diváků: 75. Rozhodčí: Vnuk Josef - HOUDEK Petr (N), MLÁZOVSKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jonathan Mensatoris

Expert: Jakub Brdíčko
Tip experta: výhra hostů

Nučice se budou trápit. Na penalty zvítězí Libodřice.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích