5:1
(2:0)
87. F. Kubalík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí kanonáda! Liblice - Nučice 5:1


Branky


35. J. Kafka , 43. R. Lanc , 63. J. Hrstka , 72. M. Vedral , 90. M. Vedral - 87. F. Kubalík (p.)
11

Na hřiště Liblice přijel etablovaný tým z Nučic. Utkání bez favorita nakonec dopadlo jenodznačně. Dvakrát se červenalo a padlo 6 branek. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš, dostaneš

Zápas začal lépe pro hosty z Nučic. Postupně si vypracovali čtyři gólové příležitosti, ale domácí brankář Bartyzal byl vždy na svém místě. Ve 20. minutě přišel první zápis do statistik. Domácí Bahr obdržel žlutou katu od rozhodčího Nágla. 

O dvě minuty později se žlutilo znovu. Znovu na domácí straně, tentokráte rovnou dvakrát. Napomenuti byli Pačes s Hejdou.

Ve 35. minutě přišel první gól zápasu. Přímý volný kop pomocí břevna dopravil do sítě domácí Kafka. 1:0 

Zaskočené Nučice kapitulovaly znovu. Dvě minuty před poločasem se trefil domácí Lanc. 2:0

Poločas tak skončil pověstným vedením 2:0 pro domácí.

Pozor, svítí červená

Plán obou týmů byl jasný. Ten, kdo vstřelí další branku, výrazně napoví dalšímu dění utkání. Nučice se tlačily do zakončení. Marně.

V 55. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí Pačes, což znamenalo přesilovku pro tým z okresu Praha-východ. Přesilovka však netrvala dlouho. V 59. minutě se nechal zbytečně vyloučit hostující Kulhavý. To nebyla jediná rána pro tým Nučič. O čtyři minuty pozdějí zvýšil Hrstka na 3:0, a vypadalo to na skvěle zvládnutý zápas v podání domácí skvadry. Třetí gól a červená hodily ukázkové vidle do taktiky domácího trenéra Samka.

Domácí byli skvěle takticky připravení. Nučice zkrátka nemohly najít recept na domácí obranu. 

V 72. minutě se trefil domácí Vedral. 4:0 

3 minuty před koncem základní hrací doby vsítil čestnou branku hostující Kubalík, který proměnil kop z pokutové značky.

Posledním momentem v zápase byla branka Vedrala v 90. minutě. 5:1 a druhý gól v zápase pro třicetiletého šutéra.

Zápas více nepřínesl a konečné skóre zůstalo 5:1 pro domácí Liblici.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Nučice
Trenér Petr Samek: Tento zápas musíme rychle vymazat z našich hlav. V prvním poločase jsme měli čtyři vyložené šance dostat se do vedení. Bohužel jsme měli smůlu nebo dobře zasáhl domácí brankář. Bohužel jak to chodí, tak z ničeho se vyrobil faul a domácí první střelou na bránu za pomoci břevna dali vedoucí gól. To nás zaskočilo. I když jsme dobře kombinovali nic jsme do branky nedostali. Těsně před poločasem jsme dostali druhý gól. Ve druhém poločase jsme chtěli na domácí zatlačit a dát kontaktní branku. To se nepodařilo, ale dostali jsme možnost přesilovky. Chtěli jsme hrát na tři útočníky a zápas otočit. Bohužel, než jsme se dostali do tlaku, přišla po zbytečném zákroku červená i pro nás, a naše záměry byly pryč. Domácí dali třetí gól a pak už kralovali a zaslouženě vyhráli. My jsme dva zápasy po sobě udrželi nulu, ale dnes, asi i vzhledem k absenci některých hráčů, se nám bohužel obranná činnost nedařila jako jindy. Musíme vyléčit zranění a vyhrát další zápas.



Sestavy


TJ Liblice
J. Bartyzal [-] - R. Lanc [-] , J. Hrstka [-] , L. Plachý [-] (46. M. Vedral [-] ) , J. Kafka [-] , P. Pačes [-] , J. Hejda [-] , F. Řípa [-] , M. Fott [-] , F. Bahr [-] , M. Strnad [-]

TJ Nučice
T. Rybák [-] - J. Vedral [-] , L. Kulhavý [-] , D. Kočí [-] - J. Jelínek [-] , M. Chromý [-] - J. Novák [-] , F. Kubalík [-] - P. Nevšímal [-] , K. Hurtík [-] , M. Jícha [-]

ŽK: 20. F. Bahr , 22. J. Hejda , 22. P. Pačes , 79. J. Kafka - 30. L. Kulhavý , 34. D. Kočí , 83. P. Nevšímal . ČK: 55. P. Pačes - 59. L. Kulhavý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NÁGL Petr - PALUSKA Josef (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích