2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

23.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Českobrodští připsali pátou jarní výhru proti Nučicím! + FOTO


Branky


12

Posílená rezerva Českého Brodu přivítala výběr Nučic. Domácí disponují velmi dobrou formou. Opírají se o hráče z divizního A mužstva, což je kvalita na okres nevídaná. Vcelku vyrovnané utkání nakonec skončilo výhrou domácích borců. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Proměňování šancí

Od úvodního hvizdu rozhodčího Veselého bylo jasné, kdo bude držet míč na kopačkách a kdo bude čekat na své brejkové situace. 

Hned ve 13. minutě utekl nučické obraně domácí sprinter Novák, který využil nepovedené ofsajdové pasti hostující obrany a kličkou obešel Rybáka. 1:0

Přestože domácí více drželi míč, hosté dokázali využít ojedinělých okének v domácí obraně a ohrozit českobrodského brankáře Hrdinku. 

Hostující střelec Kubalík se objevil z nenadaání v dobré příležitosti, ale bohužel pro hosty, zamířil vedle tyče. Do konce prvního dějství se v podobně velké šanci objevil hostující Jelínek, avšak taktéž nezamířil přesně.

Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí rezervu Českého Brodu.

Jistý výkon

Do druhého dějství poslal hostující trenér Samek Vedrala místo Součka. Snaha o srovnání skóre byla ze strany Nučic zřejmá, ale domácí přistoupili k celému poločasu zkušeně. 

Hned v 56. minutě se trefil po rohu Kratochvíl, který důrazem ve vápně zvýšil vedení svého týmu na 2:0

Druhý gól byl zlomový, Nučice se od té doby nedokázaly dostat k souvislému tlaku, který by vedl k ohrožení domácí branky střežené Hrdinkou.

Více branek již nepadlo a domácí si připsali další jarní výhru. 

"Český Brod nastoupil posílen hned o čtyři hráče, kteří se podíleli na sobotní výhře v Divizi. Rozdíl čtyř výkonnostních úrovní byl znát, hlavně v pohybu. S míčem i bez něj. Přesto jsme díky koncentrovanému výkon drželi se soupeřem krok po celý zápas." řekl o zápasu střídající Jan Vedral z Nučic



Ohlasy k zápasu



TJ Nučice
Trenér Petr Samek: Zasloužené vítězství domácího týmu. Po většinu zápasu kontroloval balón a my se proti posílenému týmu hlavně bránili. Fyzicky jsme zápas zvládli dobře. Domácí byli ale v zakončení dvakrát úspěšní a naopak my jsme branku nedali. Klukům toho moc vyčítat nejde. Připravíme se na další zápas doma a snad bude výsledek lepší.



Sestavy


SK Český Brod C
J. Hrdinka [-] - J. Bouma [-] (88. L. Rypl [-] ) , M. Kohout [-] , J. Nekolný [-] , J. Čurgali [-] - M. Šermauer [-] (83. M. Šimák [-] ) - P. Pazderec [-] (60. M. Vymazal [-] ) - A. Moravec [-] , O. Kejha [-] , P. Novák [-] , M. Kratochvíl [-]

TJ Nučice
T. Rybák [-] - D. Kočí [-] - M. Chromý [-] - J. Novák [-] - L. Kulhavý [-] (70. P. Nevšímal [-] ) , F. Kubalík [-] , K. Hurtík [-] , J. Souček [-] (46. J. Vedral [-] ) , M. Šulc [-] , J. Jelínek [-] , T. Vlasák [-]

ŽK: 54. J. Čurgali .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VESELÝ Zdeněk - KAŠPAR Michal (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích