P. Gacka 53. (p.)
1:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nučice nadělily Cerhenicím doma debakl! + FOTO


Branky


53. P. Gacka (p.) - 20. D. Kočí (p.) , 38. M. Šulc , 45. D. Kočí , 76. J. Novák , 78. M. Chromý
11

Šest branek přineslo utkání mezi domácími Cerhenicemi a hostujícími Nučicemi. Dvěma góly se zaskvěl Dominik Kočí, zatímco za hosty trefil čestný gól Gacka. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance všude kolem

Od prvních vteřinek byl o něco lepší tým Nučic, ale jestli něco spojovalo v prvním dějství oba týmy, bylo to neproměňování šancí. Gólů mohlo být klidně dvakrát tolik, to by však muselo být hráčům v koncovce více dáno.

 

Skóre otevřel až ve 20. minutě zásluhou Kočího, který úspešně proměnil pokutový kop. Nučice gól uklidnil, ale i tak se muselo počkat na další branky až do závěru poločasu. Ve 38. minutě se trefil Marek Šulc a poločas uzavřel svou druhou brankou v utkání Kočí. Do kabin se tak šlo za stavu 3:0 pro hostující Nučice

Nedáš, dostaneš

Druhá půle začala v podobném duchu jako končila ta první. Avšak tentokráte se hostujícím hráčům nepovedlo ani jednu z nadějných šancí přetavit v branku, tak trestali domácí. V 53. minutě se trefil Gacka a započal pasáž, ve které měl více ze hry domácí. Nadějnou pasáž Cerhenic utnul v 76. minutě hostující útočník Novák, aby o dvě minuty později uzavřel skóre zápasu kapitán Chromý. Cerhenice tak prohráli s Nučicemi 1:5 a doufají, že se spraví chuť v sobotu proti rezervě Českého Brodu. 



Ohlasy k zápasu



TJ Nučice
Trenér Petr Samek: Na žádost domácích jsme hráli v neděli, a to nám asi vyhovuje. Určité nám ale zatím sedí venkovní hřiště. Šest bodů ze šesti. Myslím, že od začátku jsme byli lepší, ale bohužel proměnit nějakou z mnoha šancí byl problém. Ovšem i domácí měli své šance. Nakonec jsme dali v prvním poločase tři góly a měli solidní náskok. Druhá půlka začala tak, že jsme šli několikrát sami na bránu, ale bohužel jsme nerozhodli. Domácí snížili a měli tlak na další gól. Naštěstí jsme dali další dva góly a v pohodě už zápas dohráli. Pochvala týmu za bojovnost a nasazení, hrálo se ve velkém vedru, tak to nebylo jednoduché.



Sestavy


Olympia Cerhenice
P. Kun [-] - J. Novotný [-] , M. Novotný [-] , P. Klucska [-] , J. Puk [-] , J. Čerych [-] (86. M. Čup [-] ) , T. Basarab [-] (80. A. Link [-] ) , D. Nykodym [-] , K. Charouzek [-] , L. Hart [-] , P. Gacka [-]

TJ Nučice
M. Svoboda [-] - F. Tyšer [-] , J. Novák [-] , M. Chromý [-] , P. Nevšímal [-] (72. D. Černý [-] ) , P. Zápotocký [-] , J. Jelínek [-] (67. L. Kulhavý [-] ) , T. Vlasák [-] , D. Kočí [-] , K. Hurtík [-] , M. Šulc [-]

ŽK: 25. P. Nevšímal , 40. J. Jelínek , 74. M. Chromý .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - KURIC Dominik (N), KOČÍ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích