0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nučice dostaly od Kouřimi lekci z produktivity a smolně prohráli! + FOTO


Branky


10

Zhruba sedm desítek diváků vidělo nedělní souboj domácích Nučic s Kouřimí. Zápas plný soubojů nakonec přinesl výhru hostující Kouřimi, dvě branky a navrch neproměněnou penaltu domácího týmu. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neklid v zakončení

Utkáním, které řídil zkušený arbitr Roman Pikner, nás tentokráte provede další povedený report obránce Nučic Jana Vedrala.

 

Hosté byli v úvodu nebezpečnější a využili hned první vážnější akci, Dufek se prodíral středem obrany, všiml si volného Světničky na pravé straně a ideální přihrávkou jej vyslal do šance, ve které se Světnička sám proti Rybákovi nemýlil.

 

Od 20. minuty Nučice převzali iniciativu a dostali kouřimské pod tlak. Kubalík měl několik příležitostí, ale počínal si zbrkle, a tak byl poločasový stav 0:1

Za doprovodu deště

Do druhého poločasu se vbíhalo za deště a hřiště bylo velmi rychlé. Bohužel pro nás. V 49.min dostal Dufek zbytečně moc prostoru a těsně za velkým vápnem tísněný vystřelil přízemní střelu, která Rybáka překvapila nečekaným odskokem a míč mu prošel mezi nohami.

 

Na zbytek zápasu jsme změnili rozestavení, Šulc se stáhl na svůj tradiční post stopera a vsunul se soubojovější Kočí, ale smůla se nám lepila na paty. Když už jsme dostali šanci ke skórování v podobě penalty, tak tradiční exekutor Kočí selhal. (předchozích 14 penalt proměnil, ale tentokrát mu jí Havránek vystihl). Skákavá střela Chroméno sice Havránka vystrašila, ale dokázal jí lapit. Kubalíkův sólový nájezd skončil jen těsně nad brankou. Příležitostí jsme měli dostatek, ale na Kouřim se nám v posledních zápasech nedaří, a tak bohužel nemáme ani bod.

 

Závěr utkání už byl spíše boj, plný soubojů za hranicí fair-play. Naštěstí ale všichni dohráli ve zdraví a bez červené karty.

 

Svůj pohled na druhý poločas přinesl i kapitán Kouřimi Martin Snížek.

 

Ve druhé půli posunuli domácí Šulce na stopera a začala klasická nučická nakopávaná přes celé hřiště do soubojů na útočníky. S tím si naše obrana dokázala většinou spolehlivě poradit a nám se tak otevírali šance do rychlých brejků. Jeden z nich po rychle rozehrané standardce a přihrávce Vaňkovského využil Dufek, který prostřelil z vápna gólmana domácích.

 

Nás následně při penaltě podržel Havránek, který jí Kočímu chytil a poradil si i s následnou dorážkou Nováka. Na obou stranách bylo do konce zápasů dost šancí ke vstřelení branky, na domácí straně o pár více, ale nikdo už další gól nepřidal.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Trenér Petr Samek: Vyrovnaný zápas, ve kterém nám hosté dali lekci z produktivity. Myslím, že na vyložené šance jsme vyhráli, ale bohužel ani jednu včetně penalty jsme neproměnili. V zápase každý tým ovládal určitou část utkání. Vzhledem k naší produktivitě bohužel zasloužené vítězství hostů.

TJ Kouřim
Kapitán Martin Snížek: Hrál se poměrně vyrovnaný zápas, který nabídl šance i souboje, ve kterých se jiskřilo, někdy bohužel dost zbytečně.



Sestavy


TJ Nučice
T. Rybák [-] - D. Kočí [-] - M. Chromý [-] - J. Novák [-] - P. Zápotocký [-] (61. L. Kulhavý [-] ) , J. Vedral [-] , F. Kubalík [-] , M. Šulc [-] , T. Vlasák [-] (76. P. Nevšímal [-] ) , K. Hurtík [-] , J. Jelínek [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Novák [-] (70. J. Keltner [-] ) , T. Dufek [-] , R. Světnička [-] , M. Snížek [-] , P. Jirků [-] , F. Vaňkovský [-] , T. Valenta [-] (73. T. Hervert [-] ) , M. Tománek [-] , J. Paclík [-] , T. Svoboda [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: PIKNER Roman - HOUDEK Petr (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích