1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany doma porazily Nučice až na penalty! + Foto


Branky


7

Sobotní utkání mezi Krakovany a Nučicemi přineslo mnoho zajímavých momentů, žel bohu z dějiště zápasu se nedochovala žádná konkrétní branková možnost, tudíž v reportu budeme čerpat pouze z toho, co je psané, rudíž dané. Krakovany nakonec porazili Nučice v penaltovém rozstřelu a získaly o bod více nežli soupeř. Jak se zápas odvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek, ale se žlutou kartou

Píše se 22. duben, 5 hodin odpoledne a zkušený rozhodčí Roman Pikner zahajuje zápas. Zápas veskrze vyrovnaný, ve kterém měli, dle slov očitých svědků, šanci rozhodnout oba týmy. 

Vzhledem k nedochovaným brankovým příležitostem, se sluší dát kredit obranám. Hostující obranu skvěle dirigoval Marek Šulc, zatímco domácí obranný val držel kapitán Martin Kutil. Nutné taktéž pochválit oba brankáře, protože jak Douděra na domácí straně, tak Rybák na té hostující, v základní hrací době neinkasovali. 

Zpět k první půli...

Jedenáctá minuta a rozhodčí Pikner sahá do kapsičky svého dresu a tasí první žlutý kartónek. Provinivším je domácí hráč s číslem 11 Lukáš Neruda. Nevíme za co, ale můžeme se jen domnívat, jestli dostál svému příjmení Neruda. To byl na dlouhou dobu poslední zápis do statistik tohoto zápasu.

Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Brankáři hrdiny

Zhruba šest desítek fanoušků si v krakovanské kotlině slibovalo gólovou smršť ve druhé půli. Ještě aby ne. Na výsledkovou tabuli pomalu ale jistě sedal prach a koření fotbalu - góly, znatelně chyběly. 

Oba trenéři se rozhodli poslat do druhého poločasu stejnou jedenáctku, která toto utkání zahajovala. V tomto záměru nehledejme taktické šachy, spíše se jednalo o důvěru v ty muže, kteří na hřišti doposud pobývali.

Stejně jako v prvním dějství, ani z toho druhého se nedochovaly žádné písemné záznamy o brankových příležitostech. Můžeme tak jen tipovat, jak dechberoucí poločas se odehrával. 

V 64. minutě sáhl k prvnímu, a jak se také ukázalo i poslednímu, střídání hostující lodivod Petr Samek. Obránce Součka nahradil Ondřej Stehlík. 

Co se týče střídání, tak ani domácí nezůstalí pozadu. Zkušený trenér Vlastimil Chlád poslal na hřiště Novotného místo útočníka Sixty. 

Skóre se stále něměnilo, a tak sáhl domácí trenér ještě k jednomu střídání. V 87. minutě nahradil Horáka srdcař Špinka. Šlo o taktický tah směrem k penaltám?

Ani 90 minut o vítězi nerozhodlo, šlo se tak na kopy z pokutové značky.

Domácí triumf

Šťastnějším a úspešnějším týmem byl v penaltách výber Krakovan. Domácí zvítězili v poměru 4:3 a ze zápasu tak odchází jako vítězové.



Ohlasy k zápasu



TJ Nučice
Trenér Petr Samek: Vyrovnaný zápas, ve kterém měl každý možnost rozhodnout. Bohužel pro nás jsme žádný gól nedali. Penalty nám nejdou a bereme tedy pouze bod. Pochvala všem za nulu vzadu.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - A. Hojda [-] , L. Neruda [-] , M. Kutil [-] - D. Horák [-] (87. J. Špinka [-] ) , P. Strejcius [-] - T. Sixta [-] (66. V. Novotný [-] ) , J. Oberreiter [-] - P. Myška [-] , D. Chvojka [-] , M. Věříš [-]

TJ Nučice
T. Rybák [-] - D. Kočí [-] - M. Chromý [-] - J. Novák [-] - L. Kulhavý [-] , J. Jelínek [-] , P. Zápotocký [-] , J. Vedral [-] , M. Šulc [-] , T. Vlasák [-] , J. Souček [-] (64. O. Stehlík [-] )

ŽK: 11. L. Neruda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PIKNER Roman - KUBIČEK Luboš (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů