EXPERT TIP - 4.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 28.8.2022

0

V poslední srpnový víkend máme na programu třetí mistrovské zápasy letošního ročníku. A i tentokrát se bude nač těšit. Nejvíce sledovaný šlágr kola bude k vidění v sobotu v Ludgeřovicích, kam dorazí Kravaře. Souboj dvou týmů, které se budou řadit mezi hlavní adepty atakující nejvyšší příčky, slibuje kvalitní fotbal. I další sobotní zápas v Krásném Poli bude mít co nabídnout. Potvrdí domácí tým své předešlé dvě výhry a budou slavit i potřetí? A co nedělní souboj mezi Štěpánkovicemi a Mokrými Lazcemi? Kdo si připíše svůj první bodový zisk v nové sezóně?  




Lukáš Malý

Ani tentokrát nebude chybět předzápasová predikce jisté osoby, která má letos s I.A třídou co dočinění. Pro tentokrát jsme se rozhodli oslovit někoho ze zástupců klubů, které jsou v letošním roce novými účastníky naší soutěže. Volba na Experta kola padla na Lukáše Malého, současnou brankářskou jedničku z týmu TJ Jistebník. Šestatřicetiletý gólman má už slušnou porci kariéry za sebou, ale svými výkony trenérovi dokazuje, že pořád nepatří do starého železa a má svému týmu co nabídnout. V dresu Jistebníku krouží již desátou fotbalovou sezónu, kde se vypracoval nejen na pozici hlavního strážce brány, ale i na kapitána týmu. Do chodu klubu má co říct i z pozice člena výkonného výboru. Je absolventem sportovní školy v Bílovci, kde rovněž hrával mistrovský fotbal, celou mládežnickou kariéru strávil ve Vítkovicích, kde si zachytal i dorosteneckou ligu. Během své kariéry si zahrál rovněž v dresu Petřvaldu na Moravě. 

 

A jak se samotná dlouholetá opora týmu vyjádřila k zápasům tohoto kola? Navzdory faktu, že se s novou soutěží stále ještě seznamuje, nabídkou Experta tohoto kola nepohrdnul a s radostí si zatipoval. I když u některých zápasů to bylo pro něj dosti složité. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 6 - 11 - 83 %
Komentář experta:

Více věřím hostům ze Staré Bělé. S Hradcem jsme se utkali doma v minulém kole a jejich výkon mě nějak extra nepřesvědčil, abych ho považoval za týmy, co se budou pohybovat v popředí.

Tip experta: 2 67 - 11 - 22 %
Komentář experta:

Velmi zajímavý zápas. V Ludgeřovicích jsme už letos hráli, mají obrovskou sílu směrem dopředu. Kravaře hrají pokaždé na špici soutěže. Bude to asi vyrovnaný zápas, ale myslím si, že hosté budou na tom herně o trochu líp.

Tip experta: 0 55 - 28 - 17 %
Komentář experta:

Oba týmy své zápasy prohrály, takže budou chtít uspět za každou cenu. Osobně neznám ani jeden tým. Takže zkusím vsadit na remízu.

Tip experta: 2 72 - 17 - 11 %
Komentář experta:

Musím dát samozřejmě výhru našeho týmu. Darkovičky budou doma určitě nepříjemné, ale já věřím, že navážeme na minulý zápas a kolektivním výkonem zvítězíme.

Tip experta: 1 66 - 6 - 28 %
Komentář experta:

Souboj dvou nováčků - těžko soudit, kdo bude větší favorit. Možná věřím více domácímu týmu, který vyhrál obě předchozí utkání, mají navíc výhodu domácího hřiště. Kozlovice minulé kolo stály, takže mohou být mírně v nevýhodě.

Tip experta: 1 67 - 11 - 22 %
Komentář experta:

Albrechtice oba své úvodní duely prohrály, takže se budou potřebovat na někom chytit. Tipuji, že se jim to doma podaří a zvítězí o jednu branku.

Tip experta: 2 36 - 29 - 35 %
Komentář experta:

Ani z této dvojice neznám aspoň jeden klub natolik, abych ho mohl lépe posoudit. Zkusím dát na výhru Kozmic, které už loni tuto soutěž hrály.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Radka Slezáková 5
2. Michal Pěntka 5
3. Jan Prudký 4
4. Kryštof Surovec 4
5. Radek Hruška 4
6. Květoslav Hajduk 4
7. Vojtěch Tomíček 4
8. Patrik Slavík 4
9. Radim Mudrik 4
10. Patrik Ožvolda 4
11. Lukáš Fojtík 4
12. Dave Zbora 3
13. David Ožvolda 3
14. Miroslav Šupák 3
15. Jiří Klik 2
16. Milan Petrík 2
17. Jakub Vašenda 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.