EXPERT TIP - 4.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 28.8.2022


Zpět na experttip

Lukáš Malý

Ani tentokrát nebude chybět předzápasová predikce jisté osoby, která má letos s I.A třídou co dočinění. Pro tentokrát jsme se rozhodli oslovit někoho ze zástupců klubů, které jsou v letošním roce novými účastníky naší soutěže. Volba na Experta kola padla na Lukáše Malého, současnou brankářskou jedničku z týmu TJ Jistebník. Šestatřicetiletý gólman má už slušnou porci kariéry za sebou, ale svými výkony trenérovi dokazuje, že pořád nepatří do starého železa a má svému týmu co nabídnout. V dresu Jistebníku krouží již desátou fotbalovou sezónu, kde se vypracoval nejen na pozici hlavního strážce brány, ale i na kapitána týmu. Do chodu klubu má co říct i z pozice člena výkonného výboru. Je absolventem sportovní školy v Bílovci, kde rovněž hrával mistrovský fotbal, celou mládežnickou kariéru strávil ve Vítkovicích, kde si zachytal i dorosteneckou ligu. Během své kariéry si zahrál rovněž v dresu Petřvaldu na Moravě. 

 

A jak se samotná dlouholetá opora týmu vyjádřila k zápasům tohoto kola? Navzdory faktu, že se s novou soutěží stále ještě seznamuje, nabídkou Experta tohoto kola nepohrdnul a s radostí si zatipoval. I když u některých zápasů to bylo pro něj dosti složité. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tip experta 2

Komentář:

Velmi zajímavý zápas. V Ludgeřovicích jsme už letos hráli, mají obrovskou sílu směrem dopředu. Kravaře hrají pokaždé na špici soutěže. Bude to asi vyrovnaný zápas, ale myslím si, že hosté budou na tom herně o trochu líp.

Dave Zbora 1

David Ožvolda 0

Jakub Vašenda 1

Radim Mudrik 2

Patrik Ožvolda 0

Jan Prudký 1

Kryštof Surovec 1

Radek Hruška 1

Radka Slezáková 2

Květoslav Hajduk 1

Vojtěch Tomíček 2

Milan Petrík 1

Patrik Slavík 1

Michal Pěntka 1

Miroslav Šupák 1

Lukáš Fojtík 1

Jiří Klik 1

Zpět na experttip