Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 14:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Albrechtice ovládly zápas s Chlebičovem


Branky


18

Chlebičov musel během minulého týdne zvládnout náročný program, protože odehrál dva zápasy v rozmezí čtyř dnů. Po čtvrteční dohrávce na Hradci, kterému nestačil a podlehl o gól, nezvládli Axmannovi svěřenci ani nedělní venkovní zápas na hřišti v Městě Albrechticích, které v nové sezóně poprvé bodovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novic Cudrák nastartoval svůj tým v cestě za vítězstvím

Albrechtice zaskočily soupeře hned z první vážnější akce a šly brzo do vedení. Po pravé straně potáhl balón Peterka a přihrávkou pod sebe za malé vápno nabídl úvodní trefu Cudrákovi – 1:0. Druhá branka se zrodila prakticky jako přes kopírák, ale jen s rozdílem, že padla po akci z levé strany. Cudrákům centr do vápna odvrátila obrana hostů pouze ke Klepáčkovi, který pohodlně dorážel za bezmocného brankáře Josefuse – 2:0. Chlebičov v první půli zahrozil soupeře pouze stříleným centrem Černohorského, který domácí obrana odvrátila míč do bezpečí. 

Albrechtice vedly o tři branky, hosté už jen korigovali

Ani ve druhé půli se hra hostů nijak nezlepšila. Veškeré naděje na možný bodový zisk jim uťala další nedůslednost v obranné hře, když jejich zadáci opět špatně vyhodnotili letící centr ze strany a Peterka bez větších obtíží rozvlnil síť potřetí – 3:0. Albrechtice po třetí brance trochu polevily, čímž umožnily Chlebičovu menší soustavný tlak, který vedl ke snížení. Ani ne moc prudkou střelu Koneczného vyrazil albrechtický brankář Kmínek pouze před sebe, míč se zastavil v kaluži vody a dobíhající Stošek doklepával míč do sítě - 1:3. Po hříchu to ovšem byla jediná akce z druhé půle, kterou hosté předvedli.       



Ohlasy k zápasu


FK Město Albrechtice
Antonín Mura (trenér): "Před utkáním jsem řešil obrovské problémy se sestavou. Už tak zdecimovaný seznam lidí dostal v pátek další trhlinu, protože u nás nečekaně skončil Pospěch. Naštěstí se povedlo přivést kvalitní náhradu v podobě osoby Marcela Cudráka. Jenže aby těch problémů nebylo málo, zranil se nám v průběhu utkání Partyš, což bude velká ztráta. Jinak k samotnému utkání řeknu to, že to byl velmi těžký zápas, soupeř byl fotbalový, ale my ho dokonale zaskočili a zápas opanovali. Věřím, že nás výhra nakopne do dalších utkání a posuneme se tabulkou nahoru."

SK Viktorie Chlebičov
Lukáš Gabaj (záložník, vedoucí týmu): "Od nás to byl velmi nepovedený výkon, kdy se nám nedařilo prakticky vůbec nic, hráli jsme bez nápadu, bez šancí. Spíše jsme se na hřišti hledali a bojovali sami ze sebou. A rozhodně v tom nevidím příčinu toho, že jsme hráli druhý zápas po sobě v jednom týdnu. Musíme se dát hlavně do kupy jako manšaft, pak to půjde."



Sestavy


FK Město Albrechtice
D. Kmínek [-] - R. Peterka [-] , M. Cudrák [-] , M. Čanecký [-] , M. Novák [-] , A. Klepáček [-] , Z. Partyš [-] (20. P. Tarabík [-] ) , R. Pavlíček [-] , M. Kováč [-] (85. A. Tichavský [-] ) , J. Hrabovský [-] , R. Boček [-]

SK Viktorie Chlebičov
C. Josefus [-] - M. Stošek [-] , L. Kužel [-] , D. Sedlář [-] , M. Starý [-] , V. Koneczný [-] , D. Drexler [-] , A. Černohorský [-] , M. Dzierža [-] , D. Matyášek [-] , F. Vala [-]

ŽK: 44. J. Hrabovský - 37. D. Sedlář , 59. D. Drexler , 61. D. Matyášek .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - CHÝLEK Martin, ROBENEK Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Lukáš Malý
Tip experta: výhra domácích

Albrechtice oba své úvodní duely prohrály, takže se budou potřebovat na někom chytit. Tipuji, že se jim to doma podaří a zvítězí o jednu branku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

S těžkým srdcem musím dát hosty :-(

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza