0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kravaře dokonale zaskočily Ludgeřovice


Branky


18

Šlágr kola byl k vidění v sobotu na hřišti v Ludgeřovicích. Domácí tým, posilněný dvěma výhrami a střeleckými úspěchy svých kanonýrů, přivítal ve své nedobytné tvrzi ambiciózní Kravaře, které se musely vypořádat s absencí špílmachra Baranka. Navzdory tomuto handicapu dokázaly Kravaře své soupeře zaskočit a po dobrém taktickém výkonu zvítězit.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vypracovali dvoubrankové vedení

Domácí tým z Ludgeřovic se snažil vstoupit do utkání aktivně a dostat soupeře pod tlak, ale Kravaře se na něj dobře připravily Dobře zvolená taktika a navíc brzký úvodní gól z jejich kopačky určily směr, kterým se zápas bude vyvíjet. Úvodní trefa se zrodila ze standardky, když si na centr Schreiera dokázal nejlépe povyskočit Barcal a nekompromisní hlavičkou otevřel skóre – 0:1. Ludgeřovice ukázaly zranitelnost v zadních řadách. Špatnou komunikaci mezi brankářem a bekem, kteří se nedohodli, kdo bude hrát míč, potrestal Ohřál povedeným lobem do odkryté sítě – 0:2. Kravařím narostla křídla a bylo jich rázem plné hřiště. Po rohovém kopu Těžkého hlavičkoval těsně nad břevno Schreier. Obdobně skončil i dalekonosný pokus Těžkého, jenž chtěl nachytat vyběhnuvšího Hájka. Za domácí stranu se alespoň v závěru první půle připomnělo duo David Zbořil a Bílý, ale oba zamířili své pokusy mimo tyče.  

Ludgeřovice marně dobývaly kravařský obranný val

Druhý poločas už byl víceméně taktickou bitvou, především ze strany Kravař. Ty naprosto dokonale plnily pokyny trenérů, co mají hrát. Hosté hráli svou chytrou hru, kterou potřebovali, do útočení se v druhé pětačtyřicetiminutovce moc nehrnuli. Domácí trenér Frič sice zapojil kanonýra Davida Zbořila více do útočení, ale ten si ve finále na pozornou kravařskou obranu nepřišel. Místo toho naopak občas pociťoval, jak dokáže fotbal někdy i pěkně bolet. Snad jen jednou mu dala defenzíva hostů příležitost, aby ukázal své instinkty zabijáka, když po drzém výpadu nebezpečně pálil na bránu, ale brankář Hudeček dokonale zavřel svou klec. Hosté trpělivě vyčkávali na svou chvíli a ke konci spoléhali na brejky. Po jednom z nich pečetil Ohřál svůj dobrý výkon druhou trefou v zápase a přidal konečnou třetí pojistku pro svůj tým – 0:3. Kravaře možná nečekaně, ale zcela zaslouženě opanovaly duel v Ludgeřovicích, kde se body dobývají velmi těžko. 



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
David Zbořil (útočník):

Městský FK Kravaře
Karek Štěpán (trenér):



Sestavy


TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - V. Polášek [-] , D. Bílý [-] (89. R. Bělan [-] ) , D. Fekete [-] (46. T. Zbořil [-] ) , D. Martiník [-] (71. V. Šafarčík [-] ) , T. Gellner [-] , M. Pěntka [-] (46. T. Müller [-] ) , M. Rodek [-] (89. D. Hurina [-] ) , L. Fojtík [-] , D. Zbořil [-] , J. Němec [-]

Městský FK Kravaře
L. Hudeček [-] - O. Bitomský [-] (86. L. Benna [-] ) , J. Barcal [-] , J. Ohřál [-] (83. D. Brzeska [-] ) , V. Těžký [-] , J. Heger [-] , M. Schreier [-] (63. P. Hrdlička [-] ) , V. Kryštof [-] , V. Tomíček [-] , M. Falhar [-] , P. Ferenz [-]

ŽK: 66. D. Bílý , 75. L. Fojtík - 60. O. Bitomský , 64. P. Hrdlička , 68. V. Kryštof , 71. J. Heger .
Počet diváků: 171. Rozhodčí: HRDINA Lukáš - HRŇA Petr, ŽÁČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Lukáš Malý
Tip experta: výhra hostů

Velmi zajímavý zápas. V Ludgeřovicích jsme už letos hráli, mají obrovskou sílu směrem dopředu. Kravaře hrají pokaždé na špici soutěže. Bude to asi vyrovnaný zápas, ale myslím si, že hosté budou na tom herně o trochu líp.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích