1:1
(0:1)
12. Š. Buda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 16:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Strahovic s Kozmicemi skončil nerozhodně


Branky


17

Nedělní prajzské derby mezi Strahovicemi a Kozmicemi vítěze neurčilo. Hostující Kozmice měly sice povedený start do utkání, ale poté se ze hřiště jaksi stáhly a nebyl už tak nebezpečné. Domácí tým se probudil až po přestávce a zlepšeným výkonem si vybojoval alespoň bod za remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozmice měly povedený úvod zápasu

Kozmice vlítly do utkání velmi aktivně. Během úvodní desetiminutovky si vypracovaly sérii snad šesti nebo sedmi rohových kopů, po kterých mohly jít záhy do vedení, ale žádná jejich akce se nakonec neujala. Přesto se dlouho na úvodní trefu nečekalo. Domácí hráči dali poněkud více prostoru Budovi, který si vyčkal na správný střelecký okamžik a přesnou ránou k tyči otevřel skóre – 0:1. Kozmice ke své škodě následně poněkud vyklidily pole a umožnily domácím vrátit se zpět do hry. Hra se přelévala ze strany na stranu, ale chyběly šance, kterých se diváci marně dožadovali.

Slaninův přímý kop zajistil domácím bod za remízu

Rovněž druhý poločas spíše představoval boj o každý metr na hřišti než nějakou pohlednou podívanou. Domácí Strahovice začaly místo kombinační hry více nakopávat míče do vápna, díky čemuž donutily hostující beky kupit chyby. Po jedné z nich pramenil i faul před vápnem, po kterém zahrával Slanina přímý kop a trefil se krásně do šibenice – 1:1. Inkasovaná branka probudila Kozmice k větší aktivitě. Střídající mladí hráči přinesli jisté oživení, ale akce opět končily buď před šestnáctkou, anebo z ojedinělých střel si nemusel dělat brankář Nevřela dělat žádné vrásky. Zákonitě tak mohly udeřit v samém závěru domácí Strahovice, když se po centru ze strany nabízela odkrytá brána Hluchníkovi, ale domácí hráč nedokázal balón lépe zpracovat, takže k přímému ohrožení nakonec ani nedošlo. Zápas skončil spravedlivou remízou.



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice
Leo Malchárek (trenér): "Zápas jsme začali hodně špatně, brzo inkasovali a špatně se dostávali do zápasu. Až po přestávce přišlo herní zlepšení, ale celkově jsme byli směrem dopředu jaloví. Naštěstí se nám podařila vstřelit alespoň pěkná branka z trestného kopu. Remíza je pro oba týmy spravedlivá."

TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): "Dnes to byl ryze remízový zápas, ani jeden z týmu neměl natolik herní převahu, aby si vzal vítězství na svou stranu. Já osobně jsem z konečného výsledku zklamaný, protože jsme sem přijeli vyhrát. Ze dvou zápasů proti nováčkům máme jen bod, což je málo. Nyní ve středu hrajeme s dalším nováčkem z Kozlovic, který musíme bezpodmínečně vyhrát, ať se odrazíme ode dna. Pozitivně hodnotím přístup místních kluků ze Strahovic, kteří nezapomněli, že jsem je tady v minulosti trénoval. Pozdravili jsme se a popřáli hodně štěstí do zápasu."



Sestavy


SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - J. Boček [-] (72. J. Toman [-] ) , D. Beneš [-] , M. Malchárek [-] , L. Slanina [-] (72. J. Hluchník [-] ) , O. Pekárek [-] , M. Pekárek [-] , M. Nevřela [-] (60. P. Slavík [-] ) , M. Tomíček [-] , J. Josefus [-] , M. Obrusník [-]

TJ Sokol Kozmice
D. Černý [-] - O. Mokrý [-] (54. Š. Opíchal [-] ) , T. Boháč [-] (57. T. Ivánek [-] ) , A. Babušík [-] , L. Lesniak [-] , M. Remeš [-] (82. Š. Kania [-] ) , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , A. Herák [-] , Š. Buda [-] , L. Kalous [-]

ŽK: 54. J. Josefus , 72. J. Boček - 52. M. Remeš , 80. L. Lesniak , 87. Š. Kania .
Počet diváků: 133. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - LÁRYŠ Vít, KLEČACKÝ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Lukáš Malý
Tip experta: výhra hostů

Ani z této dvojice neznám aspoň jeden klub natolik, abych ho mohl lépe posoudit. Zkusím dát na výhru Kozmic, které už loni tuto soutěž hrály.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů