1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice doplatily na svou jalovou produktivitu


Branky


18

Štěpánkovice nezvládly ani třetí zápas sezóny a budou si muset na svůj první bodový zisk ještě počkat. Toho se naopak dočkaly Mokré Lazce, které uštědřily domácímu týmu pořádnou lekci z produktivity.  Konečný výsledek mluví naprosto jednoznačně v jejich prospěch, ale až tak jednoznačné utkání to rozhodně nebylo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl pěkný útočný fotbal

Nicméně úvod zápasu měly Lazce famózní, protože hned z úvodní akce dokázaly Galvasem otevřít skóre – 0:1. Hostující kanonýr pak přidal i druhý přesný zásah, když si ve správný čas naběhl na přesnou uličku Wojnara a pěkně obstřelil brankáře Lefendu – 0:2. Domácí Štěpánkovice se dostaly zpět do zápasu až v samém závěru utkání. Střelu Grigarčíka dokázal Minarčík ještě vyrazit, ale na dorážku Smažíka byl už krátký – 1:2. V naprosto stoprocentní šanci pak pohořel Peterek, když si to pádil sám na gólmana a mohl se ho zeptat, na kterou stranu to chce. Minarčík však uhájil vedení svého týmu.

Lazce přežily tlak domácích a poté udeřily

I vstup do druhé půle vyšel lépe domácím, kteří své soupeře zatlačili a nebyli daleko od vyrovnání. Střelu Machaly zastavila tyč a hlavičku Grigarčíka lapil skvělým zákrokem Minarčík. Hosté trpělivě vyčkávali a dočkali se. Po rychlém kontru pláchl po pravé straně Šimeček, nahrál do středu hřiště Wojnarovi, který nádhernou ránou z pětadvaceti metrů vrátil hostům klid na kopačky – 1:3. Jeho trefa by určitě uspěla v hitparádě víkendových branek. Definitivní pojistku přidal po individuální akci Moša, který si poradil s dvěma beky a střelou nadvakrát propálil Lefendu – 1:4. Pro domácí Štěpánkovice to byla krutá porážka, ale úspěchy píšou ti, kteří dokážou své šance proměňovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
Dušan Harazim (trenér): "Zápas se mi hodnotí velmi rozporuplně. Vůbec jsme nezachytili úvod zápasu, ve kterém jsme dvakrát inkasovali. Ke konci první půle přišlo naše oživení, pomohla nám branka a miska váh se začala překlápět na naší stranu. Jenže totálně jsme doplatili na naší střeleckou nemohoucnost. Kdybychom proměňovali šance, mohli bychom klidně vyhrát 6:4, ale to je to kdyby. Lazce naopak do čeho koply, to jim tam spadlo."

FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (útočník): "Měli jsme výborný vstup do zápasu, kdy jsme si vypracovali dvoubrankové vedení a zápas vcelku kontrolovali. Jenže pak jsme domácím darovali zbytečnou branku a dostali je na koně. Štěpánkovice nám pak dost zatápěly, ale my naštěstí jejich tlak ustáli. Odpor jsme zlomili, když Petr Wojnar trefil třetí branku. Pak už jsme si zápas pohlídali."



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - J. Machala [-] (75. T. Tomíček [-] ) , D. Novák [-] , J. Smažík [-] , M. Grigarčík [-] , J. Tomíček [-] , M. Hrbáč [-] , L. Peterek [-] (81. L. Kufka [-] ) , M. Liška [-] , P. Grygarčík [-] , R. Krzisch [-]

FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] - J. Harazin [-] (53. Z. Říman [-] ) , P. Galvas [-] , M. Číp [-] (65. K. Lomozník [-] ) , D. Exner [-] , T. Kosňovský [-] , P. Wojnar [-] , R. Šimeček [-] , J. Garba [-] , M. Hoza [-] , D. Moša [-]

ŽK: 56. M. Hrbáč , 65. L. Peterek - 13. D. Moša .
Počet diváků: 131. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - HUDEČEK Lukáš, ČECHÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Lukáš Malý
Tip experta: remíza

Oba týmy své zápasy prohrály, takže budou chtít uspět za každou cenu. Osobně neznám ani jeden tým. Takže zkusím vsadit na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza