EXPERT TIP - 18.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 17.4.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jiří Lusar

Ani během velikonočních svátků se fotbal nezastaví a dále pojede ve svých šlépějích. Na programu máme již čtvrté jarní kolo, které opět s sebou přinese porci sedmi zajímavých zápasů. V něm se můžeme těšit např. na derby Chlebičova s Malými Hošticemi, ve kterém proti sobě nastoupí dva celky s úplně odlišným rozpoložením. Možná, že se dočkáme dalších střeleckých hodů jako v minulém kole. Budou mít nejlepší střelci soutěže opět nabito? A co trápící se Kravaře? Zaberou konečně na jaře a udrží vedení v tabulce, anebo opět ztratí body a po delší době přepustí vedoucí pozici někomu jinému? 

 

Vážení fanoušci, hráči, trenéři a fotbaloví činovníci, dovolte mi, abych se Vám alespoň na úvod v krátkosti představil. Mé jméno je Jirka Lusar (38 let) a od začátku tohoto jara jsem Vaším novým reportérem pro tuto soutěž. Z té se Vám budu snažit přinášet co nejlepší a nejpřehlednější zpravodajství. Někdy brzy připravím o sobě samostatnou reportáž, ve které se více představím a napíšu i výzvy ke vzájemné spolupráci a komunikaci, díky které se nám může podařit tuto stránku pravidelně obohacovat.

 

Možná to bude trochu úsměvné, ale za Experta 18. kola jsem si dovolil pro tentokrát zvolit sám sebe. Není to proto, že bych si o sobě myslel, že jsem nejlepší a všemu rozumím. Ale podstatnou roli tentokrát sehrála časová náročnost, která zabránila, abychom se s vytipovaným Expertem mohli spojit telefonicky v přijatelný čas. Bohužel se to nějak sešlo a na rozhovor nakonec nezbyl čas. Tak jsem se ujal tipování já sám. Díky za pochopení. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 11 - 11 - 78 %
Komentář experta:

Hradec letos předvádí poměrně nevyrovnané výkony. Jsou zápasy, ve kterých dokážou Mičkovi svěřenci potrápit favority a ukázat charakter, ale pak přijdou i duely, ve kterých Hradec naprosto propadne. Bolatice mají přeci jen vyrovnanější výkonost a také větší zkušenosti. Ty nakonec budou rozhodovat a Bolatice si díky tomu odvezou těsnou výhru.

Tip experta: 1 78 - 11 - 11 %
Komentář experta:

Kozmice v minulém kole překvapily a zaskočily lídra soutěže z Kravař. Nyní je čeká další těžký oříšek, a sice ostravský klub ze Staré Bělé. I když se nováček z Kozmic dokáže na silné celky dobře připravit, na Starou Bělou to tentokrát stačit nebude. Domácí kanonýr Jakub Vidiševský se opět zapíše do střelecké listiny a pomůže svému týmu k vítězství.

Tip experta: 1 94 - 6 - 0 %
Komentář experta:

Chlebičovu vyšel úvod jara na výbornou. A to jak na hřišti, kde získal plný počet bodů, tak i ve vedení klubu, které na poslední chvíli ulovilo cennou posilu. Mladý záložník Matěj Silber se v minulém kole vyřádil v Bolaticích a obdobně si povede i na "větrné hůrce" v domácím prostředí. Hostující Hoštice budou sice kousat, ale ani napočtvrté z toho nebude bodový zisk. Rozhodne opět větší efektivita.

Tip experta: 2 6 - 0 - 94 %
Komentář experta:

Ostravané už nemají co ztratit, a tak si mohou jít zahrát fotbal s klidnou hlavou a jen tak pro radost. Od Ludgeřovic se bude očekávat, že svého soupeře nepodcení a že si připíšou povinné tři body do tabulky. Favorit zápasu je jasný. Tipujeme, že si ostrostřelec David Zbořil opět zastřílí a bude se dotahovat na nejlepšího střelce soutěže Galvase.

Tip experta: 2 11 - 22 - 67 %
Komentář experta:

Sestava nováčka ze Zlatníků se pomalu a jistě dává do kupy. Minule vyválčil opavský klub bod v Darkovičkách, nyní svede souboj o další proti Mokrým Lazcům. Ty se v minulém kole chytly proti Hradci. K výhře notně přispěl svým střeleckým koncertem Pavel Galvas, od kterého se očekává, že i ve Zlatníkách vystřílí svému týmu tři body do tabulky.

Tip experta: 1 94 - 6 - 0 %
Komentář experta:

Lídr z Kravař se na jaře prozatím trápí. Ze dvou utkání získal jen bod a kromě toho mu jaksi vyschnul střelecký prach. Nějaké velké brankové hody se nedají očekávat ani proti defenzivně laděným Darkovičkám. Přesto kvalita hovoří jasně pro domácího favorita. Ten se zpočátku bude zase střelecky trápit, ale ve druhé půli se konečně gólově prosadí a připíše první jarní výhru.

Tip experta: 1 50 - 33 - 17 %
Komentář experta:

Vřesina je na jaře prozatím stoprocentní, díky čemuž se bodově dotáhla na vedoucí Kravaře. Na domácí půdě bývá velmi silná a body často nerozdává. I když se Štěpánkovice v posledních třech zápasech herně i výsledkově zvedly, proti Vřesině bude jejich bodová série uťata a tentokrát odcestují domů s prázdnou.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tekenn PS 6
2. Michal Pěntka 5
3. Radim Mudrik 4
4. Marek Wendtner 4
5. Radek Hruška 4
6. Antonín Lyčka 4
7. Daniel Kožík 4
8. Tony Tony 4
9. Milan Petrík 4
10. Marek Kulaviak 4
11. David Kroupa 3
12. Marek Lišaník 3
13. Dominik Šebesta 3
14. Ondřej Pytlík 3
15. Lukáš Burda 2
16. David Kostka 2
17. Dominik Klinger 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.