Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov pokračuje v jarní krasojízdě


18

Chlebičov zastihl úvod jara ve skvělé formě. Ze tří odehraných zápasů neztratil ani bod, díky čemuž pomalu a jistě dotírá na přední příčky v tabulce. Malé Hoštice naopak zažívají zcela opačný osud, kdy ani napočtvrté nedokázaly v zápase bodovat a přibližují se sestupovému pásmu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cestu k dalšímu vítězství Axmannovy družiny otevřela brzká branka, když rohový kop Kužela usměrnil důraznou hrou ve vápně a přesnou hlavou do sítě Korbel. Hosty inkasovaný gól nepoložil, ba naopak podnítil k větší aktivitě. Za tu byly Hoštice záhy odměněny. První nadějná šance z kopačky Rychlého ještě úspěch neslavila, ale následné dvě příležitosti už ano. A u obou byl rychlonohý útočník Šafarčík. Nejrpve dostal přesný pás za obranu od Klingera, předběhl soupeře a mazácky si poradil s vyběhnuvším brankářem Minarčíkem, kterému poslal míč do odkryté brány – 1:1. O deset minut později se akce opakovala jako přes kopírák, akorát přihrávajícím hráčem byl Rychlý. Střelec Šafarčík si znovu vychutnal brankáře drzou kličkou a pohodlně skóroval – 1:2. Jenže radost Hoštic z vedení dlouho netrvala. Brzy na to šikovný chlebičovský záložník Silber obelstil ve vápně beka, chtěl odcentrovat, ale místo toho trefil ruku padajícího stopera. Hlavnímu arbitrovi nezbývalo nic jiného, než odpískat penaltu, kterou s ledovým klidem proměnil Radek – 2:2. Tentýž hráč mohl ještě do poločasu dokonat obrat, ale z nadějné akce hlavičkoval nad bránu.

 

Malé Hoštice držely krok s domácím týmem jen do třetí inkasované branky. To se Matyášek prosadil na levé straně, křižnou přihrávkou našel na zadní tyči nehlídaného Černohorského, který s nabídnutou šancí nepohrdnul – 3:2. Hosté následně začali herně ztrácet a Chlebičov zase začal řádit jako uragán. Rychlý aut Radka převzal pod sebe Kužel, prosadil se ve vápně a nabídl míč nehlídanému Korbelovi, jenž uklidil míč do odkryté brány – 4:2. Následně si svou chvilku slávy užil místní odchovanec a někdejší opavský ligista Lumír Sedláček. Za potlesku diváků nastoupil do utkání a po několika minutách pobytu na hřišti propálil levačkou bezmocného gólmana Vltavského – 5:2. Hosté to naštěstí ještě nezabalili a pokusili se alespoň o snížení. Daleko k němu nebyli, když z úniku Šafarčíka prosvištěl balón podél brankové čáry, stačilo jen nastavit nohu a byla by z toho branka. Jenže nikdo z hoštických hráčů nebyl v daný okamžik na správném místě. A tak si poslední slovo v utkání vzal opět Chlebičov. Útočník Korbel se důraznou hrou prosadil ve vápně a placírkou po zemi zkompletoval svůj hattrick na konečných 6:2. 



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov
Lukáš Gabaj (asistent trenéra): "Měli jsme povedený vstup do utkání, ale následně jsme polevili a dovolili soupeři stav otočit. Naštěstí jsme ještě do poločasu vyrovnali a ve druhém poločase už hru kontrolovali a hráli v klidu. Za výhru i dobrou střeleckou formu můžeme být rádi."

TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): "Do šedesáté minuty jsme byli Chlebičovu rovnocenným soupeřem, ale následně jsme pomalu začali ztrácet. Domácí tým si to už posléze pohlídal a vyhrál zcela zaslouženě.



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
P. Minarčík [-] - M. Stošek [-] , L. Kužel [-] , A. Středula [-] , V. Koneczný [-] , J. Radek [-] (73. L. Sedláček [-] ) , A. Černohorský [-] (83. V. Sýkora [-] ) , A. Korbel [-] , D. Matyášek [-] , M. Silber [-] (81. M. Dzierža [-] ) , D. Drexler [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
E. Vltavský [-] - A. Rychlý [-] (60. A. Habura [-] ) , J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , D. Schrom [-] (65. A. Celta [-] ) , M. Adamčík [-] , D. Pospěch [-] , E. Klinger [-] , R. Režnar [-] (78. A. Juřík [-] ) , J. Droppa [-] , M. Holčapek [-] (78. M. Strouhal [-] )

ŽK: 62. J. Radek - 13. E. Klinger .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HOŠEK Jiří - BERAN Jan, PICMAUS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Jiří Lusar
Tip experta: výhra domácích

Chlebičovu vyšel úvod jara na výbornou. A to jak na hřišti, kde získal plný počet bodů, tak i ve vedení klubu, které na poslední chvíli ulovilo cennou posilu. Mladý záložník Matěj Silber se v minulém kole vyřádil v Bolaticích a obdobně si povede i na "větrné hůrce" v domácím prostředí. Hostující Hoštice budou sice kousat, ale ani napočtvrté z toho nebude bodový zisk. Rozhodne opět větší efektivita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích