2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 10:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatníky zachránily v poslední minutě remízu


Branky


18

Nedělní dopolední souboj mezi Zlatníky a Mokrými Lazcemi vítěze neurčil. Domácím vyšel začátek i konec zápasu, ve kterém dávali góly. Hosté z Mokrých Lazců měli po dvou trefách Galvase nakročeno ke třem bodům, ale nakonec se museli spokojit jen s remízou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlatníky měly skvělý start do zápasu, když hned ve druhé minutě potrestaly chybnou malou domů hostů. Navrátilec do sestavy Řehulka využil darované příležitosti a střelou po zemi otevřel skóre – 1:0. Následná pasáž byla poněkud neurovnaná, nervózní, plná soubojů a faulů, z kterých padlo i spoustu žlutých karet. Trvalo několik minut, než přišlo zklidnění a začal se hrát zase fotbal. Domácí hrozili po standardkách, kdy mohl dvakrát po rohovém kopu Uvíry skórovat zkušený Holuša, ale v obou případech vyšel střelecky naprázdno. A tak přišel trest na druhé straně. Po mezihře zkušeného Wojnara se střelcem Galvasem slavily Lazce vyrovnávající branku – 1:1. Ještě do poločasu mohli hosté skóre otočit, jenže ani Poštulka ani Líbař ve svých vyložených šancích neuspěli.

 

O tom, jak se mají střílet góly, jim po hodině hry ukázal jejich spoluhráč Galvas, který po přihrávce Košnovského za obranu nevymýšlel nic složitého a z dobrých pětadvaceti metrů krásně obstřelil gólmana Janetzského na zadní tyč – 1:2. Za několik minut mohli hosté zadělat na výhru po šancích Lukáše Hiemera, jenž trefil padajícího brankáře, anebo po střele Moši, kterého pro změnu zastavila dobře postavená tyč. A jak už to ve fotbale bývá, potvrdilo se nepsané pravidlo nedáš – dostaneš. Domácí zahrávali v poslední minutě standardku z poloviny hřiště, dlouhý pás Němčíka nedokázala lazecká obrana zachytit a domácí Levay po kličce a krásném zakončení zachránil Zlatníkům bod za remízu 2:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (vedoucí): "Byl to náš první domácí zápas na jaře, takže jsme určitě chtěli bodovat. Řeknu to přímo, před zápasem jsme si přáli všechny tři body, ale po průběhu hry musíme být vděčni i za bod, protože to nebylo vůbec lehké utkání. A každý získaný bod bude teď pro nás velmi cenný."

FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (útočník): "Věděli jsme, že to bude těžké utkání, protože Zlatníky bojují o každý bod a potřebují doma vyhrávat. My to chtěli poctivě odbojovat. Myslím, že jsme byli rozhodně lepší a měli nakročeno ke třem bodům, ale bohužel jsme se vlastními chybami připravili o vítězství. Bod je rozhodně málo."



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
K. Janetzký [-] - R. Chmel [-] , T. Němčík [-] , P. Holuša [-] , V. Ležák [-] (86. J. Klimeš [-] ) - M. Levay [-] , D. Bláha [-] , R. Uvíra [-] (66. J. Tůma [-] ) , M. Bláha [-] - T. Řehulka [-] (66. V. Dočkal [-] ) , J. Kavan [-] (81. L. Němčík [-] )

FK Sokol Mokré Lazce
L. Baroš [-] - D. Moša [-] , P. Galvas [-] (82. A. Hiemer [-] ) , L. Hiemer [-] , D. Líbař [-] , P. Wojnar [-] , T. Kosňovský [-] , J. Garba [-] (73. R. Šimeček [-] ) , L. Poštulka [-] , M. Němčík [-] (3. D. Exner [-] ) , J. Harazin [-]

ŽK: 19. P. Holuša , 24. T. Řehulka , 31. D. Bláha , 52. J. Kavan , 65. R. Uvíra , 90. M. Levay - 18. L. Hiemer , 19. D. Líbař .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - ROBENEK Bohumil, BARČÍK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jiří Lusar

Expert: Jiří Lusar
Tip experta: výhra hostů

Sestava nováčka ze Zlatníků se pomalu a jistě dává do kupy. Minule vyválčil opavský klub bod v Darkovičkách, nyní svede souboj o další proti Mokrým Lazcům. Ty se v minulém kole chytly proti Hradci. K výhře notně přispěl svým střeleckým koncertem Pavel Galvas, od kterého se očekává, že i ve Zlatníkách vystřílí svému týmu tři body do tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů