2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kravaře se dočkaly první jarní výhry


Branky


18

Kravaře po ospalém začátku do jarní části konečně zabraly a slaví první tříbodové vítězství. Darkovičky předvedly na své možnosti obstojný výkon, ale před vedoucím celkem soutěže se musely nakonec sklonit.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V cestě za vítězstvím je nastartovala rychlá úvodní branka, když po levé straně utekl hostům Seibert a přesným centrem v šestnáctce našel hlavičkujícího Tomíčka, který otevřel skóre – 1:0. Branka dopomohla domácím k větší aktivitě. Z dobrých palebných pozic se nejčastěji odhodlal zakončovat Baranek, ale mířil vždy mimo tři tyče. Přesnější zakončení pak předvedl hlavičkující Bitomský po rohu Těžkého, ale brankář Chvěja stál na správném místě a pokus lapil. Hosté drželi s domácím týmem krok, ale chyběla větší vůle po zakončení.  Do poločasu si ještě jednu větší šanci připravil domácí Baranek, když po drzém průniku šestnáctkou oprášil pumelicí Chvějovy rukavice.

 

I úvod druhé půle vyšel domácím na výbornou. Po pěkné akci Baranka rozebral soupeřovu obranu Peterek a tvrdou ránou navýšil skóre na 2:0. Nedlouho poté mohl chybnou rozehrávku hostí potrestat Tomíček, ale nadějnou akci nedokázal dotáhnout ke střele, protože jej hosté včas obrali o balón. Druhý poločas se prakticky hrál převážně na polovině Darkoviček, ale bez větších vyložených šancí. Dobrou příležitosti ke skórování měli domácí pouze z přímých kopů. Nejprve čtvrthodinu před koncem mířil těsně nad břevno Baranek. A poté už v nastavení lízla horní tyč povedená střela Kryštofa, leč skóre se už neměnilo. 



Ohlasy k zápasu


Městský FK Kravaře
Karel Štěpán (trenér): "Oproti minulým zápasům jsme zvolili jinou taktiku, kdy jsme soupeře netlačili do vápna, ale začali jsme hrát více zezadu, protože do plných hrát neumíme. Tato taktika se nám dnes vyplatila. Zápas jsme zvládli, ale ještě to není úplně ono. Pořád máme na čem pracovat."

FK Darkovičky
Radek Malina (trenér): "S přístupem mužstva mohu být spokojen, protože kluci makali a bojovali. Rozhodně jsme dnes nebyli horším týmem, jenže fotbal se hraje na góly a ty jsme nevstřelili. Rozhodně nás Kravaře herně až tak moc nepřehráli jak všichni očekávali."



Sestavy


Městský FK Kravaře
L. Hudeček [-] - V. Tomíček [-] , O. Bitomský [-] , V. Těžký [-] (89. J. Ohřál [-] ) , R. Baranek [-] , J. Barcal [-] (46. V. Olšr [-] ) , E. Peterek [-] , L. Kupka [-] , P. Ferenz [-] , J. Heger [-] (65. V. Kryštof [-] ) , T. Seibert [-] (83. P. Kupka [-] )

FK Darkovičky
D. Chvěja [-] - L. Moravec [-] (65. T. Müller [-] ) , A. Kuřidém [-] , T. Ondič [-] (39. D. Rychnovský [-] ) , J. Hanauer [-] , P. Turanský [-] , P. Adamčík [-] , M. Gai [-] , O. Hellebrand [-] (39. T. Kabich [-] ) , J. Klečka [-] (74. D. Kempný [-] ) , L. Lindovský [-]

ŽK: 91. L. Hudeček - 26. L. Lindovský , 34. J. Klečka , 59. T. Kabich .
Počet diváků: 288. Rozhodčí: KYSELÝ Jiří - HRDINA Lukáš, ŽÁČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Jiří Lusar
Tip experta: výhra domácích

Lídr z Kravař se na jaře prozatím trápí. Ze dvou utkání získal jen bod a kromě toho mu jaksi vyschnul střelecký prach. Nějaké velké brankové hody se nedají očekávat ani proti defenzivně laděným Darkovičkám. Přesto kvalita hovoří jasně pro domácího favorita. Ten se zpočátku bude zase střelecky trápit, ale ve druhé půli se konečně gólově prosadí a připíše první jarní výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích