EXPERT TIP - 18.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 17.4.2022


Zpět na experttip

Jiří Lusar

Ani během velikonočních svátků se fotbal nezastaví a dále pojede ve svých šlépějích. Na programu máme již čtvrté jarní kolo, které opět s sebou přinese porci sedmi zajímavých zápasů. V něm se můžeme těšit např. na derby Chlebičova s Malými Hošticemi, ve kterém proti sobě nastoupí dva celky s úplně odlišným rozpoložením. Možná, že se dočkáme dalších střeleckých hodů jako v minulém kole. Budou mít nejlepší střelci soutěže opět nabito? A co trápící se Kravaře? Zaberou konečně na jaře a udrží vedení v tabulce, anebo opět ztratí body a po delší době přepustí vedoucí pozici někomu jinému? 

 

Vážení fanoušci, hráči, trenéři a fotbaloví činovníci, dovolte mi, abych se Vám alespoň na úvod v krátkosti představil. Mé jméno je Jirka Lusar (38 let) a od začátku tohoto jara jsem Vaším novým reportérem pro tuto soutěž. Z té se Vám budu snažit přinášet co nejlepší a nejpřehlednější zpravodajství. Někdy brzy připravím o sobě samostatnou reportáž, ve které se více představím a napíšu i výzvy ke vzájemné spolupráci a komunikaci, díky které se nám může podařit tuto stránku pravidelně obohacovat.

 

Možná to bude trochu úsměvné, ale za Experta 18. kola jsem si dovolil pro tentokrát zvolit sám sebe. Není to proto, že bych si o sobě myslel, že jsem nejlepší a všemu rozumím. Ale podstatnou roli tentokrát sehrála časová náročnost, která zabránila, abychom se s vytipovaným Expertem mohli spojit telefonicky v přijatelný čas. Bohužel se to nějak sešlo a na rozhovor nakonec nezbyl čas. Tak jsem se ujal tipování já sám. Díky za pochopení. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tip experta 2

Komentář:

Hradec letos předvádí poměrně nevyrovnané výkony. Jsou zápasy, ve kterých dokážou Mičkovi svěřenci potrápit favority a ukázat charakter, ale pak přijdou i duely, ve kterých Hradec naprosto propadne. Bolatice mají přeci jen vyrovnanější výkonost a také větší zkušenosti. Ty nakonec budou rozhodovat a Bolatice si díky tomu odvezou těsnou výhru.

David Kroupa 2

Marek Lišaník 2

Tony Tony 2

Milan Petrík 2

Ondřej Pytlík 1

Tekenn PS 1

Radim Mudrik 2

Marek Wendtner 2

Radek Hruška 2

Lukáš Burda 2

David Kostka 2

Antonín Lyčka 2

Daniel Kožík 0

Dominik Šebesta 2

Dominik Klinger 2

Marek Kulaviak 2

Michal Pěntka 0

Zpět na experttip