2:1
(1:1)
26. J. Šula
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec vydřel první jarní výhru


Branky


18

Fotbalisté Hradce dokázali odčinit středeční porážku s Darkovičkami a vybojovali cenné vítězství nad Bolaticemi. Ty naopak předvedly festival zahozených šancí a podruhé za sebou odešly ze hřiště poraženy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní poločas patřil jednoznačně hostům z Bolatic, kteří si vypracovali několik slibných příležitostí ke skórování, leč doplatili na mizernou koncovku. Nejprve nedokázal nadějný centr Oberherra usměrnit hlavou do sítě Slivka, z následné skrumáže a dorážky mířil Šamárek levačkou pouze nad břevno. Po dvaceti minutách hry se drzým průnikem prezentoval stoper Baránek, ale pohlednou individuální akci zakončil nepřesnou střelou hodně vysoko. Úvodní branku přinesla až další akce, kdy Šula napálil míč z pětadvaceti metrů do břevna, dorážet chtěl následně Oberherr, jenže byl stažen za dres. Následovala penalta a tu s ledovým klidem proměnil tradiční exekutor Šula, když ránou k tyči nedal brankáři Válkovi sebemenší šanci – 0:1. Pojistit vedení mohl Slivka, ale svůj únik po pravé straně nepotrestal a bránu přestřelil. Hradec dal o sobě vědět až těsně před přestávkou a hned z toho byla branka. Dalekonosný projektil Manderly tečoval hostující bek Gajda nešťastně do protipohybu brankáře Tomíčka a ten už nestačil zareagovat – 1:1.

 

Rovněž úvod druhé půle patřil Bolaticím, jenže ty opět selhaly ve finální fázi. Další z úniků na gólmana nedokázal zužitkovat Oberherr, Válek se tentokrát vyznamenal dobrým zákrokem. Nejblíže ke gólu měli hosté po šikovném obstřelení Šamárka, to už dokonce vzplály emoce ze vstřelené branky, ale na poslední chvíli domácí obrana vykopla míč z brankové čáry. A tak opět udeřil domácí Hradec. Po necelé hodině hry kopal rohový kop Manderla a hlavičkující Poštulka poslal míč za bezmocného Tomíčka – 2:1. Deset minut na to mohli pojistit vedení Krejsa s Černínem. Jejich první vzájemnou akci zakončil Černín pouze do připraveného Tomíčka. Poté si oba hráči své role vyměnili a v koncovce ztroskotal pro změnu Krejsa, jenž hlavičkoval jen do spojnice tyčí. Hradec se pak zatáhl do obrany a úpěnlivě odolával. Hosté měli v závěrečné desetiminutovce další nadějné příležitosti na vyrovnání, ale díky střelecké impotenci Šamárka a Oberherra museli nakonec příjmout trpkou porážku. Hradec tak i s velkým vypětím sil a paní štěstěně uhájil své první jarní vítězství a připsal do tabulky důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
Miroslav Mička (trenér): "První poločas byl z naší strany velmi špatný, ale v druhé půli jsme se zlepšili a i s trochou štěstí to dnes ubojovali. Pro nás to jsou zlaté tři body, za které jsme určitě spokojeni."

FK Bolatice
Jiří Šula (asistent trenéra): "Dnes nás neporazila kvalita soupeřova týmu, ale naše vlastní střelecká nemohoucnost. Byl to od nás zápas zahozených šancí, kterým jsme se sami porazili a ztratili jasné body do tabulky. Hradec nás v ničem nepředčil."



Sestavy


TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - R. Holuša [-] , J. Štencel [-] , T. Wiweger [-] (80. D. Škvára [-] ) , D. Wiweger [-] , D. Machura [-] (46. T. Hebelka [-] ) , M. Černín [-] (85. R. Kellner [-] ) , T. Manderla [-] , T. Krejsa [-] , D. Škulavík [-] (79. D. Žurek [-] ) , Š. Poštulka [-]

FK Bolatice
M. Tomíček [-] - D. Sikora [-] (84. R. Plaček [-] ) , J. Šamárek [-] , J. Monsberger [-] (64. V. Baránek [-] ) , J. Slivka [-] (64. D. Skroch [-] ) , P. Boček [-] , J. Gaida [-] , J. Oberherr [-] , P. Langer [-] , J. Šula [-] , A. Baránek [-]

ŽK: 76. D. Škulavík , 83. D. Žurek - 78. J. Šamárek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOBODA Marian - JANTOŠ Pavol, CHLEBOVSKÝ Bohumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jiří Lusar

Expert: Jiří Lusar
Tip experta: výhra hostů

Hradec letos předvádí poměrně nevyrovnané výkony. Jsou zápasy, ve kterých dokážou Mičkovi svěřenci potrápit favority a ukázat charakter, ale pak přijdou i duely, ve kterých Hradec naprosto propadne. Bolatice mají přeci jen vyrovnanější výkonost a také větší zkušenosti. Ty nakonec budou rozhodovat a Bolatice si díky tomu odvezou těsnou výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů