EXPERT TIP - 8.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020

Datum kola: 29.9.2019

0

O víkendu se v 8. kole OP střetnou čtyři mužstva, která jsou zatím těmi nejofenzivnějšími. Zápasem kola bude jistě souboj mezi vítězem loňského ročníku Olešníkem "B"/Temelínem a aktuálně nejlepším týmem soutěže ze Zlivi. V dalším možná na góly bohatém utkání poměří síly rezervní týmy Rudolfova s Jankovem. Naopak tým, který vstřelil doposud nejméně branek Lokomotiva ČB "B" to bude mít těžké v domácím utkání proti jedné z nejlepších obran týmu z Borku. Aktuálně nejslabší tým OP z Úsilného vyrazí na hřiště do Hluboké "B", kde zkusí prolomit nelichotivou sérii 6 utkání bez výhry. Dle aktuální tabulky by další zápasy mohly být vcelku vyrovnaná. Dobrá Voda, která neprohrála 5 utkání v řadě, přivítá soupeře ze Žabovřesk, který táhne sérii 4 utkání bez porážky. Srubec bude hrát proti nováčkovi z Nových Hradů a v posledním utkání budou o body bojovat Borovany s týmem Římova. Jak tipuje průběhy zápasů expert Jiří TOMÁŠEK?




Jiří TOMÁŠEK

Dalším naším expertem bude hráč a brankář z týmu TJ Nové Hrady Jiří TOMÁŠEK. On sám odchytal zatím 4 zápasy v letošním ročníku. Jeho mužstvo je letos v OP Českobudějovicka nováčkem, ale přesto se v konkuranci ostatních mužstev neztrácí a sehrálo několik vyrovnaných zápasů. Dokonce pár týdnů nazpět porazili hráči kolem J. Tomáška i loňského vítěze OP Olešník "B"/Temelín a připsali si vzácné 3 body do vyrovnané tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 85 - 10 - 5 %
Komentář experta:

Dobrá Voda je doma velmi silná. Věřím, že je Žáby hodně potrápí, ale všechny body zůstanou doma.

Tip experta: 0 30 - 50 - 20 %
Komentář experta:

Těžko čitelný zápas. Domácí porazili Srubec, nás taky dost potrápili, ale tabulka ukazuje spíše na hosty. Zkusím remízu.

Tip experta: 2 0 - 5 - 95 %
Komentář experta:

Dvojka jak vyšitá. Lokádě jsme body darovali jen my, jinak je to bída. Borek atakuje přední příčky. Není co řešit.

Tip experta: 2 48 - 19 - 33 %
Komentář experta:

Zliv je válec, který zatím zválcoval každé béčko, co mu přišlo do cesty. Olešník si možná v takovém zápase vypomůže áčkařema, ale i tak to nebude stačit.

Tip experta: 1 90 - 5 - 5 %
Komentář experta:

Úsilné je další tým, co dokázal bodovat pouze s námi a je to zatím velké trápení. Ani na Hluboké nemůžou být z výsledků kdovíjak nadšený, ale tentokrát je vítězství nemine.

Tip experta: 1 76 - 14 - 10 %
Komentář experta:

Souboj béček vyzní líp pro domácí. Jankovské áčko hraje v tu dobu s Třeboní, zatímco to rudolfovské si svůj zápas odbude už v sobotu a na nominaci, čímž i na výsledku, to bude znát.

Tip experta: 0 80 - 10 - 10 %
Komentář experta:

Na Srubci nás čeká zatraceně těžká šichta. Srubec má velkou kvalitu, i když v sezoně už měli dost překvapivých ztrát. Věřím, že bodík tam vyválčíme.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. David Eliáš 6
2. Martin Kudlacek 5
3. Radek Horejš 5
4. Tomáš Perzl 5
5. Pavel Boubal 5
6. Martin Škaroupka 5
7. Venca Likeš 5
8. Cristiano Ronaldo 5
9. Jiří Vondrka 5
10. Tomáš Kučera 5
11. Jiří Tomášek st. 5
12. Luboš Formánek 5
13. Wáclav Sýkora 4
14. David Schneider 4
15. Jakub Čermák 4
16. Radek Kolouch 4
17. Erik Kubeša 4
18. Petr Vazač 3
19. Michal Ježek 3
20. Jan Hála 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.