Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Hluboké dominovala v zápase proti Úsilnému


Branky


18. D. Říha , 42. M. Pavlík , 56. F. Brom , 64. P. Stejskal , 80. M. Pavlík , 89. F. Dědina - 60. J. Čada
21

Hráči Hluboké "B" i letos dokazují, že jsou velice silní na domácím hřišti a krom úvodního utkání se Zliví, ve kterém neuspěli, ostatní zápasy vyhráli. Pokusit se překvapit přicestovali hráči z Úsilného, kteří se stále trápí a doposud si nepřipsali žádný tříbodový zisk v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se domácí propracovali k dvoubrankovému náskoku

První půle začala poměrně opatrně, což se asi i dalo očekávat. Domácí hráči měli pár šancí, které neskončily v brance. To se ale změnilo, když do vápna poslali v 18. minutě prudký centr, který se dostal k Davidu Říhovi a ten otevřel skóre zápasu - 1:0. Situace se opakovala ještě jednou ve 42. minutě a to už domácí hráči zvyšovali náskok tentokrát Michalem Pavlíkem na 2:0. Hosté v té době přišli o Z. Německého, který ze souboje odešel s poraněným kolenem. Před koncem poločasu mohl ještě snížit hostující hráč M. Salibašić, ale vychytal jej domácí brankář P. Nechvátal.

Druhý poločas domácí nepolevili a přidali další branky

Domácí fotbalisté po vstupu do druhého poločasu nic nepodcenili a vedení stvrdili brzy dalšími brankami. V 56. minutě se nejdříve prosadili po rohovém kopu, když na dvakrát poslal míč do brány František Brom, který oslavil branku svlečením dresu, za což si vysloužil u rozhodčího nejen gólový zápis, ale i poznámku o žlutém napomenutí - 3:0. Úsilnému se v 60. minutě podařilo kosmeticky upravit skóre zápasu, kdy se po střele dostal k odraženému míči hostující kapitán Jakub Čada a připsal si čtvrtou branku v sezóně - 3:1. Od té doby se už ale prosazovali a byli mnohem aktivnější domácí fotbalisté. Brzkou odpověď na snížení v podobě další branky v hostující síti zaznamenal v 64. minutě Petr Stejskal - 4:1. Hostující obrana v závěru zápasu vypadala, jako by pořádala den otevřených dveří a domácí toho také dokázali využít. Nejdříve se prosadil v 80. minutě podruhé v zápase domácí útočník Michal Pavlík - 5:1 a účet zápasu podtrhl a uzavřel v 89. minutě Filip Dědina - 6:1.



Ohlasy k zápasu



Úsilné
Petr Vazač ( hráč ): Opět jsme hráli bez gólmana, opět nás neměl kdo podržet, opět jiné rozestavení, opět jsme se nevyvarovali některým nesmyslným věcem, co snad dělají jen žáčci. Přesto jsme první půli neodehráli špatně a mohli dát i nějaký ten gól. Soupeře jsme k ničemu nepustili a ty dva góly jsme si v uvozovkách dali zase sami. V určitých pasážích jsme dokázali soupeře přehrát kombinačně po zemi, ale pak místo takové kombinace to vždy někdo nakopne nesmyslným způsobem jak bramboru a na nějaké ohrožení branky můžeme zapomenout. Druhá půle byla podobná, dokonce jsme měli i více možností než v té první, ale pak uz to bylo vabank a soupeř trestal. Navíc nás srazili opět některé individuální chyby podpořené sudím Pilečkem, který už by opravdu měl asi jen ležet na gauči.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
P. Nechvátal [-] - L. Adam [-] , J. Rubick [-] , M. Kudrle [-] , K. Štabrňák [-] , F. Brom [-] , D. Říha [-] , P. Tůma [-] , M. Sedlický [-] , J. Suchan [-] , P. Stejskal [-]

Úsilné
J. Rybecký [-] - J. Jeremiáš [-] , P. Vazač [-] , M. Stanislav [-] , V. Polan [-] , R. Tábora [-] , J. Čada [-] , T. Chromý [-] , J. Jírovec [-] , Z. Německý [-] , M. Stejskal [-]

ŽK: 56. F. Brom - 21. M. Stejskal .
Hráči zápasu: D. Říha , M. Pavlík .
Místo: Hluboká nad Vltavou. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pileček Josef - POVIŠER Lukáš (N), NOVOTNÝ Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Jiří TOMÁŠEK
Tip experta: výhra domácích

Úsilné je další tým, co dokázal bodovat pouze s námi a je to zatím velké trápení. Ani na Hluboké nemůžou být z výsledků kdovíjak nadšený, ale tentokrát je vítězství nemine.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích