L. Simandl 39. (vl.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov "B" prohrál vlastní brankou v Rudolfově "B"


Branky


39. L. Simandl (vl.)
21

Domácí rezerva Rudolfova v posledních 3 zápasech nevyhrála a co hůř, ve dvou zápasech za sebou nevstřelili její hráči ani branku. Jankov "B" přicestoval do Rudolfova se sérií dvou výher v řadě. V loňském ročníku se vždy odehrála vyrovnaná utkání, která vždy skončila těsnou výhrou domácího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal nešťastně do vedení vlastní brankou soupeř

Od prvních minut bylo znát, že se potkaly dva mladé mančafty a hra bude velice rychlá. Oba týmy si vytvořily řadu šancí. Hosté spíše po kombinační hře a domácí po rychlých brejcích a následnými standartními situacemi. V prvním poločase měli mírnou převahu hosté z Jankova, ale tížené trefy se nedočkali. Za to domácí fotbalisté se dočkali v 39. minutě po nádherné Dvořákově křižné přihrávce šajtlí přes celé vápno, kterou se snažil hostující Lukáš Simandl na poslední chvíli ukopnout do bezpečí před útočníkem J. Justinem a pro hosty si ji smolně srazil do brány - 1:0. Více toho první poločas nepřinesl a do kabin odcházeli mírně spokojenější domácí hráči.

Branka už do konce zápasu nepadla

Druhý poločas začali opět lépe jankovští, ale do větších příležitostí se nedostávali. Zhruba v 70. minutě se hra otočila a iniciativu přebírali domácí. Hosté chtěli ještě zápas zdramatizovat a málem se jim to i povedlo, když nejprve trefili břevno a poté měli ještě dva další nebezpečné úniky za rudolfovskou obranu. Štěstím pro domácí hráče bylo, že měli v bráně opět skvěle připraveného brankáře D. Keřku, jenž jim dnes vychytal 3 body.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Miroslav Tušl ( vedoucí týmu ): Zápas byl velice vyrovnaný a hrálo se ve velmi vysokém tempu, i proto si výhry velice ceníme. Po minulém výprasku musím pochválit obranu, která dnes zahrála bez větších chyb.

SK Jankov B
Tomáš Bürger ( asistent trenéra a hráč ): Tentokrát prohrál lepší tým. Hold když jdeme minimálně třikrát sami na bránu, zazdíme další dvě tutovky, tak nemůžeme myslet na vítězství. Věřím, že příště naše šance proměníme a vyhrajeme. Zápas nakonec rozhodla smolná vlastní branka. Pochválit bych chtěl brankáře Patrika Šindeláře za to, jak se v brance prezentoval, mluvil na spoluhráče, spolehlivě vybíhal a celkově chytal jistě.



Sestavy


SK Rudolfov B
D. Keřka [-] - M. Šefl [-] , M. Kešner [-] , J. Machovec [-] , J. Justin [-] , J. Osmani [-] , F. Peiger [-] , V. Dvořák [-] , M. Sládek [-] , P. Kryeziu [-] , J. Tušl [-]


ŽK: 55. L. Simandl .
Hráči zápasu: D. Keřka - P. Šindelář .
Místo: Rudolfov. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Jiří TOMÁŠEK
Tip experta: výhra domácích

Souboj béček vyzní líp pro domácí. Jankovské áčko hraje v tu dobu s Třeboní, zatímco to rudolfovské si svůj zápas odbude už v sobotu a na nominaci, čímž i na výsledku, to bude znát.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích