2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase Borovan s Římovem se body dělily


Branky


20

Domácí tým z Borovan se stále snaží najít ideální sestavu do sezóny, ale bohužel z důvodu zranění několika hráčů ji zatím neustále točí a z pohledu výsledků je to tedy takové oblačno zatažené. V tabulce se tak zatím pohybuje mezi posledními. Soupeř z Římova na tom není výsledkově o moc lépe a v posledních 3 zápasech nezvítězil. Dal by se tedy očekávat vyrovnaný duel. Zpestřením fotbalového odpoledne byla i oslava 90 let Borovan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Borovanští se zaslouženě dostali během minuty do dvoubrankového vedení

V úvodu utkání dvou mužstev, která loni bojovala o záchranu, byla hra prvních dvacet minut vyrovnaná a žádný z týmů si nevytvořil brankovou příležitost. Od 20. minuty se ale začali prosazovat domácí. Napoprvé ještě R. Chrástku, který střílel v první velké šanci zápasu, vychytal hostující brankář J. Kothánek. Tentýž hráč ale dokázal hned z další akce v 25. minutě po levé straně uniknout obraně a přihrát na první gól Filipu Sedlákovi - 1:0 a aby se to nepletlo, o minutu později se akce téměř opakovala a míč po ose R. Chrástka - Filip Sedlák opět skončil v síti hostů - 2:0. Poté chvíli trvalo, než se hosté vzpamatovali, ale ke konci poločasu začali mít převahu a vytvořili si i nějaké šance. Bohužel pro ně bez brankového efektu a tak se šlo do kabin za stavu 2:0.

Domácím docházely síly a hosté toho dokázali využít

Druhý poločas začal, jak první skončil, ale domácí dobře bránili a spoléhali se na rychlé protiútoky. To jim vycházelo až do 68. minuty, kdy se podařilo hostům snížit zásluhou rychlé narážečky ve středu hřiště a následném uvolnění útočníka Martina Michala, který se trefil do černého - 2:1. Po snížení hosté ještě více přidali a byli odměněni o deset minut později v 78. minutě, kdy opět Martin Michal svojí druhou brankou v zápase vyrovnal - 2:2. Po vyrovnávací brance se paradoxně aktivita přesunula na domácí kopačky a v posledních minutách si vytvořili i nějaké slibné příležitosti, ale branku se jim už vstřelit nepodařilo a tak zápas skončil dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Milan Plachta a Miloslav Langer ( trenéři ): Myslíme si, že se hrál oboustranně dobrý fotbal a přispěl k tomu i kvalitní soupeř z Římova. Bohužel máme velký počet zraněných hráčů, takže jsme k zápasu nastoupili ve 12 lidech. Musíme pochválit celé mužstvo, kluci bojovali a nechali na hřišti srdce a nasazení, takže před nimi smekám. Do 60. minuty jsme byli vyrovnaným týmem a místy i lepším, ale pak nám začaly docházet síly a hostující zkušení fotbalisté toho dokázali využít. Celkově říkáme, že zápas skončil zaslouženou remízou. Přesto si ale neodpustíme poznámku k morálce jednoho hráče. Matěj Račák, který měl náběh na zápal plic a nemohl z tohoto důvodu do zápasu nastoupit, den po utkání odehrál dva dorostenecké zápasy za Slavii ČB, takže se asi zázračně uzdravil. Pro nás to je v naší situaci, kdy máme asi 6 zraněných hráčů, vcelku nečekaný podraz od tohoto mladého hráče a měl by se nad svým přístupem určitě zamyslet, protože vůči klukům v týmu je to nefér.

TJ Sokol Římov
Pavel Crkva ( hráč ): Bod z Borovan, když prohráváte po poločase 2:0, je určitě super.



Sestavy


FK Calofrig Borovany
J. Lapčík [-] - R. Chrástka [-] , P. Langer [-] , V. Fiala [-] , P. Tůma [-] , M. Pečman [-] , M. Kříž [-] , D. Stodolovský [-] , M. Blažek [-] , F. Sedlák [-] , B. Kratoška [-]

TJ Sokol Římov
J. Kothánek [-] - F. Šmíd [-] , J. Štrajt [-] , P. Havlíček [-] , R. Jánský [-] , P. Crkva [-] , M. Michal [-] , P. Maršík [-] , P. Žáček [-] , F. Kukačka [-] , M. Bauer [-]

ŽK: 29. M. Blažek , 43. M. Kříž - 42. P. Maršík , 64. M. Bauer .
Hráči zápasu: F. Sedlák - M. Michal .
Místo: Borovany. Počet diváků: 52. Rozhodčí: Špelina Miroslav - KUBEŠ,ING. Jiří (N), KORCH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Jiří TOMÁŠEK
Tip experta: remíza

Těžko čitelný zápas. Domácí porazili Srubec, nás taky dost potrápili, ale tabulka ukazuje spíše na hosty. Zkusím remízu.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích