Borek vyloupil Lokádu a dotáhl se na čelo tabulky


Branky


89. R. Fošum - 44. R. Horejš (p.) , 61. R. Diviš
22

Domácí rezervní mužstvo Lokomotivy ČB má za sebou nelichotivou sérii 4 prohraných utkání a tudíž pád na dno tabulky k týmu Úsilného. Hostující hráči z Borku naopak prožívají úspěšné období a přes jedinou porážku na Hluboké "B" stále atakují čelo tabulky, protože ostatní své zápasy vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do vedení z penalty před odchodem do kabin

Borek zajížděl k dalšímu venkovnímu utkání na hřiště Lokotky a ač jsou domácí na spodních příčkách tabulky nedal se očekávat lehký zápas. Domácí mají ve svém středu hned několik nadějných mladíků a to dokazovali od prvních minut. Hráli jednoduchý fotbal a dlouhými pasy se snažili dostávat do zakončení. Jejich nebezpečné střely však pochytal jistě chytající gólman V. Sýkora. Borku se nedařilo dostat do hry a k při chuti hrajícímu R. Divišovi se ne a ne nikdo přidat. Na hřiště se tak dostala i nová akvizice hostů, italský hřebec Cristian Introcaso. A rovnou se mohl zapsat i mezi střelce. Ve 40. minutě si skvěle naběhl na centr R. Horejše a jeho zakončení už možná z branky odvracel domácí obránce jen k noze O. Vaníka, který pohotově střílel a míč zastavila ruka jednoho z domácích hráčů. Samozřejmě rozhodčímu nezbylo nic jiného, než odpískat penaltu. K té se postavil Radek Horejš a ve 44. minutě s přehledem poslal hosty do vedení - 0:1.

Druhá půle skončila nerozhodně

Ve druhém poločase se obraz hry změnil. Hosté lépe kombinovali a vytvářeli si nebezpečné situace před domácí brankou, které však nedokázali přetavit v druhý gól. Až v 61. minutě byl před vápnem faulován agilní R. Horejš. Míč si k přímému kopu postavil Roman Diviš a parádní ranou nedal domácímu golmanovi J. Wenzlovi šanci - 0:2. Borečtí měli dalších několik šancí na třetí pojišťovací gól, ale místo toho dovolili v závěru zápasu v 89. minutě Robertu Fošumovi snížit na 1:2. Více už se neudálo a tak si hosté nakonec odvezli všechny body.



Ohlasy k zápasu



FK Borek
Radek Horejš ( hráč ): Z celkového hlediska jsme vyhráli zaslouženě. První poločas byli lepší domácí a druhý zase my. Přesto jsme měli více šancí na vstřelení gólu. Domácí praktikovali jednoduchou, ale tvrdou hru, což jsme několikrát pocítili. V sobotu nás čeká doma Rudolfov, tak snad se dáme všichni do pořádku.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
J. Wenzl [-] - D. Jelínek [-] , J. Zýka [-] , Z. Gregor [-] , J. Bobek [-] - J. Petrou [-] , P. Kamiš [-] , J. Janů [-] , F. Havrda [-] - T. Choutka [-] , R. Fošum [-]

FK Borek
V. Sýkora [-] - L. Kolouch [-] , M. Votruba [-] , M. Leština [-] , O. Vaník [-] - O. Hanžl [-] , D. Eliáš [-] , P. Vajgel [-] , J. Frank [-] - R. Diviš [-] , R. Horejš [-] -

Hráči zápasu: R. Diviš , R. Horejš .
Místo: Lokomotiva ČB. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Zevl Karel - KAMIŠ Petr (N), KOLOUCH Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 9. 2019 21:32
Hodnocení zápasu
Petr Kubát

Expert: Jiří TOMÁŠEK
Tip experta: výhra hostů

Dvojka jak vyšitá. Lokádě jsme body darovali jen my, jinak je to bída. Borek atakuje přední příčky. Není co řešit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů