0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srubec na domácím hřišti podlehl Novým Hradům


Branky


21

Na Srubec přijel nováček z Nových Hradů a chtěl zabojovat o další body po posledním výborně zvládnutém zápase v domácím prostředí proti Borovanům. I domácí chtěli navázat na výhru z minulého kola, kterou si připsali na svém hřišti proti rezervě Hluboké.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodní části se diváci branky nedočkali

Úvod zápasu patřil spíše domácím, kteří se snažili chytrými nákopy za obranu překvapit defenzivu Nových Hradů. Ta ovšem tyto jejich ofenzivní pokusy dokázala zpacifikovat, a když se přeci jen konečně zdálo, že by útočník Srubce mohl jít do úniku, zastavil jej praporek pomezního. Největší šance prvního poločasu tak přišly po rohových kopech. Nejdříve srubecký roh na přední tyči hlavou pouze přizvedl novohradský K. Šedivý tak, že míč lízl břevno. Následně na opačné straně si pro centrovaný balon šel domácí brankář D. Koprna, který byl atakován, míč neudržel, ale novohradští jej do brány dotlačit nedokázali. Těsně před koncem první půle se ještě domácí fotbalisté dostali k nadějné střele na hranici vápna, ovšem ta prolétla jen půl metru vedle Tomáškovo brány.

Ve druhé půli byli produktivnější hosté odměněni

Druhý poločas se nesl ve znamení mnoha osobních soubojů a hry spíše jen ve středu hřiště. V 61. minutě zahrávaly Nové Hrady rohový kop, po kterém vznikla ve vápně trma-vrma, ve které se nejlépe dokázal zorientovat Vladimír Gregor a pohotovou střelou poslal hosty do vedení - 0:1. Ten samý hráč záhy na to dal domácím hráčům dobrou příležitost k srovnání skóre, když si neodpustil poznámky k hlavnímu arbitrovi, který jej za to odměnil žlutou kartou a Srubec zahrával nepřímý kop na samé hranici velkého vápna. Jejich rozehrávku a následnou střelu ovšem dokázali hostující hráči zblokovat. Blokem končily i všechny další střelecké pokusy domácích. Až v 75. minutě srubecký záložník pronikl ze strany do vápna, chytrým lobem přes brankáře našel na zadní tyči T. Zimmela, který přetlačil obránce a dopravil míč do sítě. Radost domácích ovšem překazil praporek čarového sudí, který signalizoval ofsajdové postavení střelce branky. Domácí tedy dál marně dobývali novohradskou tvrz, ze které pravidelně vybíhali rychlonozí mladíci hostí na útočné zteče. Po jednom takovém úniku zatáhl v 82. minutě za záchrannou brzdu domácí M. Hurný, za což viděl žlutý kartónek, který mohl mít klidně i červenější barvu. Žádná brzda však již nedokázala v 88. minutě zastavit agilního K. Šedivého, který vyvezl balon, zpětnou nahrávkou pod sebe neomylně našel Martina Chlebucha a ten střelou na zadní tyč překonal D. Koprnu v domácí brance, který si sice na míč sáhl, ale vytěsnit jej již nedokázal - 0:2. Zbytek zápasu již větší vzrušení nepřinesl a tak si Nové Hrady odvezly ze Srubce asi dost překvapivé 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
Josef Vacek ( trenér ): V dnešním zápase bylo z naší strany všechno špatně a hrubě se nám nepovedl. Popravdě za přístup k utkání jsme si nezasloužili ani remízu. Bez pohybu a bez šancí se nedají vstřelit góly a také nemůžeme pomýšlet na vítězství. Nové Hrady nás předčily bojovností a jednoduchostí a na základě toho si odvezly 3 body.

TJ Nové Hrady
Jiří Tomášek ( hráč ): Musím se svým spoluhráčům omluvit. V EXPERT tipu jsem nám věřil maximálně na remízu, ale my jsme opět ukázali svoji sílu. Srubec paradoxně doplatil na své úzké hřiště. Nakopávané míče za obranu jsme si dokázali pohlídat a jejich kombinace ve zhuštěném prostoru taky neslavila úspěch. My naopak byli na nás až nezvykle efektivní. I když jsme v průběhu zápasu museli udělat několik nucených změn v obraně, tak každý tam zahrál bezchybně a já jsem byl i přes velkou kvalitu soupeře prakticky bez práce. Celý tým za předvedený výkon zaslouží absolutorium!



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
D. Koprna [-] - F. Šálek [-] , J. Mužík [-] , J. Hekrdla [-] , K. Kubíček [-] , M. Hurný [-] , R. Leština [-] , R. Candra [-] , J. Jindra [-] , P. Kalina [-] , J. Hanousek [-]

TJ Nové Hrady
J. Tomášek [-] - V. Rys [-] , L. Suchý [-] , T. Kořínek [-] , J. Tomášek [-] , M. Silmbrod [-] , V. Gregor [-] , J. Stiskala [-] , J. Jelínek [-] , M. Němec [-] , K. Šedivý [-]

ŽK: 78. F. Šálek , 82. M. Hurný - 62. M. Chlebuch , 62. M. Zajac , 85. T. Kořínek .
Hráči zápasu: K. Šedivý , V. Gregor .
Místo: Srubec. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Jiří TOMÁŠEK
Tip experta: remíza

Na Srubci nás čeká zatraceně těžká šichta. Srubec má velkou kvalitu, i když v sezoně už měli dost překvapivých ztrát. Věřím, že bodík tam vyválčíme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích