EXPERT TIP - 2.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020

Datum kola: 18.8.2019

0

Letní přípravné období máme za sebou a v následujícím víkendu nás čeká úvodní kolo nového ročníku 2019 - 2020 OP na Českobudějovicku. Soutěž začne 2. kolem, ve kterém kupříkladu obhájce prvenství z loňské sezóny Olešník "B"/Temelín přivítá na svém hřišti nováčka OP Dobrou Vodu, jenž sestoupila z I.B třídy. Další dva novicové soutěže si naopak vykopali své letošní místo v OP postupem ze III. třídy skupiny A. První z nich mužstvo Nových Hradů zavítá na hřiště Úsilného, které se loni do posledních kol pralo o udržení se v OP. Druhý nováček z Borku naopak přivítá na domácím hřišti také z loňska spíše trápící se tým Římova. Čekají nás i dvě místní derby a to v zápasech Jankov "B" - Žabovřesky a Hluboká "B" - Zliv. Ve zbývajících dvou duelech se střetne tým Lokomotiva ČB "B" se Srubcem a mladíky z Rudolfova "B" v úvodním duelu soutěže prověří soupeř z Borovan. Svůj Expert Tip prozradí Radek HOREJŠ.




Radek Horejš

V téhle sezóně se pokusíme prostřídat v tipování zástupce všech mužstev, pokud bude od jejich zástupců zájem. Prvním respondentem a naším expertem pro úvodní kolo je hráč a opora týmu FK Borek Radek HOREJŠ. Hráč, který prošel několika výbornými týmy ( SK Strakonice, Dynamo ČB, TJ Hluboká nad Vltavou, atd... ) se zamyslel nad nadcházejícím kolem a zkusí rozluštit tajenku úvodního kola svými tipy a rozbory.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 94 - 6 - 0 %
Komentář experta:

Ač jsme nováčkem soutěže, máme dostatečně silný kádr na to, abychom v okresním přeboru hráli důstojnou roli. V loňské sezoně jsme doma neztratili ani bod a nehodláme na tom nic měnit. Proto dávám 1.

Tip experta: 1 83 - 6 - 11 %
Komentář experta:

První derby v tomto kole. Myslím si, že Jankov si domácí body uhlídá. Dávám 1.

Tip experta: 1 90 - 5 - 5 %
Komentář experta:

Olešník bude opět patřit k favoritům soutěže a výpomoc od mistrovského áčka u nich bude určitě znát. Doma uhrají první tři body. Dávám 1.

Tip experta: 0 37 - 11 - 52 %
Komentář experta:

Srubec má nového sponzora a s ním i několik hráčů z Bavorovic. Myslím, že se bude pohybovat na čele tabulky. Přesto zkusím dát remízu 0.

Tip experta: 1 84 - 16 - 0 %
Komentář experta:

Rudolfov využije svého špatného hřiště, na které je zvyklý a urve na něm všechny body. Dávám 1.

Tip experta: 1 42 - 16 - 42 %
Komentář experta:

Hlubokou znám nejvíc ze všech manšaftů. Druhé derby v tomto kole bude mít určitě náboj, přesto si myslím, že větší kvalita bude na hlubockých kopačkách a body zůstanou pod zámkem. Dávám 1.

Tip experta: 0 47 - 37 - 16 %
Komentář experta:

Úsilné má snad nejmenší hřiště na světě, což může být jejich výhoda. Nedostatek prostoru pro kombinaci by Hradům nemusel vyhovovat a tak dávám 0.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Wáclav Sýkora 7
2. Pavel Boubal 6
3. David Eliáš 6
4. Tomáš Kučera 6
5. Martin Kudlacek 5
6. Michal Ježek 5
7. Václav Šíma 5
8. Erik Kubeša 5
9. Martin Škaroupka 5
10. Pavel Pícha 5
11. Jiří Vondrka 5
12. Jiří Tomášek st. 5
13. Radek Horejš 5
14. Jaroslav Machovec 5
15. Viktor Jelínek 4
16. Radek Kolouch 4
17. Venca Likeš 3
18. Jakub Čermák 2
19. Petr Vazač 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.