1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 15:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na úvod Lokomotiva ČB "B" podlehla v domácím prostředí mužstvu Srubce


Branky


19

K prvnímu zápasu nové sezóny českobudějovického OP přijel na hřiště Lokotky soused ze Srubce. Hosté dorazili včetně posil z končících Bavorovic. Už tak dost silný soupeř, který v loňské sezóně nepostoupil jen díky prohře v posledním kole, ještě více zkvalitnil mužstvo o na okresní přebor nadstandardtní hráče. Domácí museli hned na úvod řešit velmi milé starosti. V šatně se totiž tísnilo 18 hráčů! Triko tak nezbylo na velezkušeného matadora Štěpána Sahana a Petra Kamiše. V brance domácích se poprvé představil nový gólman teprve 16-ti letý Pavel Tomášek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se v první půli nedokázali gólově prosadit

Úvod zápasu vyšel lépe domácím, kteří zatlačili hosty na jejich polovinu. Ale ani jedna ze šancí neskončila brankou. Především samostatný únik T. Kadlece měl skončit gólem. A tak přišel trest v podobě gólu Kamila Kubíčka, který v 18. minutě zakončil velmi pohlednou kombinaci střelou do levého horního rohu - 0:1. Lokotka se hnala za vyrovnáním, ale bohužel ani jedna ze šancí neskončila gólem. Nakonec mohl Srubec odcházet do kabin s dvougólovým vedením, ale samostatný nájezd R. Leštiny výborným zákrokem vychytal mladý novic v brance domácích P. Tomášek. Poločas tak skončil vedením Srubce.

Po brance padlo na obou stranách

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté, ale všechny pokusy bezpečně kryl domácí gólman. Až do 56. minuty, kdy po závaru ve vápně a nešťastné teči domácího obránce přidal po krásné přihrávce M. Hurného hostující Jan Hekrdla druhý gól - 0:2. Poté se také dostala ke slovu domácí Lokomotiva, velké šance R. Fošuma, J. Wenzla, O. Hladíka ale gólem neskončily. Jiskřičku naděje přinesla až 88. minuta, kdy po výborném centru F. Havrdy skóroval přesnou hlavičkou navrátilec Jan Petrou a konečně protrhnul střeleckou smůlu domácích - 1:2. Bohužel pro domácí snížení přišlo příliš pozdě a o 5 minut později rozhodčí Skvašík ukončil zápas.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB B
Zdeněk Gregor ( hráč ): Zápas jsme si prohráli sami neproměňováním tutovek. Hosté ze 3 šancí dali 2 góly, my bohužel z více šancí jen 1. Na druhou stranu jsme odehráli kvalitní zápas se soupeřem, který podle mě bude i letos hrát na špici tabulky. Což je pro další zápasy docela příjemné zjištění.

TJ Slavoj Srubec
René Janoušek ( hráč ): První zápas sezóny se nám vydařil, protože si odvážíme z derby 3 body. Bylo to vítězství s trochou štěstí, kterému jsme pomohli obětavým výkonem. Lokotka měla prvních 20 minut opravdu souvislý tlak, ale jak náš gólman D. Koprna, tak obrana v čele s J. Hanouskem skórovat domácím nedovolila. Poté se hra vyrovnala a také my jsme měli příležitosti ke vstřelení branky, což se nám krásným gólem K. Kubíčka povedlo. Akci předcházelo 5 přihrávek na jeden dotek. Ve druhé půli jsme zvýšili náskok na 0:2. Hrál se fotbal ve 32 stupních nahoru dolů. Ke konci se domácí dočkali a snížili na 1:2. Upřímně, ještě že už bylo do konce i s nastavením 6 minut, protože mladíci hráli opravdu dobře. Obě mužstva šla nadoraz a jsme rádi za vítězství.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
P. Tomášek [-] - R. Fošum [-] , J. Petrou [-] , J. Weinreb [-] , D. Jelínek [-] , J. Wenzl [-] , T. Kadlec [-] , P. Fantyš [-] , J. Janů [-] , O. Hladík [-] , S. Smrž [-]

TJ Slavoj Srubec
D. Koprna [-] , R. Candra [-] - K. Kubíček [-] , K. Kolář [-] , D. Klíma [-] , P. Kalina [-] , R. Janoušek [-] , M. Hurný [-] , J. Hekrdla [-] , R. Hálek [-] , J. Hanousek [-]

ŽK: 53. J. Weinreb , 62. F. Havrda , 79. S. Smrž - 62. R. Hálek , 90. R. Leština .
Hráči zápasu: P. Tomášek - K. Kubíček , J. Hanousek , D. Koprna .
Místo: Lokomotiva ČB. Počet diváků: 65.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Srubec má nového sponzora a s ním i několik hráčů z Bavorovic. Myslím, že se bude pohybovat na čele tabulky. Přesto zkusím dát remízu 0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích